משחק טריוויה!

k R I P s

New member
המכשפה הרעה מהדרום

בגירסא המוערת מוסיפים שאולי זאת הייתה "בלינקי" מספר הדחליל מארץ עוץ. והשאלה היא של נתן קלמן: מה שמו האמצעי של מחבר הספר, פרנק ל. באום? רמז: מתחיל בלמד (זאת פשוט שאלה ממש טובה
)

shnu00zel

New member
ליימן

מממ.. אני לא יודע אם זו שאלה קשה או קלה... אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש מה הצבע המקורי של הנעליים של דורותי

בטעות.../images/Emo54.gif

נסרוז ניסתה לגרום לו 'לאבד את ליבו לה', אבל בטעות גרמה ללב שלו להתכווץ ("הלב שלי! הוא... הוא מתכווץ!!!"). אלפבה נאלצה לתקן את הטעות של אחותה והפכה אותו לאיש-פח כדי שלא יצטרך לב. על פי המחזמר "מרשעת", איך קוראים לטירה בה שוכנת המכשפה הרעה מהמערב?

shnu00zel

New member
מה?

ליימן פרנק באום (15 במאי, 1856 - 6 במאי, 1919) - סופר אמריקאי והיוצר של אחד מהספרים הקלאסיים לילדים, הקוסם מארץ עוץ. הוא נקרא "ליימן" על שמו של האח של אביו, אך הוא שנא את השם הזה, והעדיף להיקרא "פרנק".

ענבאך

New member
למעשה פרנק זה האמצעי,

ככה אני הבנתי לפחות, לכן זה אלפבה, כי זה עשוי מהשם שלו^^

shnu00zel

New member
הסבר

ליימן פרנק באום (15 במאי, 1856 - 6 במאי, 1919) - סופר אמריקאי והיוצר של אחד מהספרים הקלאסיים לילדים, הקוסם מארץ עוץ. הוא נקרא "ליימן" על שמו של האח של אביו, אך הוא שנא את השם הזה, והעדיף להיקרא "פרנק".

k R I P s

New member
ממשיך את המשחק מפה|! קיאמו קו

זאת שמה של הטירה. וציטוט של פיירו "למשפחה שלי יש טירה בקיאמו קו. אף אחד לא נמצא שם מלבד השומרים. מעולם לא גרנו שם" השאלה הבאה, מה שמו של המנצ'קין שפגשה דורותי כאשר יצאה בעקבות הקוסם כאשר יצאה מעיר המנצ'קינים. (רמז, הוא עשיר וגר בחווה)

Adidush888

New member
סמי לפי הקוסם

אממ לדעתי, בגלל שיש כלכך אלפי סרטים וספרים ומחזות זמר כששואלים שאלה בטריוויה כזו, צריך להגיד למה בדיוק מתכוונים

למעלה