מה עם 3? ו-4?
ל לאונרדואית New member 28/7/03 #23 דיי!!! אתם לא יכולים להגיד לי.. 1-2-34-5-6-7-8?!?!?!??! תחליטו... 3...או 4..?! )))))) אחד מהם הנכון...
דיי!!! אתם לא יכולים להגיד לי.. 1-2-34-5-6-7-8?!?!?!??! תחליטו... 3...או 4..?! )))))) אחד מהם הנכון...
ל לאונרדואית New member 28/7/03 #27 כןןןןןןןןן!!!1 ויש לנו פה זוכההההההההההההה.. פשששש...תותחיתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!! גם מעריצה את עברי וגם ענתה תשובה נכונה.. ח"ח נשמה!!!! אבל מי ינחש של מי הם?!
כןןןןןןןןן!!!1 ויש לנו פה זוכההההההההההההה.. פשששש...תותחיתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!! גם מעריצה את עברי וגם ענתה תשובה נכונה.. ח"ח נשמה!!!! אבל מי ינחש של מי הם?!
ל לאונרדואית New member 28/7/03 #31 עלאק ידעת... אחרי שניחשתם את 6 4 5 1 ו-2... הגעתם למסקנה שזה 3.. שקט שקט... טופ...אז...בכל זאת..של מי העיניים?!?!!?
עלאק ידעת... אחרי שניחשתם את 6 4 5 1 ו-2... הגעתם למסקנה שזה 3.. שקט שקט... טופ...אז...בכל זאת..של מי העיניים?!?!!?
ל לאונרדואית New member 28/7/03 #28 כןןןןןןןןן!!!1 ויש לנו פה זוכההההההההההההה.. פשששש...תותחיתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!! גם מעריצה את עברי וגם ענתה תשובה נכונה.. ח"ח נשמה!!!! אבל מי ינחש של מי הם?!
כןןןןןןןןן!!!1 ויש לנו פה זוכההההההההההההה.. פשששש...תותחיתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!! גם מעריצה את עברי וגם ענתה תשובה נכונה.. ח"ח נשמה!!!! אבל מי ינחש של מי הם?!
ט טולי חתלתולי 13 New member 28/7/03 #39 אני יודעת! העיניים לא של לירון וייסמן הם: הראשונות מצד שמאל!
ל לאונרדואית New member 28/7/03 #40 נכוןןן!!! כל הכבוד... נוו...אבל כבר גיליתי לכם... אבל הקטע...של מי כ=ן העיניים האלה.. והדר ענתה נכון.. אם אני זוכרת נכון שזאת הייתה הדר.. הם היו של שירןןןןןןןןןן.. ולא נשמות טהורות...הם לא שלי!!!!! )
נכוןןן!!! כל הכבוד... נוו...אבל כבר גיליתי לכם... אבל הקטע...של מי כ=ן העיניים האלה.. והדר ענתה נכון.. אם אני זוכרת נכון שזאת הייתה הדר.. הם היו של שירןןןןןןןןןן.. ולא נשמות טהורות...הם לא שלי!!!!! )