מעניין שחיברת את EROTICA עם WAITING
כי בסטליסט המקורי של האלבום הם באו ברצף. בכלל, לכל חובבי האלבום מומלץ להקשיב לו פעם אחת לפי הסטליסט המקורי - זה פתאום מארגן את כל היצירה המופלאה הזו מחדש. לגביי, הרבה שירים חסרו לי לאורך הטורים. במקומות הראשונים: 1. Spanish Eyes - איך זה שהוא לא שובץ באחד מקטעי הג'יפסי / אוריינטל / בדואי / פולק / לטיני / אקוסטי? בלדה מופלאה שדורשת הפקה עכשווית וראויה להיות מבוצעת גם בלי הצרידות של תקופת Like a Prayer. אם עלי לבחור, הייתי מכניס אותו במקום Like it or not בקונפשנס. רגע לפני הכיסוח של I Love NY מאוד מתאים לדעתי לרוח הטור. 2. Swim - אם תשאלו אותי, אחת ההחמצות של DWT. כ"כ הרבה שירים מ-RaY Of Light, ודווקא השיר הזה נשמט... שתכניס אותו לאיזה חלק שהיא רוצה, אני פתוח להצעות. 3. Bad Girl - יסכימו אותי פה טובי המוחות שמגיע לשיר הזה נמבר מכובד. אם הוא לא בטור הבא, אני עובר לפורום של מאריה. חשבתי הרבה לאן הייתי מכניס אותו, ונראו לי שתי אפשרויות: אחת: בS&S בסוף החלק של הOld School, אולי במקום Music, אולי פשוט אחריו. לשמוע אותה מבצעת אותו בתור School Girl עם כל הסט-אפ הצבעוני, כוידוי כנה ומרגש אחרי כל השירים הבועטים - וואלה, נשמע לי טוויסט מעניין. או אפשרות שניה: בConfessions. לאור השם של הטור, חסרים לי בו יותר שירים שקשורים להתוודויות, ולחשיפת הרגשות שמאחורי אורות הבמה. ו Bad Girl הוא בחירה כמעט מתבקשת. הייתי משלב אותו במקום הביצוע התמוה של Let it will be בעיבוד של קצת פחות בלדה, קצת יותר בועט, אולי Drum&Base וריקוד של מדונה בין ידיים של גברים, קשוחה ורוקיסטית אבל גם מתמסרת ונכנעת. הפעלה שווה, דרך אגב