הפעלונת

קרנוק

New member
../images/Emo103.gifהפעלונת

שיר של מדונה, שמעולם לא בוצע בלייב . אתם יכולים לתקן את העוול שנעשה לו ולבחור באיזה טור (או הופעה טלוויזיונית מפורסמת) הייתם משחילים אותו, מה , איך, איזה עיבוד וסגנון.

../images/Emo6.gif

כמעט כל בלדה אנרייטד מבדטיים-איים ברתלס-ריי אוף לייט. במיוחד את Love Tried To Welcome Me המושלם
(עדיין לא עבר לי השריטה מהשיר הזה.
) הייתי עושה לו ביצוע של מדונה לבד עם גיטרה אקוסטית. הכי פשוט והכי יפה לשיר כזה. בכלל הייי רוצה שתצא איזה פעם למופע אנאגפלד עם שירים מכל הקריירה,במיוחד מהפנינות שלא יצאו כיסנגלים ולא בוצעו בעבר.

nerod 72

New member
אחלה הפעלה ....../images/Emo8.gif

אז אם הייתי צריך לבחור שיר שמדונה לא ביצעה מעולם בלייב , לא בטור ובכלל וזה פשוט פשע שהיא לא אלו יהיו 2 שירים:
"Words" מתוך "אירוטיקה"....
"Skin" מתוך "קרן אור"....
הרעיון הוא בעצם לשלב את 2 השירים האלו במסגרת טור .... אז איך השניים האלו ילכו ביחד אתם שואלים? ובכן : קודם כל ,ל שני השירים אלמנטים דומים: שניהם שירי פופ אלקטרוניים אפלים עם אלמנטים אתניים... הרעיון הוא לקחת את הhook האתני של "וורדס" - זה שמופיע בתחילת השיר עוד לפני הבית ה 1 עליו להלביש פד אפל אלקטרוני סטייל סקין אבל יותר עדכני לשנות ה 00 סטייל דפש מוד או גולדפראפ יהיה לו ביט אבל עמום יחסית .... מדונה תעלה להופעה כשבבקדרופ יופיעו הבזקי הפנים של מדונה בכל מיני הבעות הזויות על רקע כחול ים מדונה עולה לשיר כשבהתחלה היא מופיעה כצל על הרקע הכחול , את הבית של סקין: do i know you from somewhere? why do you leave me wanting more? וכו' .... ואז נכנס put your hand on my skin put your hand on my skin i close my eyes ואז מדונה בבום של תאורה יוצאת מהצל ורקדנים מסביבה בכוריאוגרפיה סטייל היומן נייצ'ר .... מתחילה לשיר your action speak louder than words וכו' .... ואז לקראת סוף השיר 2 השירים משתלבים כאשר מדונה שרה על עיבוד אלקטורוני מיוחד: words they cut like a knife put your knife on my skin put your knife on my skin ומדונה מסיימת אתהופעה כשהיא כאילו נופלת על הרצפה ומעליה רקדן "כאילו" הורג אותה לאט לאט .... בקיצור מאוד דרמטי ואפל כאילו לוח מהדראונד וורלד ... בערך ככה אני מדמיין את זה ... ילא מדונה לטור הבא- קחי אותי כמפיק ...

taltul37

New member
מגניב ביותר!! :)

הייתי בוחר את Voices מתוך הארד קנדי.. לדעתי, הוא היה צריך להתחיל בסגנון confessions מתוך הקופנשנס טור...כשכל דמות עלתה והציגה עוול מסויים...אבל כאן שמדונה פשוט תביא לזה לחן מיוחד עם נהימות ברקע וביטים עולים לאחר הפזמון הראשון, השיר יתחיל באמת! מדונה תתחיל עם ביטים בסגנון השיר המקורי כמובן בשיפור גרסת לייב עם אפקטים והכל יהיה בסגנון forbidden love, כל המסתוריות, הקשיחות בפנים. אני מאוד אוהב את השיר הזה ואני מאוד מקווה שהוא יזכה למקום בטור הבא שכולנו מחכים לו!!! :)

קרנוק

New member
וואי רעיון מעולה!

אשכרה הצלחתי לדמיין את מה שתיארת מבחינת החיבור בין השירים ויפה גם הפוט יור נייף או מיי סקין! פשש :) יצירתי. פראיירית אם היא לא לוקחת . . .

X Offender

New member
Dear Jassie ../images/Emo99.gif

וגם לא הייתי מתנגד לראות אותה מנגנת איזה גרסא אקוסטית ל- Promise To Try שיר כל כך נוגע

nerod 72

New member
כן באמת לא ברור....

איך היא לא עשתה אותו בבלונד אמבישן בשילוב עם הו אבא .... ודיר ג'סי חחחח איזה לא קשור זה יהיה היום לשמוע אותה עושה שיר כזה..... אולי בביצוע כמו הפאני סונג ...

X Offender

New member
מעניין באמת מה יהיה הסטליסט לטור הבא

BORDERLINE בהחלט היה יציאה מעניינת בטור האחרון ואפשר להגיד שגם FROZEN

nerod 72

New member
../images/Emo99.gifמסכים עם פרוזן...

פחות עם בורדרליין.... לא אהבתי את כל הקטע הרוקיסטי בטור האחרון, גם דרס יו אפ. מיותר. סתם רעש וחירב את השירים...

nerod 72

New member
ושלא נדבר בכלל על האנג אפ...../images/Emo5.gif

פשוט חוסר צדק משווע שהיא שמה את זה בדי וי די ולא את פרוזן המדהים ....

GM1988

Well-known member
Promise to try הוא פשוט שיר מדהיםםם

בכלל המדלי שנעשה בבלונד אמבישן עם Live to tell/Oh Father היה מאוד מרגש ואולי היה אפשר להוסיף לו גם את הPromise to try אבל כנראה שמדונה לא רצתה לעשות את זה יותר מדי כבד או משהו אחר ... אין לדעת, אבל בהחלט יש לשיר הזה את הכבוד להישמע אולי בטורים הבאים שלה כמו שהיא נזכרה לעשות עם Borderline שגם הוא אחד השירים המאוד יפים שלה שלא זכו ליותר מדי הופעות בשום מקום ... אפילו בVirgin tour זה נחתך מסיבה לא ברורה לי ובקיצור, באסה ... וסתם על הדרך רציתי להביא פה קישור לוידאו שצולם מתוך אחורי הקלעים של הסרט שעד היום לא ראיתי ומאוד בא לי Vision quest שמדונה שרה בו את Crazy 4u הקלאסי ... מוזמנים לצפות אם לא הכרתם עד עכשיו
madonna - making of

אוקיי שימו לב

אחרי אלבום הטריפ הופ המשובח שהוציאה מדונה עם המפיק המוסיקלי טם יורק מדונה יוצאת לטור חדש , מגיע לתל אביב וכולנו שם שורה ראשונה . הבמה חשוכה , אנחנו מחכים בדריכות ופתאום מסכים מכל עבר נדלקים , חדרים גדולים בשחור לבן ריקים , מיטה מפוזרת , אמבטיה מבולגנת , אווירה קודרת מאוד . פתאום צידה הימני של הבמה נדלק בספוטק כחול מדהים שמאיר 3 כנרים , לפתע צידה השמאלי של הבמה נדלק שמאירה 3 גיטריסטים מהממים , הם לבושים שחור . כל הבמה בנויה כאולם נטוש מלא בעמודים יפיפיים עטורים זהב נוצץ . לפתע אנו שומעים בקול חד וברור : אההה איי אייי אייי , אהה איי אייי אייי ומדונה עולה לה למרכס הבמה לבושה שמלת ערב שחורה מדהימה מחשוף עדין , עקב סיכה , תסרוקת ליידי - ופוצחת בשירה קורעת לב עמוסה כאב ורגש : I WANT YOU THE RGHIT WAY I WANT YOU BUT WANT YOU BUT I WANT YOU TO WANT ME TOO לאורך כל השיר מדונה מעבירה כאב ועוצמה ..... הייתי נרגש מאוד לראות את מדונה בביצוע לשיר I WANT YOU . ערב נפלא

nerod 72

New member
נשמע מהמם...

ברור חייבת I WANT U בטור הבא.... באמת מתאים עכשיו שהיא סוף סוף תתחיל טור בלי רעש וצלצולים אלא נטו שירה , כמו שהיא עשתה ביו מאסט לאב מי ... הפעם היחידה שזה קרה היה בדראונד וורלד טור וזה בהחלט היה דרמטי ומעולה ....

GM1988

Well-known member
אוי מושיקו, אתה משהו../images/Emo6.gif

אהבתי את הדמיון שלך לאחרונה עם הרעיונות שאתה מביא . ואגב, ממש בתחילת ההודעה כשקראתי על חדר ומיטה עלה לי פתאום הפתיח של רי אנוושיין טור עם The beast within חחח לאחרונה אני מאזין הרבה יותר לשירים שלא יצאו למדונה כסינגלים או קליפים הרבה יותר מכל השירי דאנס והשערוריות וכאלה, ואני באמת נדהם כל פעם מחדש מכמות היצירות שהיא עשתה ובינהם דברים כלכך יפים, אפלים, קודרים, מסתוריים כאלה ומשום מה לא זכו למשהו מעבר לרצועה באלבום בלבד . באמת שזה רק מראה עוד פעם ועוד פעם כמה מדונה בזמנה נגעה בג'אנרים וכיוונים מעניינים והתנסתה מכל כיוון ועדיין יצירתית ובועטת כאילו היא רק עשור בתחום הזה
לא להרבה יש את ההכרה לדברים האלה, ופרוזן הוא למעשה רק אחד השירים הבודדים נראה לי שהם בסיגנון הזה שדיברתי עליו שקיבו קידום וגם התוצאה הייתה הצלחה גדולה של מדונה בסיום שנות ה-90s. מקווה שהיא תשתמש מתישהו בשירים המדהימים האלה שיש לה מאלבומים כמו Bedtime stories, Erotica ו גם אפילו משהו מ I'm breathless שיש בו את Back in business המהמם וHe's a man שאפשר לעשות בהם משהו חדשני טיפה אבל לשמור על אותנטיות של הרטרו שנמצא כבר בהם . גם מ"קרן אור" יש עוד שירים שאינם מוכרים ואפשר לעשות בהם שימוש. בקיצור, יש לה המווווווווון חומרים יפים, ולא רק נשאר לה לעשות כל פעם חידושים לשירים: Like a prayer, Like a virgin, Material girl, Into the groove וכאלה ... היא שרה אותם בערך בכל סיבוב הופעות עד עכשיו לא פעם אחת אפילו והגיע הזמן שיהיו שירים שיותר מציגים את מדונה הבוגרת והמעוררת מחשבה שרוצה לספר לנו משהו על החיים. בדיוק זה מה שהיא עשתה בשנות ה90 והיא הרוויחה מזה לא מעט. נקווה שתתעורר אצלה ההשראה לדברים האלה והיא תתחיל לעבוד על הופעה שיהיו בה את הדברים שיוכלו להחזיר לכולנו את ההתפעלות ממנה וליהנות מהדברים שהיא מוציאה מהלב ומהנשמה שלה . אמן

קרנוק

New member
אתה הכי אתה :)

אין תיאור יותר מושית מזה. מרגש ויפה, אני מוכנה לחזות ולשמוע זאת בלייב. חשבתם כמה יפה זה שמדונה לקחה שיר שלא שלה והפכה אותו לגמרי לשלה (עם העזרה האדיבה של מאסיב אטאק)? עד כדי כך שעד היום, אני בטוחה שכשכל מעריץ חושב על בלדות של מדונה, איי וונט יו בטוח יהיה שם ברשימה היקרה והמרגשת. סחתיין עליה.

קרנוק

New member
פרומיס טו טריי ../images/Emo99.gif יהיה מעניין לייב שלו

שלא לדבר על מרגש . . . כמו שמאדר אנד פאדר בRIT פשוט ריגש. רואים שזה מהלב.

קרנוק

New member
תורי

אני הייתי בוחרת ב- WAITING~ שיר אפל ומקסים, שהיה מעניין לראותו על הבמה, הן מבחינת עיבוד בלייב, כוריאוגרפיה, העמדה. אני חושבת שהיה מתאים לשבץ אותו בגירלי שואו, בחלק בו היא בלבוש סאדו שאיתו היא מבצעת את החלק הראשון של המופע. אולי אפילו המשך ישיר לאירוטיקה. משתלב טוב עם הסוף של השיר "אונלי דה וואן דאט הורטס יו . . ." מדונה מורידה את המסיכה עימה ענטזה סביב העמוד באירוטיקה, מתיישבת על כסא, נראית פגיעה. ברקע רק צליל של תופים ובס ומדונה מתחילה לדקלם את החלק הראשון - וול איי נואו פרום אקספיריאנס דאט איף יו האוו טו אסק פור סאמטינג . . . ברקע וידאו ארט - צלליות של ידיים של אנשים, ידיים מרחפות , מנסות לגעת זו בזו, משחק של ערבול ובהירות הצבעים . מדונה מגיעה לחלק של השירה ואז מצטרפים הביטים - שומרים על העיבוד המקורי של השיר אבל נשמעים חדשניים יותר. בהמשך מגיעים רקדנים המקיפים אותה. הכוריאוגרפיה עם חבלים והאלמנט הוא של קשירה ופירוק, כמו הקשר הלא קשר הרופף של דמות השיר. מדונה מתנועעת מעט על הכסא בכוריאוגרפית כסא עדינה בהתאם לתנועות הרקדנים תוך כדי שירה. לקראת סוף השיר מדונה מתחילה לקשור את רגליו וידיו של כל אחד מהרקדנים עד שהיא מוקפת במעגל של רקדנים שכובים על הרצפה, כשהיא מחזיקה חבלים רבים הקושרים אותם ומגבילים את תנועתם, סותמת להם את הפה עם מסקנטייפ. נראים כמו מעין כלבים הקשורים סביבה ברצועה. בקטע הסופי של השיר היא מחזיקה בכל החבלים , מושכת חזק ומרפה וזה נראה כאילו כל הרקדנים נופלים על הרצפה , נזרקים למאחוריה, היא שרה את המשפט האחרון של השיר "יו פאקד איט אפ" ונעלמת מהבמה.

למעלה