נראה לי שאילת כי אף פעם לא הייתי בחול =[ כשאני אהיה אני אענה לך על זה טעות או זה לא אני?
R roey406 New member 16/7/08 #21 נראה לי שאילת כי אף פעם לא הייתי בחול =[ כשאני אהיה אני אענה לך על זה טעות או זה לא אני?
ד דניאל חיימשלי אתה New member 18/7/08 #26 אנגלית שוונאת שונאת שונאת היסטורייה וזה הגיע למצב שאני שונאת את זה יותר מאנגליתת חחחח אוסף בולים או צדפים? [אמא באמת הדרדרנו עםהשאלות אבל אין יותר מה לשאול חח]
אנגלית שוונאת שונאת שונאת היסטורייה וזה הגיע למצב שאני שונאת את זה יותר מאנגליתת חחחח אוסף בולים או צדפים? [אמא באמת הדרדרנו עםהשאלות אבל אין יותר מה לשאול חח]
מ מיוש94 New member 18/7/08 #27 אוסף בולים חחחח אאמממ.... ארנק גדול או קטן? <באמת שכבר אין מה לשאול >
O o0o0שושית0o0o New member 20/7/08 #32 מיישרת .. כמה קיטש אבל ברור שמאושר מה שווה עושר כשאתה לא שמחח !? מממ..אסי כהן או אסי דיין? D;
ד דניאל חיימשלי אתה New member 20/7/08 #33 אסי דיין נראלי.... ברור שכהן !! חחחח מטבוחה חרפיה או מתוקה
O o0o0שושית0o0o New member 20/7/08 #34 מתוקה .. (המטבוחה של צבר אפילו חריפה לי :{ ) אני כזאת אשכנזייה D; מממ..טוסט עם גבינה צהובה או עם שוקולד?
מתוקה .. (המטבוחה של צבר אפילו חריפה לי :{ ) אני כזאת אשכנזייה D; מממ..טוסט עם גבינה צהובה או עם שוקולד?
R roey406 New member 21/7/08 #36 חח איזה שאלות רינת בארץ ההפתעות אם כבר צ'יפס רגיל או בטעם שמנת ובצל?