השלט "עצור" על הדלת של החדר של אח שלי. משהו כחול עם פסים.
א אורוש47 New member 18/5/05 #25 ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifI spy.... (נו מה זה יותר מאגניב ככה ) את השמיכה שלי. נמ.... אני רואה משו לבן וצמרירי. ( )
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifI spy.... (נו מה זה יותר מאגניב ככה ) את השמיכה שלי. נמ.... אני רואה משו לבן וצמרירי. ( )
E Extraordinary Girl1 New member 18/5/05 #26 ../images/Emo39.gif צמירירי! איזה מילה חמודה אני רואה את סנואו הכלבה הבובתית הלבנה והצמרירית שלי אני רואה ריבוע פיצי וכתום עם כתמים כחולים
../images/Emo39.gif צמירירי! איזה מילה חמודה אני רואה את סנואו הכלבה הבובתית הלבנה והצמרירית שלי אני רואה ריבוע פיצי וכתום עם כתמים כחולים
G Galadriel 3000 New member 19/5/05 #28 בגלל שנתקע, אני רואה את המצית של אמא שלי, שהיא לא פיצית, אבל היא כתומה וכתוב "GARDALAND" בכחול... אני רואה משהו צהוב מאורך
בגלל שנתקע, אני רואה את המצית של אמא שלי, שהיא לא פיצית, אבל היא כתומה וכתוב "GARDALAND" בכחול... אני רואה משהו צהוב מאורך
S Sweet 7teen New member 18/5/05 #27 ../images/Emo15.gif שלום שלום, אני מצטרפת! את רואה כמובן את הדובי האהוב עליי ^.^ אני רואה משהו קטן כסוף-כחול ועגול
../images/Emo15.gif שלום שלום, אני מצטרפת! את רואה כמובן את הדובי האהוב עליי ^.^ אני רואה משהו קטן כסוף-כחול ועגול
M Miss You Nights New member 20/5/05 #29 הקופה שלי חח ../images/Emo110.gif קופת חיסכון קטנטנה שהביאו לי מחו"ל.. אממממ ... אני רואהההה משוו לבן עם כובע מצחייה...
הקופה שלי חח ../images/Emo110.gif קופת חיסכון קטנטנה שהביאו לי מחו"ל.. אממממ ... אני רואהההה משוו לבן עם כובע מצחייה...
G Galadriel 3000 New member 16/5/05 #3 ../images/Emo103.gif מקפיצה. אני עוד מעט יוצאת לספריה. עד שאני חוזרת, אני רוצה לראות שהעניינים התחילו לזוז פה!
../images/Emo103.gif מקפיצה. אני עוד מעט יוצאת לספריה. עד שאני חוזרת, אני רוצה לראות שהעניינים התחילו לזוז פה!
K kittycatbone New member 16/5/05 #12 יו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif הזכיר לי שהפרק שהיה השבוע בבאפי אז אנדרו וספייק שיחקו I SPY וזה היה מצחיק מאוד..
יו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif הזכיר לי שהפרק שהיה השבוע בבאפי אז אנדרו וספייק שיחקו I SPY וזה היה מצחיק מאוד..