לפני כמה שנים,

corala

New member
../images/Emo103.gif לפני כמה שנים,

בעיתון ה"ניו יורק טיימס" [מצטערת שאני לא יכולה להביא קישור, אני לא מוצאת כרגע] פרסמה כתבת כלשהי, בין שורות הכתבה, את המשפט הזה~ "זאת רק אני או שבון ג'ובי, אירוסמית', גאנז והרולינג סטונס הם אותו דבר?" המשפט הזה עורר תגובות קשות ונסערות. מה אתם חושבים? איך הייתם עונים לה?

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif

אני לא חושבת שזה נכון.. אולי ככה היא שומעת את זה, אבל לדעתי הם שונים לגמרי, אולי יש פה ושם קצת דימיון- אולי מראה, אולי אותו ז'אנר... אבל לא, הם ממש לא אותו הדבר. אני חושבת שגאנז קצת יותר רועשים, והרולינג סטונס לא נשמעים בככל כמו בונג'. לכל להקה מהלהקות הנ"ל יש מה שמאפיין אותה, ורק אותה.. אני לא ממש טובה בהסברים, אבל שיהיה.

inbal287

New member
אני מבינה למה המשפט הזה עורר סערה

זאת יצאה קשה גכנגד כמה מהלהקות המשפיעות ביותר בעולם המוזיקה. ואני ממש לא חושבת שהיא טענה צודקת. כל אחת מהלהקות האלו הביאה משהו חדש איתה... וכמובן הן הושפעו אחת מהשנייה [סטונס
אירוסמית'
בונג'
גאנז]. כל להקה התחיל לפעול בשנים שונות, על גל מוסיקלי/אפנתי שונה וכמובן קיבלה השפעות שונות. הן אולי מזכירות אחת את השנייה, שוב בגלל עניין ההשפעה [הרי מדובר פה על להקות גדולות ביותר ששימשו השראה לאמנים רבים במרוצות השנים] ולא בגלל שהן ניסו לחקות אחת את השנייה. אפשר גם לראות במעריצים שלהם - לא בהכרח מי שאוהב את הסטונס יאהב את גאנז וכו'. הלהקות שונות, הן הביאו תרבות שונה איתן וצמחו על בסיסים שונים. להגיד שהן אותו הדבר? זה עלבון מטורף. [וגם צריך להיות ממש חסר שמיעה מוסיקלית כדי להגיד את זה
] ח"ח על הדיון, מעניין מאוד!

msh196

New member
אני חושבת שהרבה חושבים כך

אנשים כאלה לא ממש מקשיבים למוזיקה שלהם זה לא נכון אבל יש בורים כאלה בעולם כל כמה זה להקות מקבלות את זה על הראש אבל כמו שג'וני אמר המבקרים לא מכירים במוזיקה שאנחנו עושים אבל אנחנו מוכרים מיליונים ......

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifשהיא מדמיינת.

אלו 4 להקות מצויינות, ונראה שהיא לא יודעת על מה היא מדבר כי הן שונות מאוד אחת מהשנייה.

למעלה