משחק חדש

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo103.gif משחק חדש ../images/Emo103.gif

הנה 4 תמונות ואחת מהן היא לא של אנדריאה (והיא לא של שרון או קרוליין
) אתם צריכים להגיד איזה תמונה לא שייכת ומחר אני אגלה את התשובה... מקווה שהבנתם...

AndreaCorr ©

New member
well well well, look who's back!

חיכינו לך
לדעתי התמונה הרביעית (זו עם השרשרת של הצלב) לא שלה.

אני מסכים עם שרון

התמונה של הצלב היא לא של אנדראה. נ.ב אני יודע שמלא זמן לא הייתי פה, אבל יש המון לחץ בלימודים ,רק קפצתי לביקור לראות מה קורה אחרי שלחץ ירגע קצת אני יחזור לבקר פה באופן קבוע כמו פעם. בהצלחה לכל מי שעושה בגרויות !

תודה גבר...!

שמעת על הבגרות האררורה במתמטיקה? דחפו לנו את הבגרות הקשה ביותר שהיתה בעשרות השנים האחרונות!!!

ברוכה הבאה חזרה אלינו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לדעתי, הימנית למטה... (עם הרבע פרצוף) מצטער חברים שלי, נראה לי שאתם טועים...

לא נורא שרוני

לא שמת לב... אז מה? התמונה נראתה לי מוכרת וזיהיתי את התמונה הזו.. אבל העור נראה לי קצת קהה מדי אז חיפשתי אותה כדי לוודא... גם לי זה לא היה כ"כ אדיש: "1,2,3 או 4.. 3, פיניטו".. צריך לחשוב.. פעם הבאה ילך לך יותר!! אני מבטיח!!

AndreaCorr ©

New member
זה נקרא להרוס?

את שמת משחק שהמטרה בו לגלות את התשובה.. הוא סה"כ גילה את התשובה.. פעם הבאה מישהו אחר יגלה.

סורי אם קילקלתי

אבל עקונית זו חוות דעת... תיאורטית נישארו עוד 3 תמונות והייתי בטוח שאני צודק... אם כבר, אז יש לי המלצה: אם את נכנסת ומגלה שמישהו בחר בתשובה הנכונה.. גם אם זה דקה אחרי שפירסמת אותה, אז סבבה, תשאירי את זה עוד קצת שעוד כמה ינחשו ואז תגלי ונעבור הלאה.. זה לא משנה אם הוכיחו או לא, לדעתי זה רק נעשה יותר מעניין ומשעשע ככה.. הבעייתיות כאן הייתה שההודעה הזאת פשוט הייתה עומדת פה יום כשהתשובה הנכונה כבר ניתנה...

m L m

New member
כמו שאמרתי

בהודעה הראשונה... רק מחר אני אגיד את התשובה.

m L m

New member
מפגרת שכמותי

הנה התמונה עם מספור...
ו
לרינת- מנהלת פורום שאקירה על הרעיון והמשחק

shelly egan

New member
מירי ../images/Emo24.gif

עשית לי את היום!!! אני כ"כ שמחה ש'חזרת לעצמך' (-לנסח את זה ככה?!) ובדרך גם חזרת לפורום!
ברוכה השבה! ו...לכל החדשים שהצטרפו היום: ברוכים הבאים! הגעתם לאחד מן הפורומים המצויינים בתפוז! מאוד נחמד כאן, תיהנו!

m L m

New member
../images/Emo124.gifתשובה

התמונה הרביעית היא זאת
ג'וליאנה מרגוליס היפה מER.... אני שמה תמונות חדשות בשרשור הבא...

למעלה