המממ

Shishi san

New member
נלחץ=|

1. ההודעה הראשונה שלי הייתה ויכוח עם "בנדק"- הוא טען שהוא אלוף העולם בגיימינג ושבנות לא יודעות לשחק. 2. האנימה הראשונה שלי בהורדה היא נארוטו. 3. אני מוצץ טיק טק כרגע. 4. רבים סבורים שיש לי ריח רע מהפה, אבל זה סתם בגלל שזה טעים. 5. סיימתי את הטיק טק.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני~

1. ביום חמישי אני לומדת עד...6 ;_; 2. אני אוהבת דברים קיטשיים 3. הז'אנר האהוב עליי זה..שוג'ו! לחלוטין! 4. אני באמצע הספר המפורסם *טםטםטם* צופן דה וינצ'י [מומלץ~] 5. בא לי גלידה ;_; כל רבע שעה בערך!

an none

New member
^_^

אני מנחמת אותך על מ'ס1 מזדהה עם מ'ס2 הז'אנר האהוב עליי זה קומדיה פנטזיה והרפתקאות אבל שוג'ו זה בסדר גמור ((יאוי גם^-^)) קניתי לפניי שלושה חודשים את הספר ועדיין אפילו לא התחלתי לקרוא אותו T.T והאמת בא לי גלידה!!!

Adi Chan

New member
הממפפ~

1. אני מכורה לעגבניה עם הרבה מלח, דבש ובורקסים
2. מל"ג בעומר שעבר (עם סיפור סליינט היל המפורסם) לא סיימתי לראות היקארו נו גו
.. ולא כי זה לא מענייןXD 3. נכון השן הצהובה המתוקה שלי?..אז היא שן מחומר קשיח כזה..0_ם השן האמיתית שלי נשברה כשאחותי טרקה לי דלת בפנים
. מסביר הכל
ודרך אגב, עוד חודשיים שלושה מחליפים לי אותה שובD: הפעם היא תהיה בצבע הנכון
4. ניסיתי ללמוד לנגן בגיטרה, ופשוט לא הולך לי! 5. אני תקועה עם עדן עוד לפני שנולדתי, ועם בתאל מכיתה א'~

draqo

New member
סליחה אני סתם לא קשור,אבל...

עגבנייה עם מלח ודבש?!זה נשמע דוחה את יודעת?

ליסאן

New member
חלק ממכם יודעים וחלק לא../images/Emo41.gif

אבל זה מה יש: 1. יש לי 4 אחים קטנים (3 בנים ובת) 2. יש לי שני כלבים . כלבה זקנה בשם בל וכלב (יותר שועל)בשם גולד 3. יש לי בחדר מיטת אפיריון זוגית 4. אני מכורה לפאנפיקים . 5. ואני מכורה גם לRPG אבל עדן וחופי עושות לי תהלכי גמילה כפויים T_T. זהו עד לפעם הבאה ^^

נייימממ P:

יעיי D: 1. יש לי עוד שלושה אחים [שני בנים ובת]. 2. אני רואה, כרגע: לאבלס, נארוטו, פמ"א ובליץ' *-* 3. אני אוהב עברי לידר, רוק, שקט ומוזיקה גרמנית P; 4. אני ג'ינג'י @_@ 5. אני רווק ;]

¥otamsh

New member
~מנסה~

1. יש לי כלבה בשם מיסטי (כן, בעקבות פוקימון) ששונאת את עדי.... 2. אני לא אוכל פירות חוץ מתפוזים ותפוחים 3. ואני בקושי יודע את השמות של השאר XD 4. הייתי פעם שחיין... <אבל לא אחד טוב או משהו> 5. גם אני רואה את העונה האחרונה של כוכב נולד... - __ -

Btsuki

New member
שיהיה

פרט לכך שהצטרפתי רק אתמול, 1. לומד קארטה (חגורה חומה) 2. מנסה ללמוד יפנית (דרך האנימה אבל זה לא כל כך הולך...)
3. אוהב לאכול קרח 4. יש לי 2 כלבים, 2 חתולים, 2 צבים, ובריכת דגים... 5. מנסה להשתלט על העולם (מור אתה בטח מבין...)

drizet

New member
0_0... שני חתולים?....

יותר נכון שני נמרים
וכן אני מבין.. אבל לא אמרנו שנשתלט בשקט?

למעלה