זה או זה

slallum

New member
../images/Emo103.gifזה או זה../images/Emo103.gif

פשוט מאוד - נותנים 2 שמות של שירים\2 שמות של להקות\2 שמות של אלבומים - ועונים - מה כל אחד מעדיף. כמובן, צריך לזכור - דיעה אישית של כל אחד. בכיף - להגיע לדיונים - אבל לא סתם לכתוב הודעה שבה אתה מחליט שהבנאדם טועה. אתחיל: Pink Floyd - Animals או Pink Floyd - The Wall כמובן שהשירים או האלבומים לא חייבים להיות של אותה להקה, מה שבא לכם
רק עונה אחד לכל שאלה.

psychoit

New member
The Wall

זה אלבום ממש טוב וקליט יחסית לכל שאר האלבומים של הלהקה. קל להתחבר אליו ובגלל זה הוא אחד האלבומים הראשונים בשביל מי שרוצה להפתח לפינק פלויד. יש לו קונספט מצויין ושירים מצויינים. Animals הוא אחד האלבומים היותר מורכבים והפחות קליטים של פינק פלויד ובגלל זה המון אנשים לא מצליחים להתחבר אליו. לי מאוד קשה להתחבר לשיר של 23 דקות. אחרי 9 דקות אני כבר נרדמת. קיצור-החומה

psychoit

New member
לא התכוונתי לאנימלס...

כמדובר בכל כך הרבה זה לא באמת עקרוני עם 23 או 17. העיקר שאתה מבין את הכוונה שלי.

Anuerysm

New member
אבל עם רמת הדיוק שלך

"23 דקות" זה נשמע שלא סתם אמרת 20 דקות בייחוד כשיש להם שני אלבומים עם שירים כאלה

brass monkey

New member
דיי עם פינק פלויד כל הזמן!

תביאו דברים קצת יותר חדשניים...חרשתם עליהם כבר... יאללה אני: red hot chili peppers - dani california foo fighters - the best of you מה אתם אומרים?!?!

slallum

New member
Dani California + הבהרה../images/Emo18.gif

מי שעונה, נותן עוד אופציה אחת, ואז עונים לאופציה הזו, ולא ממשיכים לענות לאופציה הראשונה הראשונה. עוד זוג: Black Sabbath בתקופת דיו או Black Sabbath בתקופת אוזי?

בתקופת אוזי

אני מת על החומר המוקדם שלהם, כל הלהיטים שלהם משם. אני בכלל מת על הדברים של אוזי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifFoo Fighters

למרות שדה בסט אוף יו זה הכי פחות טוב לדעתי, אני פשוט לא סובלת את רד הוט צ'ילי פפרז. Radiohead - Ok Computer Radiohead - The Bands איזה אלבום..?

Dharmashetra

New member
ok computer נראה לי

אבל אני אף פעם לא הבנתי מה גדול כל כך באף אחד מהם. והלאה: The Velvet Underground and Nico מול The Doors - The Doors

On23

New member
בע, שני אלבומים שאני ממש אוהב :X

קשה קשה, אבל הוולווט אנדרגראונד. אלבום גאוני. טוב, עכשיו התור שלי: Houses of the Holy- לד זפלין L.A Women- הדלתות מה יותר טוב?

SaintJohn

New member
Houses Of The Holy

זה באמת אלבום משובח
ואני לא יכול שלא להישאר עם זפלין: Physical Graffiti - הדיסק הראשון או השני?

DOCTOR ROBERT

New member
קשה, אבל השני

עם שירים ענקיים כמו DOWN BY THE SEASIDE ן-IN THE LIGHT... ועכשיו לשלי: TUBULAR BELLS של מייק אולדפילד- החלק הראשון או השני?

brass monkey

New member
ברור שthe bands

פי כמה יותר טוב!! הרבה יותר להיטים...וגם חזק יותר רגשית.. קבלו: alien ant farm - movies או red hot chili peppers - walkabout (אני נותן זוג על אותו סגנון פלוס מינוס...)

למעלה