הפעלונת

nerod 72

New member
נשמע ממש מדליק....

תמיד חשבתי שהפתיחה של גירלי שואו הייתה חלשה ורק בפיבר זה נכנס מהמם ...

קרנוק

New member
תודה, מסכימה איתך

לגבי פתיחת הטור. היו לה טובות וגדולות מזו , אבל שאר המופע מפצה

GM1988

Well-known member
עד כמה שהיה לי קשה להתחבר הרבה זמן

לגירלי שואו, תמיד אהבתי את הפתיחה שלו עם הבחורה שיורדת מהעמוד ומדונה עולה עם הכניסה של אירוטיקה והמראה הסאדו
בכלל, הופעה מהממת!

קוטני

New member
מעניין שחיברת את EROTICA עם WAITING

כי בסטליסט המקורי של האלבום הם באו ברצף. בכלל, לכל חובבי האלבום מומלץ להקשיב לו פעם אחת לפי הסטליסט המקורי - זה פתאום מארגן את כל היצירה המופלאה הזו מחדש. לגביי, הרבה שירים חסרו לי לאורך הטורים. במקומות הראשונים: 1. Spanish Eyes - איך זה שהוא לא שובץ באחד מקטעי הג'יפסי / אוריינטל / בדואי / פולק / לטיני / אקוסטי? בלדה מופלאה שדורשת הפקה עכשווית וראויה להיות מבוצעת גם בלי הצרידות של תקופת Like a Prayer. אם עלי לבחור, הייתי מכניס אותו במקום Like it or not בקונפשנס. רגע לפני הכיסוח של I Love NY מאוד מתאים לדעתי לרוח הטור. 2. Swim - אם תשאלו אותי, אחת ההחמצות של DWT. כ"כ הרבה שירים מ-RaY Of Light, ודווקא השיר הזה נשמט... שתכניס אותו לאיזה חלק שהיא רוצה, אני פתוח להצעות. 3. Bad Girl - יסכימו אותי פה טובי המוחות שמגיע לשיר הזה נמבר מכובד. אם הוא לא בטור הבא, אני עובר לפורום של מאריה. חשבתי הרבה לאן הייתי מכניס אותו, ונראו לי שתי אפשרויות: אחת: בS&S בסוף החלק של הOld School, אולי במקום Music, אולי פשוט אחריו. לשמוע אותה מבצעת אותו בתור School Girl עם כל הסט-אפ הצבעוני, כוידוי כנה ומרגש אחרי כל השירים הבועטים - וואלה, נשמע לי טוויסט מעניין. או אפשרות שניה: בConfessions. לאור השם של הטור, חסרים לי בו יותר שירים שקשורים להתוודויות, ולחשיפת הרגשות שמאחורי אורות הבמה. ו Bad Girl הוא בחירה כמעט מתבקשת. הייתי משלב אותו במקום הביצוע התמוה של Let it will be בעיבוד של קצת פחות בלדה, קצת יותר בועט, אולי Drum&Base וריקוד של מדונה בין ידיים של גברים, קשוחה ורוקיסטית אבל גם מתמסרת ונכנעת. הפעלה שווה, דרך אגב

GM1988

Well-known member
BAD GIRL הוא קלאסיקה מדהימה../images/Emo70.gif

באמת שגם לי לא ברור איך הוא לא נכנס לשום הופעה שלה עד היום. אם כבר דיברת על הS&S, אז הייתי נותן לו את החלק שלו בחלק של Devil/ Frozen... הוא מאוד מתאים להיות שם עם האווירה של השירים האלה בנוסף ... כתבתי על זה פה כבר שמדונה משתמשת בלהיטים הידועים שלה, עושה חידושים וכאלה, זה יפה והכל, רק למה לא לעשות במקום זה משהו שעוד לא נעשה בעבר ? לעשות חידושים אפשר גם לשירים מ"סיפורי שינה" (האלבום) או מאירוטיקה לא חסר עוד שירים שלא שמענו ... יש לה שירים ממש ממש טובים שמביאים את מדונה בזמנה כשהמוסיקה הייתה ממקום אמיתי אצלה ולא כתחרות בין לבין כמו שזה היום ולכן יש לה לחשוב על זה ...

קרנוק

New member
באד גירל באד גירל../images/Emo45.gif יאללה טור הבא אולי? ../images/Emo13.gif

קרנוק

New member
תשובה שווה!

תבוא יותר
מאחר וכתבתי שיר שלא היה מעולם בהופעה (היא הופיעה איתו פעם אחת במסגרת הופעה טלוויזיונית ב-1992), לא ציינתי את באד גירל, שהוא השיר של מדונה, מבין אלו האהובים עליי ביותר (כולם היו בניי) שיש לי הכי הרבה סנטימנטים אליו ומסיבות כאלו ואחרות הוא ה-שיר מדונה שלי. הייתי מסכימה לקבל אותו בכל טור, בתנאי שזה טור שאוכל לראות בלייב ולחזור אחורנית בזמן, מתי שזה לא יהיה , כדי לחזות ברגע המשיחי הזה. יפה שציינת בהקשר לוידויים. אחד העצובים והכנים שלה. ספאניש אייז גם נשמע מעניין ובהחלט מפוספס בלייב. כמובן שאירוטיקה בלופ זה נהדר, ובכלל צריך להיות רק טור אירוטיקה- כל האלבום לפי הסדר

למעלה