כולם לקרוא.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכולם לקרוא.

הויכוח שהיה פה היה מיותר לחלוטין. בפעם הבאה שמישהו נכנס לפורום וכותב הודעה בסגנון מעליב תשאירו לי ולעדן את הטיפול בזה. זה לא צריך להגיע למצב של קללות, ירידות אישיות ואיומים למינהים
Snake Bandage, זה פורום מאוד מגובש, מה שמחזיק אותו זה החברות בין המשתתפים שבו. אני באמת לא מבין מה חשבת שיקרה אם תתקפי פורום כזה מוגבש ותפני לעלבונות [אני מניח, אין לי מושג מה המילה שלך אמורה להביע..]. את אוהבת את המדובבת הזו? זו הדעה שלך, אני לא הייתי מרוצה מהתוצאות שלה. לא תקפתי לגמריי את הדיבוב של נארוטו.. אבל יכל להיות הרבה יותר טוב אם אחד מאיתנו היה איתה שם, או אם היא היתה עושה מה שעושים עם תרגום סרטים: פניה לקהל היעד והתיעצות איתו. זה פורום עם זכות ביטוי לכולם, אבל רק כל עוד היא לא מעליבה או בוטה אם יש לכם תגובה אז בבקשה תגיבו, אם לא תגיבו עם אייקון לבחירתכם שנדע שקראתם.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאת יודעת שאני אוהבת אותך

פעם הבאה תיהי עדינה, שלונה..צקצק!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifתודה, עמרי../images/Emo45.gif

צודק בהחלט, הויכוח ירד לרמה דיבור נמוכה מאוד..=\

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifנא לקרוא תזכורת

לכל מי ששכח, אנחנו לא שכחנו
ולא שוכחים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=1241&a=3607&c=518&sc=0&ssc=0 בהצלחה וקריאה מהנה.

Ihavenonick

New member
../images/Emo45.gif

ובנוסף כבר דובר על זה בשירשור אחר עם המתרגמת עצמה שכבר שטחנו בפניה את טענותינו בו. יש גם את תגובותיה שלה, למרות שלא מצא חן בעינינו תשובותיה, לא התקפנו אותה או העלבנו אותה. במילים אחרות, לא צריך לרדת לרמה נמוכה של העלבות.

Envious

New member
../images/Emo45.gif מצטערת =[

זה הכל ליעת!!! תאשימו אותה!! בהכל!~! בזה שאני חייה.. ילדה מדרדרת!! השפעה רעה~ וזהו חח
וודקהוודקהוודקה!

sasuke girl

New member
שלמוטה שמנה!!!!!!!!

וואי וואי מה אני אעשה לך יום שישי כשאת באה אלי נו סקס פור יו בויעהעהעהעה אמן תמותי יא כוערת לאב יא 3> *נשיקה*

aslm0

New member
דווקא היה נחמד לראותchick fight

אין מספיק אקשן בפורום

sasuke girl

New member
אז ככה..

קודם כל..העיניים של עמרי יפות כמו שני אבני חן בליל ירח מלא ^^ ולעניינו.. אז ככה..כהיותי אדומה.. לא עזבו..אני אתחיל אחרת.. סליחה שצעקתי עליך כי צעקת עלי קודם *שלט של ילדה קטנה עם חץ מופיע מעלי* D: לא התנהגנו בסדר ובבגרות הראויה למצב עדין שכזה למרות חילוקי הדעות..את מוזמנת להגיב פה..רק לא בתוקפנות. באהבה ענקית..ולב של שמחת חיים שלום ואחווה ליעתוליבובתלולי

למעלה