התפקדות ינואר

inbal287

New member
../images/Emo103.gifהתפקדות ינואר

תהרגו אותי, אבל לגמרי שכחתי שהחלפנו חודש
. שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? שיהיה לכולם חודש נפלא
.

danielle23

New member
נוכחת../images/Emo3.gif

שם: דניאל גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 23.7.92 מקום מגורים: חיפה =] מה אתם עושים בחיים כרגע: חולה בבית
בעיקרון בצפר מה אתם שומעים עכשיו? Sarah McLachlan - Ordinary Miracle שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Pearl Jam - Jeremy איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אממ האמת שממש כלום. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שהוא יסתיים מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? אממ ללמוד כמה דברים שלא היה לי זמן לפני זה (בתקווה שהפעם יהיה), ולהוריד 4 קילו

ronaldiniho3

New member
מתפקד

שם: מתן גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 4/5 מקום מגורים: חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע: בצפר... מה אתם שומעים עכשיו? Shayne Ward- No Promises שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Taio Cruz- I Can Be איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- אין משהו מיוחד מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא ממש מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לנסוע שוב לברצלונה!

ToryMaster

New member
שנה טובה!

שם: יעל, עדיין, לא החלפתי.
תאריך לידה: 18.5.1988.
מקום מגורים: קיבינימאט פינת לבנון.
מה אתם עושים בחיים כרגע: כרגע? מחפשת דרכים יצירתיות ולא כואבות להיפטר מפצעים בפה.
מה אתם שומעים עכשיו? Westlife - Singing Forever
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: A1 - When I'm Missing You או Close To You של לי.
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: לא שמתי לב שהוא נגמר, עוד לא קלטתי שאנחנו בינואר. הרהיטים הגיעו וכל זה.
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להיכנס בפול ספיד לעבודה על הטיו לאיטליה, לעשות עבודת הכנה, לקרוא חומר וכאלו, אחרת אני אמצא את עצמי בקפלה הסיסטינית בלי מושג מה קורה סביבי.
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להשיג את הקצבה, כי חייבים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Blank Smile

New member
מתפקדת../images/Emo88.gif

שם: שני גיל: 20 תאריך לידה: 6/10/87 מקום מגורים: הרצליה מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת
מה אתם שומעים עכשיו? כלום, הטלויזיה פתוחה [נשואים פלוס] שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Switchfoot - I Dare You To Move איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ממ.. רוב דצמבר ישנתי
אבל היה אחלה חודש.. התחלתי לעבוד.. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להמשיך לעבוד.. אין משהו מיוחד.. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לטוס לחו"ל |אמןאמןאמן|

Dani Ryan

New member
../images/Emo184.gif

שם: דניאלה גיל:20 תאריך לידה:3.4 מקום מגורים: הבית. מה אתם עושים בחיים כרגע: כרגעכרגע אני בבית חולה,מרגישה כמו סמרטוט. בכללי - ש"ל שנה שניה, עוד מעט נגמר. מה אתם שומעים עכשיו? הטלויזיה דלוקה על ערוץ 3. אז אממ "Today on judge Maria Lopez..." שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:ווסטלייף - us against the world איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:נוראי. תודה לאל שנגמר. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אין משהו מיוחד מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?אושר,בריאות,אהבה.

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo9.gif

שם:אורטל גיל:20 שבוע הבא!
תאריך לידה:16.1 מקום מגורים:דימונה מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא מה אתם שומעים עכשיו?Richard Marx - Right Here Waiting שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:Leona Lewis-Bleeding Love איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?

lidor love lee

New member
../images/Emo3.gif

שם: לידור גיל: 19 וחצי תאריך לידה: 28/07/1988 מקום מגורים: לוד מה אתם עושים בחיים כרגע: אממ סיימתי שירות לאומי ועוד מעט מתחילה לעבוד
מה אתם שומעים עכשיו? את הטיוי חח שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: וואי יש הרבה..אין כוח לפרט
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב.. חודש רומנטי ביותר (:) מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ להיפגש עם הנסיך שלי..מקווה :O מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה: לעבוד לחסוך כסף לנסוע לחו"ל (הלוואי ואני יגיע ללונדון) ו..נראה לי להתחיל ללמוד :)

למעלה