אהמ ..... אני ממש עוצרת בעצמי מלהגיד משהו .... אבל מיקי נראה בהחלט מרוצה
ס סְקָאלִי New member 24/2/05 #50 אהמ ..... אני ממש עוצרת בעצמי מלהגיד משהו .... אבל מיקי נראה בהחלט מרוצה
S S u n n y 1 New member 26/2/05 #70 הניחושים שלי על קוראסון משפט ראשון שקר ואמת שהסתובבת עם הכובע בפאריז (ואם אני טועה אז פרטים...פרטים על מיקי השובב)
הניחושים שלי על קוראסון משפט ראשון שקר ואמת שהסתובבת עם הכובע בפאריז (ואם אני טועה אז פרטים...פרטים על מיקי השובב)
ק קוראסון שוקולד New member 23/2/05 #5 הניחושים של קוראסון שוקולד אני חושבת שעד גיל 3 לא ידעת לשחות נשמע לי יותר "נורמלי" . כי אופניים לומדים מגיל קטן....שחיה יש כאלו שפוחדים צדקתי????
הניחושים של קוראסון שוקולד אני חושבת שעד גיל 3 לא ידעת לשחות נשמע לי יותר "נורמלי" . כי אופניים לומדים מגיל קטן....שחיה יש כאלו שפוחדים צדקתי????
א איחוד האחת New member 24/2/05 #20 ../images/Emo27.gif ניחושים למשפטים של סקאלי המשפט הראשון נראה נכון (בגלל האופנוע שהזכרת....). ולכן המשפט השני הוא שקר...
../images/Emo27.gif ניחושים למשפטים של סקאלי המשפט הראשון נראה נכון (בגלל האופנוע שהזכרת....). ולכן המשפט השני הוא שקר...
א איחוד האחת New member 24/2/05 #28 תשובה לא ברורה... הכוונה שידעת לרכב על אופניים אך לא ידעת לשחות... כלומר משפט ראשון הוא שקר ומשפט שני הוא אמת - עכשיו הבהרתי את עצמי?!
תשובה לא ברורה... הכוונה שידעת לרכב על אופניים אך לא ידעת לשחות... כלומר משפט ראשון הוא שקר ומשפט שני הוא אמת - עכשיו הבהרתי את עצמי?!
O Ofra m New member 24/2/05 #26 המשפטים שלי 1. השבוע נתתי סטירה למנהלת שלי. 2. בעלי חזר לעבוד מהיכן שפיטרו אותו.
א איחוד האחת New member 24/2/05 #27 ../images/Emo27.gifהניחושים למשפטים של עופרה המשפט השני אמת (???) לגבי המשפט הראשון פשוט לא נראה לי מתאים לך...
../images/Emo27.gifהניחושים למשפטים של עופרה המשפט השני אמת (???) לגבי המשפט הראשון פשוט לא נראה לי מתאים לך...
ס סְקָאלִי New member 24/2/05 #45 ../images/Emo27.gif הניחושים שלי לעופרה הראשון - שקר והשני - אמת. למה? כי כך אני מקווה ... אני מקווה שלא נתת סטירה למנהלת שלך, כי אם זה נכון וב' הוא שקר - שניכם עלולים להיות בלי עבודה. חוצמזה, הייתי שמחה לשמוע שבעלך קיבל את עבודתו חזרה.
../images/Emo27.gif הניחושים שלי לעופרה הראשון - שקר והשני - אמת. למה? כי כך אני מקווה ... אני מקווה שלא נתת סטירה למנהלת שלך, כי אם זה נכון וב' הוא שקר - שניכם עלולים להיות בלי עבודה. חוצמזה, הייתי שמחה לשמוע שבעלך קיבל את עבודתו חזרה.
S S u n n y 1 New member 26/2/05 #71 הניחושים שלי על עופרה אמת שבעלך חזר לעבוד מהיכן שפיטרו אותו.... סתם כי בא לי שזאת תהיה האמת!
G gitta New member 28/2/05 #89 רק עכשיו ראיתי את המשפטים שלך את כל כך עדינה שלא ייתכן שתתני סטירה למישהו בכלל. ואם באמת בעלך חזר לעבודתו, מזל טוב לכם והלוואי שזו האמת.
רק עכשיו ראיתי את המשפטים שלך את כל כך עדינה שלא ייתכן שתתני סטירה למישהו בכלל. ואם באמת בעלך חזר לעבודתו, מזל טוב לכם והלוואי שזו האמת.