מי שמעליי נולדה ב-94
ז זאתי בפיגמה New member 28/6/07 #103 למי שמעליי אין חתימה!:O../images/Emo176.gif תשים חתימה ותכתוב כמה הפורום הזה שולט!
י יובל94 New member 28/6/07 #105 אני בת ../images/Emo9.gif מי שמעליי רוצה שאני ישים חתימה ../images/Emo3.gif
P professional noob New member 28/6/07 #111 הודעה למי שמעליי: אמרו את זה וגם הוא ברמה העקרונית שרשר לי את "שם חתימה" אבל זה מטעים לשנינו איך שמים? לא כתוב לי בעולם שלי עדכן חתיה
הודעה למי שמעליי: אמרו את זה וגם הוא ברמה העקרונית שרשר לי את "שם חתימה" אבל זה מטעים לשנינו איך שמים? לא כתוב לי בעולם שלי עדכן חתיה
ק קרלו איזה מ ל ך New member 28/6/07 #117 מי שמעליי רוצה לדעת איך לשים חתימה ככה: אתה נכנס לעולם שלך ואז יש לך כפתור "עדכון העולם שלי" אז אתה לוחץ עליו. אתה לוחץ על הכפתור "עוד על עצמי" ואז מופיע לך עמוד ובו אפשר לעשות חתימה.
מי שמעליי רוצה לדעת איך לשים חתימה ככה: אתה נכנס לעולם שלך ואז יש לך כפתור "עדכון העולם שלי" אז אתה לוחץ עליו. אתה לוחץ על הכפתור "עוד על עצמי" ואז מופיע לך עמוד ובו אפשר לעשות חתימה.
ז זאתי בפיגמה New member 28/6/07 #114 ממשיכים מפה../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif לקרלו אחות ושמה חסה
י יובל94 New member 28/6/07 #118 מי שמעליי.... רואה כל יום לפחות 3 פרקים של הפיגמות ועשיתי חתימה... חחח