התפקדות יוני!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהתפקדות יוני!../images/Emo103.gif

יוניוניוני. עוד חודש אחד והבגרויות הארורות האלה נגמרות!!!!1 :) שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: שיר החודש: סדרת החודש: סרט החודש: ספר החודש:, תמונת החודש: התחדשות החודש: משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: תכניות מיוחדות לקיץ? רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? (
)
ועכשיו הלכתי ללמוד לספרות...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif יוני! (בלוך)

אני כל כך שנונה שזה מדהים! שם: מעין המגניבה שאתם אוהבים עד מאוד גיל: 13 וחצי מקום מגורים: 03 כי זה סטייל איך עבר החודש? חביב שכזה משהו טוב שקרה לכם החודש: קיבלתי סולו וכזה? משהו רע שקרה לכם החודש: אני עוד הולכת לבצפר וכזה? שיר החודש: Angels on the moon או כל פאקינג דבר של יוני בלוך, החרא הזה ממכר (ואין לו חברהההה) סדרת החודש: האנטומיה, כי עכשיו שידרו את אלוויטור לאב לטרס וזה מושלם (קאם און, I love you Meredith Grey. And I wanna spend the rest of my life... with you. באמת?!
) סרט החודש: אוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול מהחיים ספר החודש: ושוב, פחחחחחחחחחחחחח תמונת החודש: מוחעחע אני לא אראה לכם! התחדשות החודש: הר תקליטים שאבא הביא לי היום!!! מקרטני של פול ופינקפלויד וסטיקי פינגרז של רולינג סטונס ושארררר משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: עומס עומס עומס עומססססס תכניות מיוחדות לקיץ? כן! המון! יותר מדי! רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? אני ניסיתי, באמת שניסיתי - זה לא הלך!

tritone

New member
אני הביגסט פאן של יוני בלוך ../images/Emo6.gif

(כאילו, ליטרלי... אין לי כוח לפרט פה אבל ברצינות) כל הכבוד שאת אוהבת אותו!

IkMfNiY

New member
אני בספק ../images/Emo8.gif

סתם, כשהייתי קטנה יותר :) יעל

tritone

New member
אני מכירה אותך עוד מהפורום שם

לפני 5-6 שנים
סתם, אני לא יודעת, גם אני עכשיו שומעת אותו הרבה פחות אבל עוד הולכת להופעות וזה.. לא יודעת.

IkMfNiY

New member
היית ב2005-2006?

כי אני לא זוכרת אותך מאז.. אבל אני כן יודעת שהיית בפורום. אני כבר כמעט לא הולכת להופעות שלו, אבל הייתי עכשיו באחת בבאר שבע אחרי די הרבה זמן, אז היה כיף. אני יותר מחכה להופעה של דניאל
יעל

tritone

New member
נדמה לי שקראתי מאמצע 2005

והצטרפתי בתחילת 2007, משהו כזה, לא זוכרת בדיוק. דניאל מוציא אלבום(!!!!!!!!) בקיץ יתחילו לצאת סינגלים!

elad218

New member
יוני בלוך, לגמרי...

בלי ששמנו לב בכלל קם לו מועדון מעריצים מאולתר בשרשור הזה
שם: אלעד גיל: 18 מקום מגורים: ירושלים איך עבר החודש? מעייף. משהו טוב שקרה לכם החודש: --- משהו רע שקרה לכם החודש: הפלייאוף של ה-NBA מגיע לשלבים המכריעים ואני עייף באופן תמידי. לפני כמה ימים פשוט נרדמתי על כיסא (!) לכמה שעות (!) בספריה של האוני'. לעזאזל עם הפרשי השעות האלה...
שיר החודש: שיר אחד? לכל החודש?! אני פשוט אכתוב מה שקופץ לי מיד לראש: "She's My Baby" ו-"let 'em in" של פול מקרטני, "נעים בחוץ" של יוני בלוך וכל האלבום Doolittle של הפיקסיז (
). אה אה, וגם השיר הנחמד הזה ששידורי ה-NBA גרמו לי להתמכר אליו: http://www.youtube.com/watch?v=6jlKv8lBW90 סדרת החודש: רד בנד
סרט החודש: --- ספר החודש: Fade Away של הרלן קובן. תמונת החודש:
התחדשות החודש: --- משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: מעבר דירה.
תכניות מיוחדות לקיץ? כן, אבל לא להיט. רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? להתחיל להתחנן: בבקשהההההההההההההההה נווווו בבקשה תגיבווווו!!!!!11. ועכשיו – מחכים.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif עזוב יוניבלוך,

מקרטני!!!
מוחעחע יש לי את מקרטני בתקליט אני מגניבה

IkMfNiY

New member
אוקי..

שם: יעל גיל: 23 מקום מגורים: ב"ש איך עבר החודש? אחלה! משהו טוב שקרה לכם החודש: מלא. אבל הכי טובה הייתה הופעה של נעם רותם :) משהו רע שקרה לכם החודש: לימודים? שיר החודש: flowers in the window כמו כל הזמן בערך סדרת החודש: קומיוניטי? המשרד? אולי ורוניקה מארס שראיתי ש-ו-ב סרט החודש: לא יודעת.. ספר החודש: אם אני קוראת, זה ספרים של הלימודים.. תמונת החודש: - התחדשות החודש: לא סגורה על זה משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: מ-ב-ח-נ-י-ם [כל יומיים בערך :(] תכניות מיוחדות לקיץ? אני מקווה לטוס לפריז רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? מצטערת, אין לי זמן לזה.. יעל

tritone

New member
אני

שם: נעמי גיל: 17 מקום מגורים: ירושלים איך עבר החודש? מאוד בטוב האמת משהו טוב שקרה לכם החודש: שהוא היה נחמד כמו שציפיתי משהו רע שקרה לכם החודש: אין לי כוח לפרט על זה פה.. לא כיף שיר החודש: Pulp- This is Hardcore סדרת החודש: HIMYM כמובן, אפילו הספקתי לראות 2-3 עונות סרט החודש: לא ראיתי. ספר החודש: קראתי איזה ספר טוב, אבל בתכלס בעיקר ספרי לימוד
תמונת החודש: אין כזו
התחדשות החודש: קצת לקים, מיקודיות נפלאות, נראה לי שאין משהו מיוחד. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: אזרחות. חוץ מזה- אין תלונות תכניות מיוחדות לקיץ? ברלין, ונקובר, פולין, וגם מלא עבודה. וקיץ עם רשיון
רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? לא יודעת אם צריך. אולי נרדים אותו עד ספטמבר או מתי שהעונה הבאה מתחילה?

יוני ../images/Emo23.gif

לא מאמינה שהחודש הזה כבר הגיע, זה הזוי לגמרי
שם: אליס גיל: 16 (נו, עוד 4 חודשים 17
) מקום מגורים: אסון הגליל איך עבר החודש? חחחחח. בגרות במתמטיקה, בגרות בביולוגיה וחרישה לקראת הסוף למתכונת בהסטוריה. איך נראה לכם שהוא עבר?! משהו טוב שקרה לכם החודש: אה. המ. לא יודעת. :| משהו רע שקרה לכם החודש: בגרות במתמטיקה. נאף סייד. שיר החודש: http://www.youtube.com/watch?v=r_3Ma2URVzg&feature=related
סדרת החודש: חברים
אני במרתונים כבר מאפריל, הגעתי עכשיו לעונה 8
סרט החודש: פלונטר או איך שלא קוראים לזה. הדיסני החדש על רפונזל. ס'חמוד
אה, ושודדי הקריביים 4! שהיה חביב + ספר החודש:
תמונת החודש: התחדשות החודש: אמ.
משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: בואו נחשוב. מה קורה ביולי שי"אניקית מתוסכלת יכולה לצפות לו... תכניות מיוחדות לקיץ? כרגע: לישון. רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? מצטערת

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חברים!!! D:

אני עוקבת בשידורים החוזרים ביס, עכשיו ראיתי את 14 של עונה חמש ואני הולכת לבצפר... למה סגרו את הפורום שלהם אבל, זה היה כזה אדיר

Ayelet 363

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: חיפה איך עבר החודש? אחד הטובים שהיו לי בזמן האחרון.
משהו טוב שקרה לכם החודש: שני ספרים של רובין הוב! וסדיר!!
משהו רע שקרה לכם החודש: כמות הפעמים שהלכתי לאיבוד בשמש, ולזמן ממושך... ואחרי זה הרגשתי גם שיש לי סימנים חדשים על הפנים בגלל זה (אני לא בטוחה). שיר החודש: מלאאא של גלי (בעיקר הדיסק של הוורבלרז והחדשים). סדרת החודש: הכי הרבה גלי. אבל גם על טבעי, משחקי הכס, בונז, קוגר טאון, HIMYM, הוואי 5-0, גוסיפ גירל ויומני הערפד. סרט החודש: - ספר החודש: "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון (התדמתי יחסית הרבה בזמן שלא היה לי מה לעשות בבסיס), Dragon Haven של רובין הוב ו- The Inheritance מאת רובין הוב ומגן (מייגן? מעצבן אותי שאני לא בטוחה
) לינדהולם. תמונת החודש: - התחדשות החודש: שני ספרים של רובין הוב "מאוהב" וסדיר. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: - תכניות מיוחדות לקיץ? לברוח מהשמש יותר מהרגיל. נחשב? רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה?

spooky shadow

New member
*סמל של פנדה אוכלת במבוק*

שם: מורגן גיל: 21 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? סבבה כזה.. XD משהו טוב שקרה לכם החודש: הודיעו לי שהחופשה שלי אושרה ואני טסה לחודש שלם טיול באירופה באוגוסט!! משהו רע שקרה לכם החודש: אני לא מפסיקה לריב עם החברה שלי. שיר החודש: יש כל כך הרבה החודש. אבל ! Doris Day - Que Sera , sera סדרת החודש: כל כך 30 רוק. אם כל הכבוד לשאר הסדרות החודש אחרי שסיימתי לראות את כל שאר הסדרות שלי, נשארה רק אותה, והיא מוצלחת. סרט החודש: - ספר החודש: אנדר בגלות - אורסון סקוט קארד. תמונת החודש: אני בעבודה תסתפקו בדימוי *פרפרים נמעכים על טוסטים.* התחדשות החודש: אין שום דבר חדש, זה מה שקורה כשאין כסף. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: ביוני? אני לא יודעת. תכניות מיוחדות לקיץ? טיסה לאירופה.. ♥ רעיונות איך להעיר את הפורום עד העונה הבאה? () נופ. לילה טוב, מורגן.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמתפקדתDף

שם:אור גיל:17.9 מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?חופר, אבל מגניב. D: משהו טוב שקרה לכם החודש:הכרטיסים להופעה של דארן כריס =] זה נכלל גם במשהו טוב שקרה לכם השנה.
משהו רע שקרה לכם החודש:הבגרויות האלה
שיר החודש:for good - wicked/glee cast i still think - darren criss סדרת החודש:שקרניות קטנות ויפות :) סרט החודש:שומרת אחותי ספר החודש:,"צלה של הרוח"(שלמות) ו'פראני וזואי'. תמונת החודש:~טוב הוא פשוט מסרב לעלות תמונות. עצבים.~ התחדשות החודש:הכרטיסים לדארן? חחח וואי. כלום. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא:עוד ועוד בגרויות. תכניות מיוחדות לקיץ?לונדון, עוד חו"ל כלשהו, אילת, ים..=] הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה