הנה משחק משעשע

AeroTom

New member
אתה בעיקרון אמור להביא שאלה חדשה

אני ממשיך - (O) זהו Outtake מתוך In Through The Out Door.

Aeroguy

New member
Ozone Baby?

אם כן, אז הנה השאלה הבאה: הוא היה המנהל של לד זפלין, וניהל גם אגדות רוק אחרות כגון Yardbirds ו-Bad Company (שם פרטי)

AeroTom

New member
Peter Grant

(Q) עם איזו להקה רוברט התארח ב-20 באפריל, 1992?

Aeroguy

New member
Queen

שם המשפחה של הסולן והגיטריסט בלהקה עמה פייג' הוציא אלבום הופעה כפול בשנת 2000

AeroTom

New member
Robinson

שם משפחתם של כריס וריץ', חברי להקת ה-Black Crowes איתם ג'ימי הופיע ב-99\2000 והוציא איתם את אלבום הלייב - Live At The Greek. (שכחתי שחלק מהמשחק הזה זה להזרים מידע). שאלה הבאה: (S) מה שם המבנה שנקנה ע"י מיק ג'אגר ב-1970, ששם הוקם אולפן הקלטות ע"י הרולינג סטונס וזפלין הקליטו שם את האלבום Houses of the Holy?

Aeroguy

New member
תוסיף שאלה!!!

די לתקוע את המשחק!! הרעיון הוא שמי שעונה ח-י-י-ב להוסיף שאלה!

AeroTom

New member
שיענו קודם תשובה נכונה ../images/Emo3.gif

ובאמת מי שעונה שיוסיף משלו, שהמשחק לא ייתקע. ולא לזרוק סתם תשובות כמובן
ותעברו עוד מעט לצד ימין להמשך המשחק, כי מתקרבים מאוד לשמאל...

Aeroguy

New member
גם התשובה שלו מנותקת מהמציאות...

התשובה האמיתית היא Stargroves באנגליה. אז אני אמשיך... ולהבא, בבקשה לא לתקוע את המשחק עם תשובה ללא שום קשר למציאות ועוד בלי לתת שאלת המשך: קאבר של הלהקה לרוברט ג'ונסון שהופיע בבוקס-סט של הלהקה.

AeroTom

New member
Traveling Riverside Blues

שהוקלט בחודש יוני 1969 ל-BBC ושוחרר לראשונה ב-Box Set ב-1990. לאחר מכן שוחרר גם ב-1997 ב-BBC Sessions. שאלה הבאה: (U) אחד מהשמות של האלבום הרביעי של הלהקה.

Aeroguy

New member
Untitled

טוב, ממש ממש לא מצאתי ב-V, אז אחרי חיפושים רבים... שם של מישהו שעבד בהפקת האלבום של The Firm (שם משפחה).

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif Vicary Gordon...

זה מה שמצאתי בעבודה. האלבום לא לידי... שאלה הבאה: (W) באולם הזה הלהקה הופיעה 4 ערבים רצופים בביקור הראשון שלהם אי פעם בקליפורניה.

גיל14

New member
Whiskey a Go Go?

אם זה נכון - שם של פיזיקאי והשם הנפוץ בלהקה מופיעים בשם המשפחה של הכוכבת הראשית של הסרט המדובר. איזה סרט זה? (מה אתם רוצים, זו אות קשה)

AeroTom

New member
Xanadu ../images/Emo6.gif

עם אוליביה ניוטון-ג'ון. לפחות הג'ון היה קשור ללהקה
אבל שאלה נחמדה, אהבתי אותה. למה זו אות ממש קשה בהחלט! ותשובתך בקשר לאולם כמובן נכונה. ממשיך עם השאלה הבאה, די פשוטה הפעם: (Y) להקה בה היה חבר ג'ימי פייג'...

Yardbirds

והנה הגענו ל- Z ופה אנסה להיות כמה שיותר מתוחכם עם כהמ שפחות אופציות שיש. מדובר באמן מוזיקה אחר, שאלבום הבכורה שלו יצא באותה שנה של אלבום הבכורה של לד זפלין. היו לו מספר אלבומים קודמים אבל זה היווה את פריצת הדרך שלו, יש בו שיר שקשור לסרט מדע בדיוני מפורסם. הוא התפרסם גם בשמו הרגיל וגם בשם הבמה שלו. מה שם הבמה?

Mena Rea

New member
אה, נראה לי שאני יודע

אנחנו מדברים על דייויד בואי, הלא הוא Ziggy Stardust? אולי? בכל מקרה, זה שיר גדול.

למעלה