(נשפכת מצחוק)
א איחוד האחת New member 26/2/05 #79 ../images/Emo27.gifניחושים למשפטים של סאני המשפט הראשון אמת והשני שקר. נראה לי קל יותר להשיג נחש מאשר קרחון שלג ענקי..
../images/Emo27.gifניחושים למשפטים של סאני המשפט הראשון אמת והשני שקר. נראה לי קל יותר להשיג נחש מאשר קרחון שלג ענקי..
ל לולי80 New member 26/2/05 #80 ניחושים שלי לסאני../images/Emo152.gif שניהם נכונים, גידלת נחש על קרחון במשך שנה!
G gitta New member 26/2/05 #83 הניחושים שלי לסאני כמו שסקאלי הזכירה, את אוהבת שמש, לכן לא נראה לי שתנסי לטפס על קרחון. חוצמזה, קרחון עשוי מקרח וצריך מומחיות בזה, עם חבלים וגרזנים וכו'... גם נחש לא כל כך מתאים לך, אבל זה מה שיש וזאת האמת שגידלת אותו עד שנמאס לבני הבית... (-:
הניחושים שלי לסאני כמו שסקאלי הזכירה, את אוהבת שמש, לכן לא נראה לי שתנסי לטפס על קרחון. חוצמזה, קרחון עשוי מקרח וצריך מומחיות בזה, עם חבלים וגרזנים וכו'... גם נחש לא כל כך מתאים לך, אבל זה מה שיש וזאת האמת שגידלת אותו עד שנמאס לבני הבית... (-:
ל לולי80 New member 26/2/05 #82 אמת שקר לולי../images/Emo152.gif 1. לא הורדתי שערות ברגליים כבר חצי שנה. 2. יש לי רישון על הארלי דיווידסון מאלף.
אמת שקר לולי../images/Emo152.gif 1. לא הורדתי שערות ברגליים כבר חצי שנה. 2. יש לי רישון על הארלי דיווידסון מאלף.
א איחוד האחת New member 27/2/05 #85 ../images/Emo27.gif ניחושים למשפטים של לולי משפט ראשון שקר משפט שני אמת ללא נימוקים...
ס סְקָאלִי New member 27/2/05 #87 ../images/Emo27.gif הניחושים שלי על לולי 1. אמת 2. שקר. נימוקים: 1. א. קודם כל את בלונדינית , בטח לא שמים לב גם אם את לא מורידה שערות שנה ... ב. חורף, מה בוער? 2. כזו פיצפונת על הארלי? לא נראה לי ...
../images/Emo27.gif הניחושים שלי על לולי 1. אמת 2. שקר. נימוקים: 1. א. קודם כל את בלונדינית , בטח לא שמים לב גם אם את לא מורידה שערות שנה ... ב. חורף, מה בוער? 2. כזו פיצפונת על הארלי? לא נראה לי ...