משחק

../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

אני אוהב את המשחק הזה
בחרו 15 ילדים מהפורום: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט? ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13? ג. מה צבע העיניים של מספר 8? ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה? ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12? ו. איפה מספר 6 גר? ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון? ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9: ט. בן כמה מספר 3? י. האם למספר 14 יש חית מחמד? יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו? יב. מה השם של מספר 7? יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך? יד. מה הצבע שיער של מספר 10? טו. את מי מספר 14 מעריץ? טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום? יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום? יט. מה הצבע האהוב על מספר 11? כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif למה מה קרה משתנה !? ../images/Emo122.gif עונהההההההה

1. אורי 2. שארון 3. יובי 4. זהבה 5. בריל 6. רחל 7. חמו 8. יובל קרלו 9. תמיר 10. נטע 11. עופר 12. חזקוש 13. אמרי 14. תמי 15. אלון אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט? מאודדדדדדדדדדדדדדדד
ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13? אממ לא ניראה לי
ג. מה צבע העיניים של מספר 8? חום [?] ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה? כן עוד אחת !! ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12? לא שידוע לי ... ו. איפה מספר 6 גר? ירושליםם ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון? לא יודעע ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9: הוא קורעעעעעעעע, והוא נתן לי את הכף כף שלו בבטן שלי !!!!
ט. בן כמה מספר 3? 14 י. האם למספר 14 יש חית מחמד? ניראה לי שלא יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו? כןן יב. מה השם של מספר 7? חמוטל השולטטת יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך? כןן יד. מה הצבע שיער של מספר 10? חום טו. את מי מספר 14 מעריץ? את הפיג'מות טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום? לאא יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום? לא יט. מה הצבע האהוב על מספר 11? איןן לי שמץץץ של מושג כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע? כןן

עונההההה

בחרו 15 ילדים מהפורום: הפעם בחרתי בהרבה שלא בחרתי אותם אף פעם 1. תמיר 2. סער 3. ניר 4. נוגה 5. עינבר 6. חזקוש 7. רעות 8. ג'ן 9. אלון 10. נטע 11. אמרי 12. שי 13. פואד 14. תמי 15. רוני אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט? ברור ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13? לשנינו יש א ו-ו' בשם ג. מה צבע העיניים של מספר 8? חום ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה? לא זוכר
ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12? לא ו. איפה מספר 6 גר? תל אביב שליטעעעעעע ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון? לא יודע ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9: הוא משקיע,נחמד,עוזר,תורם ט. בן כמה מספר 3? 19 י. האם למספר 14 יש חית מחמד? כןןןןןן יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו? כןןןןןןןן יב. מה השם של מספר 7? רעות XD יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך? כולם חברים מאוד טובים שלי!!! יד. מה הצבע שיער של מספר 10? חום טו. את מי מספר 14 מעריץ? את הפיג'מות טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום? לא יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום? חחחח אתה ממש אורי גלר יט. מה הצבע האהוב על מספר 11? לא יודע כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע? לא

הוא שכח את התה../images/Emo176.gif

בחרו 15 ילדים מהפורום: 1.שארון 2.ז'בט 3.יובי 4.אורי 5.קרלו 6.בריל 7.חומוסושילגבעומריוקואונו יוסף ס-ן איזנהוורנ 8.חמו 9.תמי 10.תמיר 11.חזקוש 12.הילה 13.נטע 14.עופר 15.סער אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט?לא, היא שולטטטטטטטטטטטט
ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13?כן ג. מה צבע העיניים של מספר 8?חום ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה?3 אחיות קטנות ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12?לא ו. איפה מספר 6 גר?הרצליה הקדושה
ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון?לא הבנתי את השאלה אז אני אענה בשתי האפשרויות: 1.חשבתי ש-1 הוא המספר הראשון
2.כי אם הופכים את 3 האותיות הראשונות של שארון, יוצא ראשון ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9:הכל, היא מדהימה
ט. בן כמה מספר 3?14 י. האם למספר 14 יש חית מחמד?הוא בעצמו חיית מחמד! יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו?כן יב. מה השם של מספר 7?חומוסושילגבעומריוקואונו יוסף ס-ן איזנהוורנ יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך?כן יד. מה הצבע שיער של מספר 10?חום טו. את מי מספר 14 מעריץ?ירון כפכפי טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום?לא יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום?לא XD יט. מה הצבע האהוב על מספר 11?כחול כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע?כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

1. קרלו המלך :) 2. אורי 3. סושימי 4. רחל 5. שאלון 6. עופר 7. סהר 8. ז'בט 9. חזק'וש 10. נטע 11. נוגה 12. אריאל 13. אימרי 14. יובל 15. ז'בט א. האם מספר 2 שולט? לא... הוא שולטטטטטטטט ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13? שנינו אוהבים הפיג'מות. ג. מה צבע העיניים של מספר 8? חום כהה ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה? אין מושג ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12? נגיד שכן ו. איפה מספר 6 גר? ת.א... תל-אביב
ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון? כי הוא מ-ל-ך ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9: הוא משקיע בחפירות בפורום =) ט. בן כמה מספר 3? 14-15 י. האם למספר 14 יש חית מחמד? אין מושג יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו? אכן יב. מה השם של מספר 7? אתם לא קוראים טוב? :O סהר. יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך? ידידה :p יד. מה הצבע שיער של מספר 10? ג'ינג'י כזה טו. את מי מספר 14 מעריץ? הפיג'מות, וגם נראה לי שאת סיסטם. טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום? לא לפי מה שידוע לי יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום? לא יט. מה הצבע האהוב על מספר 11? ורוד? :p כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע? לא, אבל שמעו "אותו"

go goldi

New member
עונה../images/Emo13.gif

בחרו 15 ילדים מהפורום: 1.שארון 2.אורי 3.יובי 4.עומר 5.אריאל 6.יובל קרלו 7.תמיר 8.רחל 9.חזקוש 10.אלום 11.נטע 12.חמו
13.סער 14.ניר 15.נוגה אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט?מאדדדדד ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13?שנינו בפורום
ג. מה צבע העיניים של מספר 8?כחול
ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה?לא יודעת
ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12?לא ו. איפה מספר 6 גר?נתניה ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון?כי זאת שארון|
ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9:הוא ג'ינג'י, הוא מצחיק ויש לו בלוג
ט. בן כמה מספר 3?14 וחצי י. האם למספר 14 יש חית מחמד?לא יודעת יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו?ברורררר יב. מה השם של מספר 7?תמיר יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך?כן יד. מה הצבע שיער של מספר 10?חום שחור או משהו כהז
טו. את מי מספר 14 מעריץ?סדורות נוסטלגיה טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום?נייט יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום?לאא יט. מה הצבע האהוב על מספר 11?אין לי מושג כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע?יס

porky169

New member
את דני סנדרסון../images/Emo3.gif../images/Emo134.gif

סדרות נוסטלגיות זה ז'אנר

slee4

New member
עונה

בחרו 15 ילדים מהפורום: 1.יובי 2.אורי 3.רחל 4.זהבית 5.עומר 6.אריאל 7.יובל קרלו 8.אלון 9.חזקוש 10.אמרי 11.נטע 12.תמיר 13.נוגה 14.ג'ן 15.עינבר אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט?כהההההההההההההה|כאפה| ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13?אמ...היא בת וגמאני:S(?) ג. מה צבע העיניים של מספר 8?כחוווווווווווווווול ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה?כה,2(?) ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12?הם היו באותו מפגש בזמנים שונים ו. איפה מספר 6 גר?הרצליה ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון?כי היא העירה אותי ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9:הוא קורע,משקיע,ג'ינג'י,נחמד וכיף לדבר איתו. ט. בן כמה מספר 3?אוטוטו 15 י. האם למספר 14 יש חית מחמד?לאדעת:S יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו?כה יב. מה השם של מספר 7?יובל יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך?בשבילי הוא חבר טוב ושולטטטטטטטטט יד. מה הצבע שיער של מספר 10?חום בהיר(?) טו. את מי מספר 14 מעריץ?אלביס(?) טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום?לא יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום?לא יט. מה הצבע האהוב על מספר 11?אין לי שמץ כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע?כהההה

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif = ]

בחרו 15 ילדים מהפורום: 1. שארון 2. זהבית 3. עופר 4. אורי 5. יובי 6. אמרי 7. אריאל 8. תמיר 9. סער 10. רחל 11. ניר 12. עומר 13. אלון 14. קרלו 15. ג'ן אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט? מאאוד = ] חחחח שולטטת P : ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13? שנינו שותקקים ( : ג. מה צבע העיניים של מספר 8? נררראלי חוםם ! [ = ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה? נראלי שיש לה ואינלי מושג
ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12? נראאלי P ; ו. איפה מספר 6 גר? אני וידעת איפה אבל שכחתי!! ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון? חח כי בדיוקק חשבתי עליה (:) ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9: נחמד, מתוק, מצחיק .. [ ; ט. בן כמה מספר 3? נראאלי 15-16.. משו כזהה.. [ = י. האם למספר 14 יש חית מחמד? לאיודעת O : יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו? אאאכן כן !! P : יב. מה השם של מספר 7? אריאל [ ? ] !!! יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך? חח לא יודעת אפשר לומר שהיא הייתה אחלה ענקית P ; יד. מה הצבע שיער של מספר 10? שטני כזזה.. יפה [ : טו. את מי מספר 14 מעריץ? הפיג'מות?! טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום? נראאלי שכן ... [??] יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום? חחחחח לא יט. מה הצבע האהוב על מספר 11? אינלי שמץ
כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע? לא!

../images/Emo59.gifעונה

בחרו 15 ילדים מהפורום:
1. יובי
2. אריאל
3. שארון
4. אורי
5. שניצל
6. חסה
7. סער
8. תמיר
9. סושילג
10. נוגה
11. זהבית
12. פואד
13. אלון
14. חזקוש
15. ג'ן
אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות:
א. האם מספר 2 שולט? ברורר,שולטתתתתתתת
ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13? שנינו בפורום הפיג'מות
ג. מה צבע העיניים של מספר 8? חום
ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה? לא יודע
ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12? לא
ו. איפה מספר 6 גר? אצלי בבית
ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון? כי היא שולטתתתתתתת
ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9: הוא קורע והוא עילג
ט. בן כמה מספר 3? 16
י. האם למספר 14 יש חית מחמד? לא יודע..
יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו? הרבה פעמים
יב. מה השם של מספר 7? סער
יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך? ברורר
יד. מה הצבע שיער של מספר 10? אין לי מושג
טו. את מי מספר 14 מעריץ? קקי, חח סתם לא יודע.. את חבורת הסטרייטים [?]
טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום? לא
יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום? לא
יט. מה הצבע האהוב על מספר 11? שחור
כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

בחרו 15 ילדים מהפורום: 1.סושיני 2.שארון 3.חמו 4.סיגליט 5.ז'בט 6.יובי 7.קרלו 8.נטע 9.תניל 10.חזקוש 11.אלום 12.רחל 13.נוגה 14.אמרי הקורע 15.פורקי אחרי שבחרתם ענו על השאלות הבאות: א. האם מספר 2 שולט?מאודדד ב. יש משהו משותף בינך לבין מספר 13?אנחנו באותו פורום?XD ג. מה צבע העיניים של מספר 8?חום או ירוק ד. למספר 5 יש אחים? אם כן כמה?כן, אחד בן 18 D: ה. האם מספר 15 נפגש עם מספר 12?כה ו. איפה מספר 6 גר?ראשל"צ ז. למה בחרת את מספר 1 ראשון?ככה D: ח. תגיד כמה דברים טובים על מספר 9:הוא ילד שולט וקולע ביותל והוא גן נחנד D: ט. בן כמה מספר 3?14 י. האם למספר 14 יש חית מחמד?איןלי מושג יא. האם מספר 4 ומספר 1 נפגשו?כה יב. מה השם של מספר 7?יובל השולט יג. האם מספר 5 חבר מאד טוב שלך?כן
יד. מה הצבע שיער של מספר 10?ג'ינג'ייייי
טו. את מי מספר 14 מעריץ?אותי D:: טז. האם מספר 13 היה אדום בפורום?לא יח. האם מספר 7 במקרה מנהלת בפורום?לא יט. מה הצבע האהוב על מספר 11?איןלי מושג כ. האם מספר 15 היה במפגש השבוע?לא

למעלה