משחק שירים!! "כי אי אפשר לחיות על אהבה...." הקטע הכי חזק בשיר הזה לדעתי..פשוט נכון.
ה הגר לי New member 18/2/04 #1 ../images/Emo103.gif משחק שירים!! ../images/Emo103.gif "כי אי אפשר לחיות על אהבה...." הקטע הכי חזק בשיר הזה לדעתי..פשוט נכון.
../images/Emo103.gif משחק שירים!! ../images/Emo103.gif "כי אי אפשר לחיות על אהבה...." הקטע הכי חזק בשיר הזה לדעתי..פשוט נכון.
ה הגר לי New member 18/2/04 #3 !If You Wanna Touch Her, Ask "כל-כך הרבה מספרים, כל-כך הרבה בחורים להתקשר..."
M m L m New member 18/2/04 #4 !Thank You Baby (For Makin' Someday Come So Soon) "האם אנחנו לא יכולים פשוט להתחיל את הכל מחדש???"
ה הגר לי New member 18/2/04 #7 Waiter! Bring Me Water זה היה קשה..... הנה אחד יותר קל: "וכשאתה איתי,העולם פשוט נעלם..."
M m L m New member 18/2/04 #8 ../images/Emo25.gif when you kiss me../images/Emo25.gif "בכן... אני מקווה שלמדת את הלקח כי לא תתעסק עם הרגשות שלי כמו שעשית קודם."
../images/Emo25.gif when you kiss me../images/Emo25.gif "בכן... אני מקווה שלמדת את הלקח כי לא תתעסק עם הרגשות שלי כמו שעשית קודם."
M m L m New member 18/2/04 #12 No One Needs To Know סוף סוף לקחת שיר לא מהדיסק של UP! "יש זוג של עיניים משקרות וזוג מפתחות"
ה הגר לי New member 18/2/04 #13 if you're not in it for love הוא אמר: למה לקח לך כ"כ הרבה זמן? נ.ב. יש לך בעיה עם השירים שאני שמה? כי אם כן תגידי!
if you're not in it for love הוא אמר: למה לקח לך כ"כ הרבה זמן? נ.ב. יש לך בעיה עם השירים שאני שמה? כי אם כן תגידי!
M m L m New member 18/2/04 #14 ../images/Emo42.gifWhat Made You Say That../images/Emo29.gif "אנשים חיים בשלום" נ.ב. אין לי בעיות עם השירים.... אבל גמרת את כל השירים בUP!
../images/Emo42.gifWhat Made You Say That../images/Emo29.gif "אנשים חיים בשלום" נ.ב. אין לי בעיות עם השירים.... אבל גמרת את כל השירים בUP!
M m L m New member 18/2/04 #16 ../images/Emo23.giffrom this moment../images/Emo23.gif זה היה קל "לצאת קצת מחוץ לשורה" ד"א - אנשים! למה אתם לא מצטרפים אלינו
../images/Emo23.giffrom this moment../images/Emo23.gif זה היה קל "לצאת קצת מחוץ לשורה" ד"א - אנשים! למה אתם לא מצטרפים אלינו
M m L m New member 18/2/04 #18 There Goes The Neighborhood איזה קלי קלות!!! "כולם צריכים להרוויח בדרך שלהם"
M m L m New member 18/2/04 #20 For The Love Of Him איזה קללללללללללללללל "זה כנראה מדבק... נראה שזה עובר מסביב..."