הקורבן!

../images/Emo103.gifהקורבן!../images/Emo256.gif../images/Emo103.gif

והקורבן הפעם היא......... הוא..................... larisa125 תשלחו שאלות ומשימות!

שאלות ומשימות :)

איזה סדרות/ספרים על ערפדים את רואה/קוראת?
יס או הוט?
קיץ או חורף?
בריכה או ים?
איזה סוג ערפד את הכי אוהבת?(תתארי את הערפד האידיאלי..
) משימות: חובה עלייך... לכתוב יותר בפורום
ועכשיו ברצינות:תביאי 3 תמונות של הסדרה שאת הכי אוהבת :) בהצלחה

larisa125

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איזה סדרות/ספרים על ערפדים את רואה/קוראת? סדרות- יומני הערפד ודם אמיתי ספרים-דמדומים, VAMPIRE ACADAMY, ואני רוצה לקרוא גם את הספים הראשונים של דם אמיתי ולקרוא את הספרים של אן רייס באנגלית, כי בעברית לא אהבתי אותם. יס או הוט? יש לי הוט, אבל הערוצים ביס יותר מגניבים...אז יס
קיץ או חורף? בהחלט חורף! בריכה או ים? בריכה
איזה סוג ערפד את הכי אוהבת?(תתארי את הערפד האידיאלי..) ערפד "אמיתי"- נשרף בשמש ושותה דם אנושי, אך עדיין יש בו טיפת חמלה ואנושיות. בעל אישיות חכמה ומסתורית משימות: חובה עלייך... לכתוב יותר בפורום אני מבטיחה להשתדל
אין לי הרבה זמן להיות על המחשב ואני כבר לא כל כך פעילה בכל הפורומים שאני כותבת בהם
ועכשיו ברצינות:תביאי 3 תמונות של הסדרה שאת הכי אוהבת :) אני אוהבת ה-מון סדרות אבל הסדרה הכי אהובה עליי, שאני יכולה לראות את הפרקים שלה המון פעמים ואף פעם לא יימאס לי- היא בנות גילמור
. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
*סליחה שאני מתפרצת* Gilmore Girls ../images/Emo23.gif

ובחרת תמונות ממש יפות!

larisa125

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה,הוא באמת היה מעצבן../images/Emo12.gif

אבל לא שמתי לב כי זה ג'ארד פדלקי

Wolf woman

New member
שאלות לקורבן ומשימה

כלבים או חתולים? וניל או שוקולד? קור או חום? ומשימה, תכתבי ב5 ההודעות הבאות שלך "כאילו כזה" אחרי כל שלוש מילים.

larisa125

New member
../images/Emo256.gif

כלבים או חתולים? אני מעדיפה חתולים, אבל אני אוהבת את שניהם
וניל או שוקולד? שוקולד קור או חום? מממ...חום ומשימה, תכתבי ב5 ההודעות הבאות שלך "כאילו כזה" אחרי כל שלוש מילים. אוקיי, זה יהיה מעניין
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה