משחק החיים

DIRRTY

New member
MTV השולטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מממממממ לוב איז הכריים או יול נאור בי אלון

תשובה...

רוק אבל עם נטיות פופיסטיות (גוט שרלוט...) שאלה: איזה צבע משקפיים? ורוד או שקוף? (בשביל אנסטסיה, לא לכם...)

FreakOfNature

New member
ורוד שקוף...

חחח... ושאלה משלי (ד"א, הייתי בטוח שמישהו יכתוב בשאלה הקודמת VH1. אני לפחות מעדיף אותו...): Freak Of Nature או Freal Of Anastacia

חחח, תשובה...

טוב התשובה שלי: freak of nature שאלה: איזה מילים של שירים מביאים יותר משמעות בשילכם? you'll never be alone או love is a crime

תשובה...

רוק אבל עם נטיות פופיסטיות... (גוד שרלוט...) שאלה: איזה צבע משקפיים בשביל אנסטסיה? ורד או אחר?

DIRRTY

New member
פופ ורק פופ

והשאלה היא שאלת ג' לו גניפר לאב יואיט או ג'ניפר לופז

FreakOfNature

New member
ביונסה../images/Emo70.gif

ואם כבר בשתי אלה אנו עוסקים, אז: בוני אנד קלייד 03 -או- דילמה
(אני חושב שבוני אנד קלייד 03
)

דילמה...

אני חוזר על השאלה, מישל בראנץ' או גג'ניפר לאב יואיט (ההסבר למה בחרתי אותם כתוב בשאלה המקורית...)

FreakOfNature

New member
חוזר על התשובה: אף אחת מהן, אבל

בשבילך אני מעדיף את לאב-יואיט...

אממממ קשה...

אני הערצתי את דסנטיז, ומתי שהן התפרקו אז כבר לא הערצתי אותן... מה שמוזר שלדעתי הן עושות שירים יותר יפים לחוד... אז אני בוחר סולו דסטניז... והשאלה: ג'סטין טימברלייק או בריטני ספירס? (אני שונא את שניהם, אבל לא חשוב...)

קלי!!! (האמת מישל,אבל לא חשוב...)

ג'ניפר לאב יואיט או מישל בראנץ'? (אני יודע שאתם לא אוהדים של שנהינן, אבל אני מת על ג'ניפר, וידידה שלי מתה על מישל, אז תחליטו...)

DIRRTY

New member
גניפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כריזי אין לוב או כנות נובדי

למעלה