מזל"ט לאביהו! אביהו קיבל את פרס אילן רמון.. מזל"ט! (אביהו רק תסביר קצת מה זה אומר חח)
W White TiGeR123 New member 16/5/07 #1 ../images/Emo103.gif מזל"ט לאביהו! אביהו קיבל את פרס אילן רמון.. מזל"ט! (אביהו רק תסביר קצת מה זה אומר חח)
../images/Emo103.gif מזל"ט לאביהו! אביהו קיבל את פרס אילן רמון.. מזל"ט! (אביהו רק תסביר קצת מה זה אומר חח)
ח חולה על רן ונינט המק New member 16/5/07 #2 מזל טוב!!! אין לי שמץ של מושג מה זה..אבל שיהיה מזל טוב!!
ע עמותת נמלה New member 17/5/07 #3 תודה איזה חמודים... עופר, זה אות למצויינות חברתית (וגם בלימודים) שמקבלים אותה לאחר מיונים 7 אנשים בארץ.. אם תרצה לדעת עוד תתקשר לא דברנו מזמן.. כנ"ל כולם! תודה לכם. אוהב אתכם המון!
תודה איזה חמודים... עופר, זה אות למצויינות חברתית (וגם בלימודים) שמקבלים אותה לאחר מיונים 7 אנשים בארץ.. אם תרצה לדעת עוד תתקשר לא דברנו מזמן.. כנ"ל כולם! תודה לכם. אוהב אתכם המון!
ק קאגומה המדליקה New member 21/5/07 #6 אביהו !!! מזל טוב !! כולנו פה יודעים שעבדתה קשה מאוד כדיי להגיעה לפרס הזה אז זה מגיעה לך ואני מאוד שמחה שזכית בה בסוף!! P= 3> - מיכאלה ^ ^ -
אביהו !!! מזל טוב !! כולנו פה יודעים שעבדתה קשה מאוד כדיי להגיעה לפרס הזה אז זה מגיעה לך ואני מאוד שמחה שזכית בה בסוף!! P= 3> - מיכאלה ^ ^ -