משחק חדש!

AeroTom

New member
שירים שיצאו כסינגלים או פרומואים?

Last Child Remember ו-Angel יצאו באופן מסודר בארה"ב. FINE יצא כסינגל פרומו (הסינגל היחיד של הלהקה שחסר לי שקיים ב-CD). ה-Big Ten Inch Sampler יצא ב-1991 לקידום של פנדורה עם 10 שירים מתוכה. וב-2002 יצא גם "A Big Ten Inch Record". סינגל פרומו על תקליט 45' עם Rats בצד A ו-Thighs מטקסס ג'אם בצד B. זה יצא לקידום של Oh Yeah...מוצר מאוד אהוב עלי.

AeroTom

New member
או, נכון. שכחתי מאלו פה ש*לא* נמצאים שם...

וואי. זה לא קל. אני מנסה לחשוב על מכנה משותף בין השירים האלה ובינתיים מתקשה למצוא. סחתיין על הקושי
בהחלט מתקיל בינתיים. אני עוד אשב על זה...יהיה טוב אם ינחשו עוד שירים שנמצאים שם. לכן יעזור מי שעדיין לא זרק שמות ונמצא בסביבה - עשו זאת.

SaintJohn

New member
ארז, גיא ואלדד עדיין יכולים לנחש, וגם אחרים.

אם ארז, גיא ואלדד ינחשו נכון והמכנה המשותף עדיין לא יימצא, מבחינתי אפשר להתחיל סבב חדש. חשוב לי גם לציין שכל מי שרוצה יכול לנסות לנחש, גם מי שרק קורא ולא כותב, תרגישו חופשי, לא צריך "ידע באירוסמית'", פשוט לנחש שירים שלהם.

AeroTom

New member
הרגשתי באמת משהו קצת צונן שם...

אני מחכה שמשהו יתחמם פה. אם לא בראש שלי, אז בנסיונות של אחרים כאן.

SaintJohn

New member
../images/Emo127.gif

כל הכבוד, ניחוש נכון!
אני מקווה שגם חבר'ה נוספים ישתתפו.

AeroTom

New member
שירים בסטודיו בשיתוף מוזיקאים מחוץ ללהקה??

יש מישהו שמנגן בנג'ו ב-Last Child יש בנות שלוחשות את ה-"Remember" באותו השיר. סקוט קושני מנגן פסנתר ב-Big Ten Inch ו-Angel, What It Takes, FINE נכתבו והוקלטו כולם עם דסמונד ציילד... אני יודע שבטח לא, כי יש גם כאלה בשירים פה שבוטלו (כמו הסקסופון של דיוויד ב-Ma Kin). אבל אולי לפחות אתחמם קצת...

Aeroguy

New member
Dude... it's cold in here!! ../images/Emo6.gif

Let's try another guess... Songs in which Steven is doing more than just singing?

בָלבָל

New member
עשיתי ריכוז ביניים של השירים שמצאנו

Remember Big 10 inch Fine Angel What it takes Push comes to shove חשבתי אולי יעזור אם נראה אותם יחד חחח

למעלה