התפקדות נובמבר|

Ayelet 363

New member
גם אני מפספסת את הגשם

או שבכלל לא יורד בחיפה (אפילו אין לי מושג... אני רוב הזמן בבית XD)... אבל אני דווקא שמחה, כי רוב הזמן קר לי (אפילו כשלאחרים ממש חם).

מתפקדתתת!

שם: חנה
אני כבר יותר מחוקיתת
מקום מגורים: ת"א
איך עבר החודש? מעולה.. עמוס, עם דברים חדשים, אבל בסופו של דבר אחלה.
משהו טוב שקרה לכם החודש: יומולדת!
משהו רע שקרה לכם החודש: אממ בלאגן נוראי בחדר בגלל החלפת ריהוט וכאלה..
שיר החודש: וואי קשהה. אממ..misery- maroon5, Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams ועוד כמה.
סדרת החודש: "חיים אחרים", בעיקר בגלל עוז זהבי החתיך
סתם, התוכנית עצמה מעניינת.. וגם "מי שואל אותך"- ענקקק!
סרט החודש:- [סרטי ילדים נחשבים?
אם כן אז צעצוע של סיפור, יניב המגניב ועוד כמה..]
ספר החודש: תקועה עדיין עם "ספר המסעות" של קישון.. למי יש זמן?!
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מפתיע- יום שישי עשו לי מסיבת הפתעה בגן.. הקטע שבאמת הייתי מופתעת, וגם חולה בטירוף [לא הייתי אמורה לבוא..] בסופו של דבר היה כייף ממש, והביאו לי מתנה מ'זה מושקעת. נשמות! אה, ומשהו הזוי/מפדח- ביום ראשון נתקעתי בעמוד, באמצע הרחוב..
מה דעתכם על מזג האוויר החודש: משוגעת עליווו!! רק שימשיך ככה, ואני מסודרת
התחדשות החודש: שובר לספא, בושם, ותור למניקור- הכל מתנות ליומולדת
ציפיות לחודש הבא: האמת שאני בהתלבטות לגבי הפסיכו.. אז החודש הזה עדיין לא צפוי, אבל כרגיל- שירות לאומי עם הילדים הכי יפים שיש
והצוות הכי סטלן שקיים..
משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: אממ יומולדת לאחותי!! והמתנה עוד לא מוכנה [איזה אחות משקיענית אני.. בהזדמנות אני אעלה תמונה של זה..]

or19951

New member
פורום 160 שולט פה! הידד4! D:

שם: אור גיל: עוד שבוע 15 מקום מגורים: ישראל
*הידד4 להתחכמות* איך עבר החודש? סבבה משהו טוב שקרה לכם החודש: לא זוכר
משהו רע שקרה לכם החודש: מסעמכבי שיר החודש: שירי קולדפליי והדג נחש סדרת החודש: -- סרט החודש: לא זוכר שראיתי משהו
ספר החודש: the red pyramid משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מסמעכבי? מה דעתכם על מזג האוויר החודש: מעצבן רצח.. שיגיע החורף כבר התחדשות החודש: מלא חניכים חדשים חח ציפיות לחודש הבא: אין משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: יומלדת

Ayelet 363

New member
רגע... אתה *לא* מחכה ליום ההולדת ../images/Emo2.gif

למה (אם מותר לי לשאול
, אתה לא חייב לענות...)?

OKDeSign

New member
אז אני פה

לא מגיבה הרבה, אבל קוראת את הרוב ^^ שם: אור גיל: 19 מקום מגורים: ראשון לציון איך עבר החודש? סבבה משהו טוב שקרה לכם החודש: ניהול ב160 משהו רע שקרה לכם החודש: התחלתי לימודים שיר החודש: כל מיני דברים מפגרים סדרת החודש: גליי סרט החודש: אין באמת ספר החודש: קומיקס של וולברין משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מה דעתכם על מזג האוויר החודש: אהה שרק ישאר הגשם והקור התחדשות החודש: ניהול? חחח אההה רב"ט XDD ציפיות לחודש הבא: מפגשפרום? XD משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: עוד צבא/עבודה /אוניברסיטה

:)

שם: זוהר גיל: 18 מקום מגורים: מבשרת ציון (כיום מבלה שנה ביפו, בש"ש) איך עבר החודש? בערך בסדר. התחלנו להיכנס לשיגרה, אחרי ספטמבר שהיה גם שוק כי זו ההתחלה, וגם לא סדיר בגלל החופשים. משהו טוב שקרה לכם החודש: קורה כ"כ הרבה כל יום, קשה לענות על זה בטווח של חודש. משהו רע שקרה לכם החודש: כנ"ל סדרת החודש: מה שאני תמיד רואה - הימימ, הטופ מודל, פארנטהוד, האוס והאו.סי. סרט החודש: ראיתי כמה, מי זוכר. :X ספר החודש: גלגולי לשון/גיא דויטשר (חייבת כבר לסייםםםםםםםם
) משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: שוב, קורים לפחות 3 כאלה כל יום. P: מה דעתכם על מזג האוויר החודש: היה כיף כשהיה קריר. היה ממש מבאס כשהיה חם. P: התחדשות החודש: בטח איזה 400 קילו. (ועוד דברים כמו עגיל להרחבה, חור חדש, חולצה, שרשראות... ובטח עוד כל מיני) ציפיות לחודש הבא: שיהיה טוב. שנתמודד עם ההכנות לתחרות הכשרונות הצעירים. ופשוט שיהיה טוב באופן כללי. (וגם שיהיה קר!) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה