מי אמר 3:1?

shellyland

New member
../images/Emo103.gif מי אמר 3:1?

אני מקדישה את השירשור הזה לטללי בוקרשף, שיודע להפסיד כמו ג'נטלמן ומשקיע בחדוות ההתמודדות הרבה יותר מאשר בתוצאה. תענוג לשחק איתך!

מרכזון

New member
שלי...

שכחנו לאמר אתמול (או הבוקר...או הלילה...נו מילא...), שתי דקות לעמידה מול הקיר על גניבת זמרים מחדר השירה לחדרי השעשועים

shellyland

New member
זה המפגש הראשון שלך, נכון?

עם הזמן תבין שהקו-המנחה האמיתי נמצא בחדרי השעשועים.

מרכזון

New member
מה ???

יש עוד דברים שקורים ואיני מודע להם??? חוץ מזה-זו לא אשמתי!! מהמקום ממנו זוגתי ואני מגיעים, את מגיעה לפגישה רק אחרי שקבעתם חודשיים קודם, סיכמתם באיזו שעה בדיוק את מגיעה, מתי בדיוק את הולכת, כמה גרם אוכל תצרכי ומה כמות הדציבלים שתעלי לאויר. אז זו באמת לא אשמתי!!!

גנגי

New member
פחחח....

אמנם לא הייתי שם אתמול, אבל הצחקת אותי! אין לך מושג מה קורה שם בחדרי חדרים. שש בש זאת רק ההתחלה. טוב, אני לא אגיד יותר. יש דברים שהשתיקה יפה להם.

אטיוד5

Active member
לא כוחות

חכמה על חלשים.
גם לא הבנתי מדוע תענוג לשחק כנגד אלו שאפילו לא יודעים שש-בש מהו.

shellyland

New member
טללי ../images/Emo124.gif

ראית איך הוא קרא לך? אני במקומך לא הייתי שותקת...

shellyland

New member
אותו אתה יכול להשמיץ חופשי

זו פעילות מגבשת (קו מנחה?) בפורום.

מרכזון

New member
את מי לשמיץ........

אותי??? רגע אני כבר קורה למרכזונה. היא תכסח אתכם!!!

מה יש להגיד?

כמו שכבר ציינתי אצלנו בהנדסה קרבית העברנו את הזמן בפרטיטורות, מסות בנוגע למהות האדם ומחזות של אריסטופנס (או משהו אחר דומה לזה) אנחנו האינטלקטואלים (הנדסה קרבית = מהנדסים) לא יכולים בשש-בש מול העארסים מהקטמונים. היה כיף לשחק איתך, מרכזון עוד יבין מה קורה בחדרי חדרים, וחן חן על כך שלא פירסמת את החלקים החסויים באמת של המפגש.

מרכזון

New member
../images/Emo6.gifמכיוון....

שאני מכיר אותך מימים ימימה
, אני יודע שה"נביחות לעולם אינן נשיכות". (חה...חה...חה, איך אני מבסוט משנינות הלשון הזו).

למעלה