משחק האמת והשקר: סיכום

S u n n y 1

New member
האמת היא....

המשפט השני - טיפסתי על קרחון שלג ענקי
, עשיתי את זה לפני 3 שנים בטיול לניו זילנד, והיה מדהים. האמת שלא היה לי קר כי זה חתיכת קושי לטפס ולטפס....כל אחד קיבל נעליים מיוחדות עם שפיצים וביגוד חם. המדריך חצב בקרח ואנחנו אחריו.... לגבי המשפט השני - אז העניין הוא שאני 'נחש-פובית', הדבר שהכי מפחיד אותי בעולם זה נחשים, ובקיץ מפלס החרדה שלי עולה.... יום אחד ישבתי עם חברים בגינה ואמרתי להם אני לא יכולה לסבול יותר את הפחד הזה - שיבוא כבר נחש ואני אתמודד עם זה - וזה מה שקרה! אחרי שבוע באתי להיכנס לבית וחיכה לי נחש שחור ענקי להזמנתי, בא להגיד לי שלום

gitta

New member
איזה סיפור נפלא סאני

זו דוגמה מובהקת של יצירת מציאות ע"י המחשבה. הנחש הזה הגיע אלייך בתור "חיית טוטם", כדי ללמד אותך שיש לך יכולות רוחניות, למגנט לתוך חייך כל מציאות שתבחרי. יפה שהטבע שלח לך נחש שחור, נדמה לי שהוא נקרא "זעמן שחור, שאינו ארסי ואינו מזיק לבני אדם. אהבתי מאוד את סיפורך!

S u n n y 1

New member
תודה גיטוש ../images/Emo13.gif

הלוואי שהיו לי את הכוחות הנפשיים בתוכי למגנט אלי עוד כל מיני מציאויות, טובות יותר מהנוכחיות.......

gitta

New member
את עדיין צעירה מאוד

ביחס ליכולות אלו, הנבנות במשך שנים רבות. אם תחשבי על זה מדי פעם, תראי שמתרחשים דברים כאלה, כביכול באקראי, אך בעצם הם קרו בגלל שרצינו שיקרו.

לונה..

New member
אבל...

למה את מפחדת מנחשים בעצם? הם חמודים
ניסית פעם להתגבר על זה?

S u n n y 1

New member
חמודים?? ../images/Emo5.gif

לא הייתי מגדירה אותם חמודים....... למה? אנ'לא יודעת...... הפחד הזה כבר עבר מזמן את גבולות ההיגיון.... לא ממש ניסיתי להתגבר על זה, חוץ מהרצון שלי לפגוש בנחש 'בר' ולראות אותו במו עיני. האמת שמאז קצת נרגעתי כי למדתי מה זה נחש ארסי ומה לא, מתי יוצאים הנחשים - באיזה תקופות וכו' ......אבל את יודעת מה? עזבי, בואי נניח לזה. זה נושא רגיש אצלי

נ ע ם ב ת

New member
האמת שלי

סקי מים - ניסיתי ולא ממש הצלחתי. אולי בפעם הבאה.. להקת כרמון - לצערי אמת שלא התקבלתי.

Ofra m

New member
התשובות שלי

ו. משפט ראשון שקר על אף שלפעמים בא לי לתת למנהלת שלי סטירה כזו מצלצלת שלא תשכח לעולם. והמשפט השני אמת בינתיים בעלי חזר מחוסר ברירה לעבודה הקודמת.

לולי80

New member
תשובות שלי

סקלי צדקת... מבנה גופי קטנטן ולכן הארלי דיווידסון לא בא בחשבון. לעומת זאת חוסר הגיינה....טוב לא בדיוק. כשפגשתי את חבר שלי לפני 6 שניםאחד הדברים הראשונים שאמרתי לו זה "תשמע, אני בחורף לא מורידה שערות..." וכך היה!!!! אני שעירה כמו דוב נמלים קטן AND I COULDNT CARE LESS (אני בלונדינית לא להיבהל...) ברכות לזוכות, הפרס שלכן: שערות רגליים בעטיפה מהודרת בדרך אליכן...

האמת שלי

1. שקר 2. אמת האמת שמיקי חיבק אותי...נשיקה לא היתה, אבל יצאתי מפגרת שנסעתי ברכבת עם כובע של מיקי מאוס וטילתי בפאריז עם הכובע(אבל כולם ידעו שחזרתי מדיסלילנד, אפילו ילדים הצביעו עליי .

לונה..

New member
יפה (../images/Emo9.gif) עכשיו נשארה גיטה

תגידי, הייתם בתהלוכה שיש בלילה? מצעד, לא זוכרת איך זה נקרא...

gitta

New member
נא להזכיר לי...

אני כנראה "מאותגרת גיל" (קצת סנילית).

למעלה