אולמי נרקיס כל אירוע לכל כיס מה השם של השחקן שמשחק את בעל הבית של אלונה?
S slee4 New member 6/7/06 #21 אולמי נרקיס כל אירוע לכל כיס מה השם של השחקן שמשחק את בעל הבית של אלונה?
R red mosquito New member 7/7/06 #22 מוטי גלעדי מה היה התכנון הראשוני של עודד לפתוח בשליש מההמבורגרי שלו?
B B o N u s New member 7/7/06 #25 בחור מגודל מה הם שתי המאכלים שבישלו קובי ועודד בשביל אילן בפרק "שלח לי מלאך"
ק קופיקו13 New member 8/7/06 #30 אהה אוקי שעודד אמר לקובי "זה עבר דרך המעבר האווירי של הפואייה" מה אילן אמר?
ד דנה 74 New member 8/7/06 #31 אילן:הו יאה!../images/Emo108.gif מה שם המחבר של ספר הבישול בפרק חייזרים עונה2
פ פסטיגליסט New member 9/7/06 #33 שולי המכשפה לאילן וקובי בפרק המצויר-איזו חיה מפעילה את המכונה שבנה גרי כדי להפיל את אלונה לנהר
מ מ א מ י2 New member 9/7/06 #34 אוגרים ../images/Emo219.gif בפרק "קחי אותי אלונה"-איך כינתה אלונה את הדייטים שלה עם השלושה (גם את השלם וגם את הקיצור)
אוגרים ../images/Emo219.gif בפרק "קחי אותי אלונה"-איך כינתה אלונה את הדייטים שלה עם השלושה (גם את השלם וגם את הקיצור)
R red mosquito New member 9/7/06 #35 פטתי ועלוב- פטלוב, פטתי ומסוכן- פטסוכן. תנו שם של פרק (יש שלושה) שבו נאמר המשפט - "מי כיבה ת'אור?"
ל ליאת לאב דון New member 9/7/06 #36 הפרק עם הבלוג, "להיות טל מוסרי", ו. נווו שכחתי איך קוראים לו- הפרק עם ההמבורגרי הציוני השאלה: איך קוראים לשתי החברות של הדודה של אילן שרצו לעשות לה "סופרייז"?
הפרק עם הבלוג, "להיות טל מוסרי", ו. נווו שכחתי איך קוראים לו- הפרק עם ההמבורגרי הציוני השאלה: איך קוראים לשתי החברות של הדודה של אילן שרצו לעשות לה "סופרייז"?
ק קופיקו13 New member 9/7/06 #37 לאא נכון הנה התשובה הנכונה פסיכולוגיה הפוכה קצר במוח לגור איתו מי יצא במקרר ותקע גרפס עליכם גם להגיד את שמו של הפרק
לאא נכון הנה התשובה הנכונה פסיכולוגיה הפוכה קצר במוח לגור איתו מי יצא במקרר ותקע גרפס עליכם גם להגיד את שמו של הפרק