משחק פורום חדש!

../images/Emo27.gif הניחושים שלי לגבי שטותי*

א' אמת וב' שקר. למה? דווקא כי א' נשמע כאילו מופרך ... ולגבי ב' - נראה לי שזכית במקום יותר גבוה ... וגמני אשמח לשמוע עוד על הסרט. ודרך אגב, שטותי, למה שלא תפתחי לך ניק קבוע? הרי את כבר מתחילה להיות בת בית כאן

../images/Emo27.gifהניחושים למשפטים של שטותי

המשפט השני נראה לי אמת. הראשון לא נראה לי סתם בגלל העובדה שאי אפשר להיות בבית (לדעתי!) בלי לעשות כלום...

יש לך איי סי קיו?

אם את רוצה, שילחי לי במסר מס' איי סי קיו או טלפון, ואדריך אותך אונליין.

gitta

New member
הניחוש שלי על שטותי

קודם כל את בן אדם מקסים והיית רוצה להיות בבית בלי גימלים. הצבא לא כל כך נדיב... האמת היא שזכית בפרס על הסרט, לא? תודה ששיתפת אותנו.

S u n n y 1

New member
הניחושים שלי לשטותי

משפט ראשון אמת ושני שקר - גם כי זה כיף לקחת קצת חופש מהצבא, וגם כי אולי הסרט זכה למקום ראשון??

../images/Emo103.gif משחק פורום חדש! ../images/Emo103.gif

והפעם - משחק האמת והשקר. החוקים פשוטים: כל אחת כותבת על עצמה משפט אחד שהוא אמת, ומשפט שני שהוא שקר. אנחנו צריכות לנחש מה אמת ומה שקר, וכמובן ... לנמק מדוע אנחנו חושבות כך. כדי שנבחין בקלות בין המשפטים והראשיים ובין הניחושים, בואו נסכם ששורת הכותרת של הודעה עם משפטים תהיה:
המשפטים של _____ והודעה עם ניחושים לגבי אחרות תהיה:
הניחושים שלי בעוד מספר ימים, נגלה את המשפט האמיתי של כל אחת [אני אודיע באיזה יום]. מוכנות
היכון, צא

../images/Emo103.gif המשפטים של סקאלי

עד גיל 30 לא ידעתי לרכוב על אופניים
עד גיל 30 לא ידעתי לשחות

לונה..

New member
רגע, שאלה

הניחושים והמשפטים באים בהודעות נפרדות, כן? אז אני יכולה לנחש לדוגמה את שלך כבר עכשיו, ובעוד מספר ימים ניחוש נוסף של משפטים של מישהי אחרת? או שצריך לחכות ואז לנחש?
וואי, יש לי נטיה לסבך הכל

כן וכן.

כן בהודעות נפרדות, וכן את יכולה עכשיו לנחש אצ שלי ובעוד כמה ימים לנחש של מישהי אחרת.

המשפטים של קוראסון שוקולד../images/Emo6.gif

1.בדיסנילנד יתנשקתי עם מיקי (נשיקה צרפתית) או 2.בחזרה מדיסלילנד נשארתי עם הכובע של מיקי כל הדרך ברכבת, וגם הלכתי ברחוב בפאריז עם הכובע שלו(שזה כולל כובע ארוך כחול ואוזניים שחורות)

gitta

New member
הניחוש שלי על קוראסון שוקולד

תשובה 2 היא האמת, על הכובע של מיקי.

הניחושים שלי על קוראסון שוקולד

חושבת שהמשפט השני נכון. לא ברור לי איך התנשקת צרפתית עם מיקי בתוך התחפושת שלו, אלא אם זה מיקי שאינו מיקי מאוס ...

../images/Emo27.gifניחושים שלי על קוראסון

המשפט השני הוא הנכון כי הראשון לא נראה לי נוח/פרקטי.

Ofra m

New member
המשפטים של קרואסון

התנשקת צרפתית זו אמת כי את שובבה לא קטנה וב' שקר

Storm131

New member
הניחושים שלי לקוראסון

המשפט הראשון נראה לי אמת.שיחקת אותה.

למעלה