MTV השולטים מממממממ לוב איז הכריים או יול נאור בי אלון
D DIRRTY New member 26/6/03 #13 MTV השולטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מממממממ לוב איז הכריים או יול נאור בי אלון
MTV השולטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מממממממ לוב איז הכריים או יול נאור בי אלון
F FreakOfNature New member 26/6/03 #15 You'll Never Be Alone כמובן../images/Emo70.gif והשאלה שלי: פופ או רוק
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #17 תשובה... רוק אבל עם נטיות פופיסטיות (גוט שרלוט...) שאלה: איזה צבע משקפיים? ורוד או שקוף? (בשביל אנסטסיה, לא לכם...)
תשובה... רוק אבל עם נטיות פופיסטיות (גוט שרלוט...) שאלה: איזה צבע משקפיים? ורוד או שקוף? (בשביל אנסטסיה, לא לכם...)
F FreakOfNature New member 26/6/03 #20 ורוד שקוף... חחח... ושאלה משלי (ד"א, הייתי בטוח שמישהו יכתוב בשאלה הקודמת VH1. אני לפחות מעדיף אותו...): Freak Of Nature או Freal Of Anastacia
ורוד שקוף... חחח... ושאלה משלי (ד"א, הייתי בטוח שמישהו יכתוב בשאלה הקודמת VH1. אני לפחות מעדיף אותו...): Freak Of Nature או Freal Of Anastacia
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #24 חחח, תשובה... טוב התשובה שלי: freak of nature שאלה: איזה מילים של שירים מביאים יותר משמעות בשילכם? you'll never be alone או love is a crime
חחח, תשובה... טוב התשובה שלי: freak of nature שאלה: איזה מילים של שירים מביאים יותר משמעות בשילכם? you'll never be alone או love is a crime
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #19 תשובה... רוק אבל עם נטיות פופיסטיות... (גוד שרלוט...) שאלה: איזה צבע משקפיים בשביל אנסטסיה? ורד או אחר?
תשובה... רוק אבל עם נטיות פופיסטיות... (גוד שרלוט...) שאלה: איזה צבע משקפיים בשביל אנסטסיה? ורד או אחר?
F FreakOfNature New member 26/6/03 #25 לופז../images/Emo70.gif והנה השאלה שלי שוב: Freak Of Nature -או- Freak Of Anastacia
F FreakOfNature New member 26/6/03 #30 ביונסה../images/Emo70.gif ואם כבר בשתי אלה אנו עוסקים, אז: בוני אנד קלייד 03 -או- דילמה (אני חושב שבוני אנד קלייד 03 )
ביונסה../images/Emo70.gif ואם כבר בשתי אלה אנו עוסקים, אז: בוני אנד קלייד 03 -או- דילמה (אני חושב שבוני אנד קלייד 03 )
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #34 דילמה... אני חוזר על השאלה, מישל בראנץ' או גג'ניפר לאב יואיט (ההסבר למה בחרתי אותם כתוב בשאלה המקורית...)
דילמה... אני חוזר על השאלה, מישל בראנץ' או גג'ניפר לאב יואיט (ההסבר למה בחרתי אותם כתוב בשאלה המקורית...)
F FreakOfNature New member 26/6/03 #35 חוזר על התשובה: אף אחת מהן, אבל בשבילך אני מעדיף את לאב-יואיט...
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #39 אממממ קשה... אני הערצתי את דסנטיז, ומתי שהן התפרקו אז כבר לא הערצתי אותן... מה שמוזר שלדעתי הן עושות שירים יותר יפים לחוד... אז אני בוחר סולו דסטניז... והשאלה: ג'סטין טימברלייק או בריטני ספירס? (אני שונא את שניהם, אבל לא חשוב...)
אממממ קשה... אני הערצתי את דסנטיז, ומתי שהן התפרקו אז כבר לא הערצתי אותן... מה שמוזר שלדעתי הן עושות שירים יותר יפים לחוד... אז אני בוחר סולו דסטניז... והשאלה: ג'סטין טימברלייק או בריטני ספירס? (אני שונא את שניהם, אבל לא חשוב...)
B BeautifullFighter New member 26/6/03 #31 קלי!!! (האמת מישל,אבל לא חשוב...) ג'ניפר לאב יואיט או מישל בראנץ'? (אני יודע שאתם לא אוהדים של שנהינן, אבל אני מת על ג'ניפר, וידידה שלי מתה על מישל, אז תחליטו...)
קלי!!! (האמת מישל,אבל לא חשוב...) ג'ניפר לאב יואיט או מישל בראנץ'? (אני יודע שאתם לא אוהדים של שנהינן, אבל אני מת על ג'ניפר, וידידה שלי מתה על מישל, אז תחליטו...)
F FreakOfNature New member 26/6/03 #33 מצטער לומר לך: אף אחת מהן. אני נותן למישהו אחר לשאול במקומי...
D DIRRTY New member 26/6/03 #37 גניפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כריזי אין לוב או כנות נובדי
גניפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כריזי אין לוב או כנות נובדי