יש לי !!!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 31/8/05 #22 ../images/Emo12.gifאבל הגבתי קודם.... טוב לא משנה העיקר גביעעעעעע ואואואואוא
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 1/9/05 #26 MTV../images/Emo35.gif כי ב24 וכוכב נולד מירי הופיעה... נכון
י יעל טאובר New member 1/9/05 #27 כנסי... מאמי את צריכה לקנות כבר ארון יש לך 2 גביעים! בגלל שאת המנצחת כרגע, תורך לתת 3 אופציות...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 2/9/05 #28 חחחחח ארון../images/Emo6.gifמי ישמע...../images/Emo6.gif אממ אוקי... אין לי בדיוק אממ... יונתן פריג' ,יניב טייכמן,תומר צדקיהו מי יוצא דופן
חחחחח ארון../images/Emo6.gifמי ישמע...../images/Emo6.gif אממ אוקי... אין לי בדיוק אממ... יונתן פריג' ,יניב טייכמן,תומר צדקיהו מי יוצא דופן
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 2/9/05 #29 יאללה תענו כתבתי שאלה../images/Emo18.gif../images/Emo9.gif
E EVGIRL New member 2/9/05 #30 אמממ...טייכמן כפרות!יש לי שתי סיבות 1)הוא הבלונדיני היחידי 2)הוא מנגן על עוד וקלאסית ותומר ויונתן מנגנים על גיטרה חשמלית\בס זה נכון???
אמממ...טייכמן כפרות!יש לי שתי סיבות 1)הוא הבלונדיני היחידי 2)הוא מנגן על עוד וקלאסית ותומר ויונתן מנגנים על גיטרה חשמלית\בס זה נכון???
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 2/9/05 #31 לא../images/Emo13.gif כפרה עליך וטעית פה בשמהו אבל אני לא יכולה להגיד עד שיגלו
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 2/9/05 #34 חחח מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה משהו שקשור למירי לא לשערות שלהם
חחח מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה משהו שקשור למירי לא לשערות שלהם
E EVGIRL New member 3/9/05 #35 חחחחחח אין קשר אני לא קשורה../images/Emo6.gif טוב אין לי מושג...תני לי קצת לחשוב אפילו שזה קצת קשה לי
חחחחחח אין קשר אני לא קשורה../images/Emo6.gif טוב אין לי מושג...תני לי קצת לחשוב אפילו שזה קצת קשה לי