מה שלומכם?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif *נאנחת*

רבתי עם אחותי. יש לי עבודה ומבחן בפיזיקה לעוד יומיים ואני לא יודעת כלום ואת העבודה לא התחלתי. ושיעורים למחר. ואני ממש מדוכאת וחסרת מוטיבציה ולכן לא יכולה להתחיל מה שמכניס אותי לדיכאון עוד יותר חזק. עוד יומיים אני פשוט אכשל. חזק. -__________- אין לי כוח לכיתה המפגרת הזאת כבר. ואין לי כבר פיקים לקרוא. קראתי את כולם. -________________________-

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנאאא

אחים רבים ומשלימים כל הזמן אל תדאגי =] עבודה ומבחן גם אם את בתיכון זה בולשיט... ממש לא שווה דיכאון ובקרוב יהיו פיקים חדשים לקריאה -^__^- אז תתעודי בפקודה!!!! =]

Bakura

New member
../images/Emo96.gif חחח. ^^

ניסיונות העידוד שלך ממש חמודים. :} בסדר, הצלחת לגרום לי לצחקק ולחייך. אני אנסה... לעשות משהו מעודד o_O; אה. אני אכתוב משהו. כן. סאסונארו. ואפרסם כאן. *מקפצצת לוורד או משו*

אני פסדר~

אני חושבת OO; חיחיחיחי~ הייתי בחוג ציור משש וחצי~ ^____^ היה נורא חביב, למרות שמציירים ריאליסטי ;; אני רוצה מנגה!!! ><; בוהו... גם..גם.. למדנו לצבוע בצבעי שמן מוזרים כאלה ולהשתמש בשמן פשתן מסריח X_X; הציפורניים שלי התלכלכו ;; אבל עכשיו הן נקייות~ כולן שם קטנות ממני וזה מטריד אותי נורא >>; בררר... ואמ..זהו~ ^^;

קמגארו

New member
עמרי פו !!!!!

תחזור כבר למסנגר !!!! צרבו לי את כול סרינס אוף אז אני שמחה !!! איפה אתה מתחבא עמרי אתה יכול לרוץ אבל לא תוכל להסתתר !!!!!!

למעלה