מי הדמות

../images/Emo103.gif מי הדמות../images/Emo35.gif

לפי הרמזים שאני נותר נסו לנחש מי הדמות. זה די קל...
אני מאוד כועס על אשתי שלא מסכימה לחזור איתי לדימונה בגלל הלהקה שלה ושל החברות שלה...
יש לי בעיה כלכלית קשה ואני נאלץ לקחת כסף מאחותי ולפעמים אני מדרדר לעשות דברים חמורים בשביל להשיג את הכסף הזה...
אני גר אם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה,לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי [או שאני אותה
]...
אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה.
המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה.
אם יש לכם גם אתם מוזמנים לשרשר... יום טוב, אורי

זה ממש ממש קל!../images/Emo80.gif

אני מאוד כועס על אשתי שלא מסכימה לחזור איתי לדימונה בגלל הלהקה שלה ושל החברות שלה...-שימי יש לי בעיה כלכלית קשה ואני נאלץ לקחת כסף מאחותי ולפעמים אני מדרדר לעשות דברים חמורים בשביל להשיג את הכסף הזה...-ישי אני גר אם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה,לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי [או שאני אותה]...-אריק אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה.-חלי המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה.-סער\סהר

עונה../images/Emo9.gif

אני מאוד כועס על אשתי שלא מסכימה לחזור איתי לדימונה בגלל הלהקה שלה ושל החברות שלה...
שימי
יש לי בעיה כלכלית קשה ואני נאלץ לקחת כסף מאחותי ולפעמים אני מדרדר לעשות דברים חמורים בשביל להשיג את הכסף הזה...
ישי, אח של מאיה
אני גר אם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה,לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי [או שאני אותה]...
אריק [
]
אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה.
חלי
המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה.
אממ סער

ester6

New member
שאלון נחמד...../images/Emo9.gif

אבל זה די קל...
שימי
ישי
אני גר אם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה,לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי [או שאני אותה]...
אריק
אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה...
חלי
המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה...
סער..

אויי זה קל../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כל הכבוד לך, תודה
אני מאוד כועס על אשתי שלא מסכימה לחזור איתי לדימונה בגלל הלהקה שלה ושל החברות שלה... שימי יש לי בעיה כלכלית קשה ואני נאלץ לקחת כסף מאחותי ולפעמים אני מדרדר לעשות דברים חמורים בשביל להשיג את הכסף הזה...ישי אני גר אם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה,לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי [או שאני אותה]...אריק אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה.חלי המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה.סער

שליב

New member
עונה

מי הדמות? אני מאוד כועס על אשתי שלא מסכימה לחזור איתי לדימונה בגלל הלהקה שלה ושל החברות שלה? שימי. יש לי בעיה כלכלית קשה ואני נאלץ לקחת כסף מאחותי ולפעמים אני מדרדר לעשות דברים חמורים בשביל להשיג את הכסף הזה? ישי. אני גר עם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה, לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי[או שאני אותה]? אריק. אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה? חלי. המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה? סער.

Or LoVe NinEt

New member
עונה../images/Emo192.gif זה קל..

לפי הרמזים שאני נותר נסו לנחש מי הדמות. זה די קל...
אני מאוד כועס על אשתי שלא מסכימה לחזור איתי לדימונה בגלל הלהקה שלה ושל החברות שלה...- שימי
יש לי בעיה כלכלית קשה ואני נאלץ לקחת כסף מאחותי ולפעמים אני מדרדר לעשות דברים חמורים בשביל להשיג את הכסף הזה...- ישי
אני גר אם אמא שלי שלא נותנת לי מנוחה,לא נותנת לי חופש ולא נותנת לי לנשום לרגע. חברה שלי עזבה אותי [או שאני אותה]...- אריק
אני מסורתית ואבא שלי כועס עליי שעזבתי את הבית בשביל לעבור לת"א ולקדם את הלהקה.- חלי המוסיקה שלי היא הנשמה שלי אבל אף אחד כמעט לא מתחבר אליה.-סער

למעלה