משחק האמת והשקר: סיכום

../images/Emo103.gif משחק האמת והשקר: סיכום

תזכורת קצרה למה שהיה לנו כאן:
המשפטים של קוראסון שוקולד: קוראסון חזרה מפאריז עם ניחוחות רומנטיים: 1.בדיסנילנד התנשקתי עם מיקי (נשיקה צרפתית) 2.בחזרה מדיסלילנד נשארתי עם הכובע של מיקי כל הדרך ברכבת, וגם הלכתי ברחוב בפאריז עם הכובע שלו (שזה כולל כובע ארוך כחול ואוזניים שחורות)
ניחושים של הבנות על המשפטים של קוראסון: 4 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 2 חשבו שהראשון אמת.
המשפטים של עופרה : אצל עפרה כמו אצל עפרה, תמיד מעניין: 1. השבוע נתתי סטירה למנהלת שלי. 2. בעלי חזר לעבוד מהיכן שפיטרו אותו.
ניחושים של הבנות על המשפטים של עופרה: 4 בנות חשבו, או יותר נכון קיוו |P-:| שהמשפט השני אמת; 1 חשבה שהראשון אמת.
המשפטים של לונה.. : לונה, חברות, הולכת על אקסטרים. שימו לב: 1. היה לי "מפגש" עם רוח 2. בגיל 18 "קנו" לי ליום הולדת צניחה חופשית
ומה אומרות הבנות על זה? 4 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 3 חשבו שהראשון אמת, ו'מתות' כבר לשמוע את הסיפור ... יפה לונה, כמעט תיקו!
המשפטים של גיטה : גיטה שלנו הולכת בגדול: 1. בגיל 17 הטסתי מטוס בעצמי בלי מדריך. 2. בגיל 11 סיימתי בהצטיינות קורס לקונדיטורים. אבל נראה לי שלא מצליחה לעבוד עלינו ...
ניחושים של הבנות על המשפטים של גיטה: 5 בנות חשבו שהמשפט הראשון אמת; ורק אחת חשבה שהשני נכון ...

המשך

המשפטים של איחוד : איחוד לוקחת אותנו לתחום הספורטיבי: 1. בגיל 40 עשיתי "סנפלינג". 2. בגיל 8 למדתי לרכב על אופניים.
ניחושים של הבנות על המשפטים של איחוד: 6 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 2 חשבו שהראשון אמת.
המשפטים של נעם בת : נעם משאירה אותנו בתחום הספורטיבי: 1. לפני שנה עשיתי סקי מים בהצלחה רבה 2. בנעורי ניסיתי להתקבל ללהקת כרמון (מחול) ולא הצלחתי.
ומה אומרות הבנות? 2 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 2 חשבו שהראשון אמת. נעם, שיחקת אותה! הצלחת לבלבל, יש לך תיקו!
המשפטים של שטותי : 1. למרות שאני בצבא, בשבועיים האחרונים אני בבית ולא עושה כלום (בלי גימלים) 2.הסרט גמר שלי זכה מקום שלישי בתחרות סרטים קצרים של תלמידי תיכון
ניחושים של הבנות על המשפטים של שטותי: 2 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 3 חשבו שהראשון אמת. ובין לבין למדנו ששטותי עשתה סרט על אמא שלה. תביאי אותו למפגש הבא?
המשפטים של סאני : סאני שוחכת שהשם שלה מסגיר אותה [או שאולי אני טועה?!...] 1. גידלתי נחש במשך שנה וחצי. 2. טיפסתי על קרחון שלג ענקי.
ניחושים של הבנות על המשפטים של סאני: כולן חשבו שהראשון אמת, חוץ מלולי שהתכחמה והלחימה בין שני האירועים ...
המשפטים של לולי : 1. לא הורדתי שערות ברגליים כבר חצי שנה. 2. יש לי רישון על הארלי דיווידסון מאלף.
ניחושים של הבנות על המשפטים של לולי: גם לולי הצליחה לבלבל את הבנות: 2 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 2 חשבו שהראשון אמת. תיקו!
המשפטים של סקאלי : עד גיל 30 לא ידעתי לרכוב על אופניים עד גיל 30 לא ידעתי לשחות
ניחושים של הבנות על המשפטים של סקאלי: 4 בנות חשבו שהמשפט השני אמת; 2 חשבו שהראשון אמת.

../images/Emo5.gif תיקון טעות ...

נפלה טעות בסיכום הניחשוים לאיחודית: 6 בנות חשבו שהמשפט הראשון אמת; 2 חשבו השני אמת. סליחה ... מקווה שלא נפלו עוד טעויות. היה קצת עבודת שתי וערב ההודעה המסכמת ...

האמת שלי ...

ו אמת 2 שקר ... לא יודעת איך הצלחתי לגדול בלי ללמוד לרכוב על אופניים, אבל זה מה שקרה. עם הזמן הפחד התגבר, אבל בסופו של דבר - גם האתגר. בגיל 29 קיבלתי מבן זוגי אופניים, ולקראת יומולדת 30 למדתי לרכוב. לשחות למדתי בגיל 5-6.

לונה..

New member
אח, אני כזאת מוכשרת!

איך ידעתי, איזה יופי לי
סקאלי, אני מפתחת אלייך רגשות, קבלי חיבוק גדול
ממני!

מעניין ...../images/Emo4.gif

גם אני תהיתי בענין זה אתמול....פתאום "גיליתי" את ענין המגורים באפונה....
והייתי בטוחה שהחתימה שונתה...

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

זה מתוך שיר של נורית זרחי
בבוטן גרו שתי שכנות שלא מצאו מרגוע, למרות שכבר היו כמעט זקנות הן לא חדלו לרגע זו בזו לפגוע. מקצה הבוטן האחת אל השניה צועקת: "הגידי! לא יהיה פה אף פעם שקט?" והשניה בקצה קולה היתה עונה: "צפוף לך פה? לכי לגור באפונה!" בעיניי זה גאוני

לונה..

New member
אוקיי, אז ככה

גיטה הכי הפתיעה אותי
איזה ניחוש ישיר. בקיצור, המשפט הראשון הוא אמת
לצערי המשפט השני הוא שקרי, הלוואי שהיו קונים לי, אבל אני בטוחה שאני אעשה את זה, אני חייבת! ולעניננו: חשתי בנוכחותה של סבתא שלי, שנפטרה לפני כארבע עשרה שנים כשהייתי בת חמש. כשזה קרה הייתי בת שמונה או עשר ו"היא" עלתה איתי במעלית, חיכתה שאני אפתח את הדלת ונכנסה איתי הביתה. איך אני יודעת את זה? הרחתי אותה
לאנשים יש ריח גוף שאי אפשר להתעלם ממנו. אני לא מדברת על בשמים, על מרכך כביסה, על שמפו. פשוט ריח אמיתי שאפשר להרגיש בתוך חיבוק חזק כמו כשהיא היתה מחבקת אותי כשהייתי בת חמש, לדוגמה. וזה היה ריח כזה אלוהי, פשוט היה מדהים. כשנכנסתי הביתה גם הכלבה קצת השתגעה והחלה לרחרח את הקירות. גם היתה לי הרגשה נורא חזקה שזו היא. אגב, יש לי חוש ריח מפותח מאוד
אז מאוד קשה להטעות אותי
חוץ מזה שאין עוד ריח כזה בכל העולם, תאמינו לי. לא קיים המדען שיצליח להרכיב נוסחה כל כך מדהימה כדי ליצור ממנה בושם נפלא כל כך. יש כאלה שיסרבו להאמין בזה ויגידו שזה מופרך ויכולות להיות אלף ואחת סיבות לשלול את זה. אני מאמינה שכן

gitta

New member
לונתי יקירתי החמודה

מה שתיארת כאן זו תופעה ידועה. נשמות יקירינו יכולות להופיע בצורות שונות, והופעתם ע"י אנרגיה המוחשת ע"י חוש הריח היא מהידועות ביותר. מי שפחות מודע, חש deja vu, כאילו חזר אליו זיכרון מן העבר. ואילו מי שמפותח יותר מבחינה רוחנית, מבחין בריח, רואה לעיתים דמות, ומקבל מסרים "אלמים" ע"י תובנה טלפתית, אינטואיטיבית. את קטנה, אבל מה זה גדולה. ולסבתא שלך, כל הכבוד שהיא הגיעה והתגלתה, כנראה כדי להודיע לך שאת לא לבד, שהיא שומרת עלייך.

gitta

New member
עוד משהו בקשר לריח

באוניברסיטה לונדונית ששמה אוניברסיטת קולג', מדענים המציאו שיטה פיזיקלית לייצור ריחות של בשמים שונים ע"י שימוש באנרגיה, בלי שום תמציות פרחים וכדומה. הם גם נסעו לצרפת, למעבדות של יצרני בשמים, ושם המומחים לא יכלו להבחין בהבדלים בין בושם מפרחים לבין בושם "אנרגטי". זה מוכיח לדעתי שגם הריח שאת חשת, לונה, היה אנרגיית ריח שליוותה את סבתך בחייה ואף לאחריהם, ואת העובדה שיקירינו נמצאים איתנו גם לאחר פטירתם.

לונה..

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

מעניין ביותר, תודה על המידע. יפה, עכשיו אני בכלל מבוהלת

ריח ../images/Emo121.gif

בערב מותה של דודתי (אחות אמי שהיתה הדמות הקרובה ביותר לאם לאחר מותה של אמי), חלמתי שדודתי מגיעה אלי לביקור בביתי החדש (יום לפני מותה עברתי לדירה זו). ערכתי לה סיור בין חדרי הבית, והראיתי לה את החדר בו תתגורר כשתעבור לגור אצלי... בעודנו מסתובבות בין החדרים החלו להגיע שאר בני המשפחה, היא קיבלה את פניהם והכניסה את כולם לביתי...התעוררתי בפתאומיות מהחלום כשריח המזוהה עם ריחה של דודתי היה בחלל החדר...ידעתי שלא היתה בבית הזה אף פעם ובכל זאת כל אותו יום (לפני ההלוויה ולאחר שחזרתי ממנה), המשיך הריח להיות בבית בכל מקום....זה היה כה מציאותי ואמיתי שעד היום אני זוכרת זאת כמשהו מדהים....מאז כבר למדתי קצת על אנרגיות וכו'והדברים יותר ברורים לי. אך אז כשזה קרה זה היה פשוט מדהים

והאמת שלי...

המשפט הראשון הוא הנכון..."הסנפלינג"...גיל 40... נסעתי עם בני הצעיר לפארק יקום, הוא היה זה שרצה...אך היה קטן מדי ולכן לא איפשרו לו אז החלטתי שאני "גדולה" ולא עשיתי מספיק דברים כאלו (כי בתקופתי לא היו כאלו...)עשיתי זאת ונהניתי מאוד.... הבן הבכור שלי היה אז בצבא ודי נדהם לשמוע על כך כשהתקשר הביתה, ורק הוסיף שהוא מקווה שלא אמשיך בכיוון ואחליט על "באנגי" או על נסיעה להודו... ובאשר לאופניים...ממש לא נעים להודות אבל עד היום איני יודעת לרכב...
רוצה להוסיף שנהניתי מאוד מהמשחק, לדעתי הוא הוסיף מימד של צחוק והנאה בנוסף לרובד של היכרות וב
הזה, מי כמונו יודע שצריך גם הפן הזה. סקאלי - כל הכבוד
והמשיכי להפתיע אותנו

לונה..

New member
איזו גדולה אני!

נהנהנה שוב ניחשתי נכון! ולא רק זה - גם ידעתי שזה יהיה קשור לאחד הבנים שלך!
איחוד, את אמא מגניבה, רוצה לאמץ אותי?

למעלה