משחק הרשת הגדול

../images/Emo103.gif משחק הרשת הגדול

רוצה לזכות בטיסה ללונדון או פאריס? רוצה לנפוש בבתי מלון בארץ על חשבוננו? תפוז מזמינה אותך להשתתף במשחק הרשת הגדול. כדי להשתתף עליך: 1. להכנס למשחק הרשת הגדול 2. להפוך את תפוז לדף הבית 3. להזמין חברים באמצעות הדוא"ל להשתתף במשחק הרשת הגדול ולהגדיל את הסיכויים לזכות בפרסים מדליקים בעזרת הבונוסים היומיים אז למה אתם מחכים? לחצו כאן

לא מבינה את ההגיון

רציתי להרשם ובסוף קיבלתי הודעה: על מנת להרשם למשחק עליך להפוך את "תפוז לאתר הבית" תפוז הוא כבר אתר הבית אצלי. צריך להפוך אותו עוד פעם?

zarut

New member
זה פשוט מזעזע...

סתם... אני אולי מגזים בתיאור ריגשותי לגבי הנושא הזה... אבל אין ספר שזאת דרך גיאונית ביותר מצד האתר - תפוז לאסוף פרטים אישיים מגולשים תמימים כמו: מס´ טלפון שצריך להשאיר בשביל שהליצנים האלו יתקשרו לבשר לגולש התמים על כך שהוא זכה (שימו לב כמה זכיות מועטות יש...ממש בדיחה) כמו כתובת מגורים... כמו פירסום של חברות התיירות וכניסה לחיהם של הגולשים כמו הפיכת תפוז לדף-בית: שזה ד"א דבר שהם לא יכולים לעקוב אחריו מבחינה טכנית... והמשימות האלו... כניסה לאתרים וכל´ אני יותר מדי בשוק... מכדי להבהיר עד כמה ניבזי הקטע הזה... פשוט בושה לאינטלגיציה הבסיסית ביותר ונעבור לפירסומות חולצה של תפוז...מצחיק מאוד איזה עולם , איזה עולם !!!!!!!!!! זרות

האמת היא

שסתם סיקרן אותי לדעת באיזה משחק מדובר. אז אם המשימות הן רק להכנס לכל מיני אתרים, זה באמת משעמם. בעקרון אני אוהבת משחקים ולכן רציתי להרשם לא בשביל הפרסים אלא בשביל המשחק עצמו. כנראה שבאמת הייתי תמימה מידי. זרות, תודה לך שפקחת את עיני. תפוז, אני מתביישת בכם!

זרות אני אפילו לא טרחתי לקרוא את

זה כי הדברים האלה אף פעם לא מעניינים אותי אבל כל הכבוד לך על העירנות ועל שהארת את עינינו

soulbird

New member
../images/Emo29.gif זרות גם אי לא טרחתי לקרוא

את ההודעה אני בדרך כלל מתעלמת מהודעות כאלה . הפעם נכנסתי הצצתי לא התרשמתי בכלל.תודה שהארתה את עיניי. אגב אי בסדר יש מחבן ביום ג´ וביום ב´ מתחילה ללמד ילדודס (חמודים).

מבעבעת

New member
אולי הם לא יכולים לעקוב

אבל כנראה שהם כן יכולים לדעת שהפכת את הדף לדף הבית שלך. כלומר, לזהות את הפעולה. הרי אתה יכול לדעת כמה "היטס" (כניסות) יש לדף מסויים באתר, אתה אפילו יכול לדעת מאיזה כתובות ביקרו האנשים, כלומר, זיהוי ודאי בחלק מהמקרים , או מקסימום זיהוי אזור גיאוגרפי (לפי כתובת אי פי). יש גם כלים לדעת כמה אנשים עשו הורדה לתמונות שאתה מציג באתר, ואני משוכנעת שאפשר לדעת כמה אנשים הפכו את הדף לדף הבית שלהם. כל זה בעזרת כלים די פשוטים. עוד יודעים מאיזה דפדפן אתה עובד. מה עוד יודעים עלינו בלי להתאמץ יותר מידי?

zarut

New member
במקרה...

לפני כשנה בערך הנושא הזה של חדירה לפרטיות של בעלי אתרים מאוד עניין אותי... ובניתי מדריך קטן שמנסה להראות מה בעלי אתרים יודעים עלינו... הוספתי את המדריך לאתר שאני בונה בימים אלו (שבגדול לא קשור בכלל לנושא של הפרטיות ואולי כן...) אז אם את רוצה לראות את המדריך שהכנתי בבקשה לגבי דף הבית - אז כעיקרון את צודקת הם יכולים לראות מהיכן את מגיעה לאתר , אבל עדיין לפי דעתי הם לא יכולים לדעת בוודאות שהגעת דרך "דף הבית" - כי אם את מגיעה לתפוז (או לכל אתר אחר...) דרך זה שאת רושמת את הכתובת בחלון הכתובות של הדפדפן (Address) מתקבלת אצלם אינפורמציה שזהה למצב שגולש הגיע דרך "דף-הבית"...זה מצב אחד.. ויש עוד כמה מצבים בעייתיים בקטע הזה... זרות

לזרות יקירי-

האם גם את הקוקיס שותלים בדרך כזאת? אגב עד היום אני לא יודעת איך לדעת אם יש לי קוקיס או לא

e-magine

New member
בטח שיש לך קוקיס

קודם כל חלק מהקוקיז עוזרים לך, מעיצים את הגלישה שלך באתרים שבהם כבר ביקרת. איך את חושבת המערכת יודעת שהמחשב שלך הוא בשבילה מאדאם בטרפליי?

מזמן לא הייתי כאן, אבל...

מידי פעם מציצה. המוניטין של הפורום הזה בעיני, מביא אותי לכאן אחת לכמה זמן. אימג´ין - זה הקישורים המעניינים שלך... ועכשיו זרות... התרשמתי!

למעלה