התפקדות נובמבר|

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהתפקדות נובמבר|../images/Emo45.gif../images/Emo195.gif../images/Emo103.gif

יואו החודש הזה ממש טס לו
. אז קודם כל,
סטטיסטיקות
באוקוטובר היו 809 הודעות, לעומת ה875 של סטפמבר! להתעורר חבר'ה
ומהיום
תחרות אדומים!!! בחודש הבא מי שיהיה עם מס' ההודעות הגבוה ביותר יזכה להיות אדום יחד עם ירדן...
והמובילים בכתיבת הודעות
: הלג'נדרים ש י ר ד ן Ayelet 363 pennylane11 אוסום אטומיק בייגל מורי לנצח שםמשתמש פנוי טעון שיפור FairytaleNightmare tritone svety McMonkeys Montelimar פונטש חננה וכל השאר, להתעורר
עשרת הופורומים המועדפים עלינו הארי פוטר - הספר גלי - glee פירסינג וקעקועים אופנה אלטרנטיבית אופנה הטופ מודל הבאה ערוצי הסדרות של yes שביעיסטים אחת שיודעת יומני הערפד ולעניין שלשמו התכנסנו - התפקדות
שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: שיר החודש: סדרת החודש: סרט החודש: ספר החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מה דעתכם על מזג האוויר החודש: התחדשות החודש: ציפיות לחודש הבא: משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: אז שיהיה לנו חודש לג'נדרי במיוחד!

מתפקדת! ../images/Emo152.gif

שם: אליס גיל: 16 מקום מגורים: אלון הגליל, ווהו איך עבר החודש? אחד החודשים
משהו טוב שקרה לכם החודש: יום הולדת, דהה [: משהו רע שקרה לכם החודש: מבחן במתמטיקה וכאלה >< שיר החודש: אין אחד ספציפי סדרת החודש: קומיוניטי. סדרה גאונית
סרט החודש: צעצוע של סיפור 3, אין כל ספק
ספר החודש: אני, רובוט.
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: ריכולים עם מלא אנשים שהיו איתי בסמינר רבין שך התנועה על ילדה מעצבנת אחת שהייתה איתי בקבוצה. אחד המצחיקים, איך כולם שונאים אותה בסתר.
מה דעתכם על מזג האוויר החודש: לא החלטי. ): פעם חם פעם קר. הלכתי אתמול לבית ספר במכנסיים קצרים וכפכפים וקפאתייי. מה זה השטויות האלה. התחדשות החודש: חבר
+ כמה בגדים מדהימים וזה.
ציפיות לחודש הבא: טיו"ש עוד שבועיים, נקווה שיהיה כיף~ משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: מבחנים, מבחנים ועוד קצת מבחנים. בעעע. להלהלה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אחלה התחדשות חודש! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב, ומלא מלא בהצלחה!
וסתם בלי קשר, גם אני כתבתי את צעצוע של סיפור בסרט החודש לפני שראיתי שגם את
ד"א, השלישי היה כזה עצוב
ספוילר לצעצוע של סיפור 3!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממש בכיתי לקראת הסוף שהם כולם כמעט מתו
וזה גם ממש נוראי שאנדי נתן אותם לילדה ההיא! לי ולמעין יש תאוריה שבסוף הוא יתחתן עם הילדה ואז הצעצועים יעברו לילדים שלהם והסדר ישוב על כנו.

../images/Emo6.gif תודה

!! חחח הייתי כולי בהלם בקטע הזה! גם ככה כל הקטעים התינוק הקריפי הזה והדובי הנאצי עשו לי תחושה של סרט אימה, עכשיו הם כולם מתים?! לדעתי זה סבבה שהוא נתן לה אותם, עדיף לתת לה מאשר לאיזה מעון מגעיל עם איזה דובי דיקטטור.
ואמ. הוא לא גדול ממנה באיזה 12 שנים לפחות?
יאללה, נראה.

חחחחח כן,

בחלקים האלו בסרט ("התינוק הקריפי הזה והדובי הנאצי") ממש צרחתי מרוב בעתה. גם התלת ממד רק הוסיף לHerror

ANGELUSPIKE

New member
יס סיר

שם: רואי גיל: 27 מקום מגורים: חולון איך עבר החודש? מהר משהו טוב שקרה לכם החודש: יש מחר יום עיון באורנג' נקווה לטוב. משהו רע שקרה לכם החודש: כאבי עיניים. שיר החודש: החדש של אמינם וריאנה. סדרת החודש: עונה רביעית של מכושפות. סרט החודש: קצת וינטג' ראיתי את מעופפים על הקרח 3 (או מייטי דאקס 3 באנגליש) ספר החודש: אין ספרים כבר הרבה זמן. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הפרק האחרון של גלי, היה קורע לגמרי. מה דעתכם על מזג האוויר החודש: סוף סוף קצת גשם, ויוה לחורף. התחדשות החודש: חורף. ציפיות לחודש הבא: עבודה בעזרת השם. משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: בית"ר נגד הפועל, כי אני יודע שאנחנו נקבל בראש.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif התפקדות א-ד-י-ר-ה!

שם: מעין D: גיל: 13 החודש הזה ממש, הכי צעירה בפורום... מקום מגורים: חולון איך עבר החודש? טעון שיפור אבל עם סוף אדיר משהו טוב שקרה לכם החודש: אווירה כללית כזאת של אדירות XD משהו רע שקרה לכם החודש: אה... לא יודעת XD שיר החודש: גם חנונים עושים רוקנרול, איתי גל בערב אקוסטי
סדרת החודש: האנטומיה של גריי!!!
סרט החודש: לא רק בלונדינית ספר החודש: לא יודעת. XD משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לושהההההה!!!! XDDD מה דעתכם על מזג האוויר החודש: מתחיל החורף ואני אוהבת את זה. D: התחדשות החודש: צבע אדום ויפה בפורום 1526!!! ציפיות לחודש הבא: חודש אדום ונפלא שיהיה לנו!!!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif היא סטוקרית שלו. ../images/Emo11.gif

עוד מהימים שישרא לא היה לגמרי ליימ, רק קצת.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ירדן את לא קשורה לעולם

הוא איתי בפורום ביטלס אז יצא לי לראות אותו פעם או פעמיים, וכמובן הבלוג המשעשע פלוס שלו.

tritone

New member
חחחח סבבה ../images/Emo9.gif

נראה לי הוא מהאנשים האלה שכולםםםם מכירים XD

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כפרעליי וכזה ../images/Emo210.gif../images/Emo15.gif

לג'נדרית שכמוני! D: ובהצלחה לכולם להיות אדומים, מגניבים ולג'נדרים כמוני
"כולם רוצים להיות כמוני, להתלבש להתנהג כמוני..."
אנשים, אנחנו אכן טעוני שיפור בכתיבת הודעות! לא הולך ככה! היה לי קל מידי להיות ראשונה
ולהתפקדות!
שם: ירדן
משהו טוב שקרה לכם החודש: טיו"ש!
וברי סחרוףףףףףףףףףףףףףף
משהו רע שקרה לכם החודש: קלקול קיבה
הלשון שלי הייתה פאקינג ירוקה!!!
שיר החודש: וואו היו הרבה... אבל אני חושבת שהכי הכי היה All that iv'e got - The Used
http://www.youtube.com/watch?v=7PW0B7C5o2A סדרת החודש: ליפסטיק
סרט החודש: צעצוע של סיפור, כולם
אפשר לראות רק את זה כל החיים!
(זה כאילו מנסה להיות וודי) ספר החודש: הממ. משהו של בצפר בטח. לא קראתי יותר מידי. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: טוב יש הרבה... ואני חושבת שאת רובם כבר סיפרתי לכם בסיכומי שבוע... טוב נו הנה אחד: בטיו"ש שיחקנו מאפייה ואני הייתי אלוהים והייתי נוראית, כל הזמן שכחתי מי הרוצח ואת מי רצו לרצוח וזה. אז ידיד שלי ביציאה: "אסור לתת לאישה להיות אלוהים!" מה דעתכם על מזג האוויר החודש: חרא של מזג אוויר!
אני אוהבת שקר, אינלי בעיה שחם, אל אונ&אופ זה זוועה. זה עושה לי כאב ראש
התחדשות החודש: לק ירוק, וורוד. מהממים D: ציפיות לחודש הבא: הופעה של מרסדס בנד עם אופציה לשתיים
וגם על האש כיתתי חחחחחח משהו שאתם לא מחכים לו שקורה בחודש הבא: מבחן במתמטיקה, ו... הממ... זהו בערך
אבל ב007 זה מספיק לחודשיים.

Ayelet 363

New member
בהצלחה במבחן!

אהבתי את ההערה שלך למעלה XD. למרות שזה לא מדוייק- להיות אדומה זה אמנם כבוד, אבל יחסית בקרוב אני מתגייסת, כך שאם אני אהיה אדומה- אהיה חתיכת אדומה מאכזבת...

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif תודה, ותודה ../images/Emo6.gif

קודם כל - אממ אינלי מושג מה אומרים למישו שמתגייס... בהצלחה?
תהני חחחחח וגם אם תהיי אדומה לא תהיי מאכזבת! פשוט נחכה בציפייה לכל הודעה וסימן חיים ממך
לאן את מתגייסת?

Ayelet 363

New member
תודה :]

הלוואי וידעתי לאן אני מתגייסת. אין לי מושג... אבל תודה
.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif קירבי אטווד ../images/Emo99.gif

הוא יוצא שם עם ניקו ריילי, הלא היא קים רייבר, הלא היא גם ד"ר טדי אלטמן הסגידה מהאנטומיה של גריי וקים לא-זוכרת-מה-השמשפחה במשמרת שלישית
אני משוגעת על הסדרה הזו חחחח ראיתי הכל מליון פעם ועדיין לא נמאס

למעלה