המממ

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif5 עובדות שלא ידעתם עלינו!

בתקווה שזאת תהיה פינה חדשה ועיקבית, כל אחד ירשום 5 עובדות על עצמו D: תהנו
*הולכת להתארגן לבצפרT_T*

ARA SAMA

New member
אממ... אממ... טוב אני אתחיל...

1) שאני עושה ג'גלינג דאבל סטאף (שני מוטות... אם זה אומר למישהו משהו). 2) אני חגורה שחורה בקראטה. 3) גרתי בארה"ב שנה וחצי. 4) אני אוהב מאוד אורז. 5) שיחקתי המון בפלסטלינה כשהייתי קטן. זהו D:~

Mugen bla

New member
אה אני בשיטוריאו קוניבה קאי

עוד חודשיים עושה מבחן חגורה שחורה :p עד לפני כמה שנים היינו דו שיטוריאו

Reyoga

New member
אני בשיטוריו סאן שין קאן

באו ניפגש ונלך מכות...

ARA SAMA

New member
אה... ותזכור... זה מאוד חשוב...

תזכור ללכת לשירותים לפני הבחינה... >.>" אני עשיתי טעות... ומזה הייתי חייב להשתין כל הבחינה >.>" נראה לי שהייתי גם קרוב לא לעבור... >.>"

יעל צאן

New member
O:

1. יש לי תור היום לאורטודנט T______T ~~~ אולי אני אפתר ממנו הפעם >> 2. יש לי 3 שעות אפס בשבוע! ;__; 3. יש לי אולסטאר ... !! XD בחיים לא היו לי אולסטאר XP יש להם 2 לשוניות אחת אדומה ואחת לבנה .. חוחו ~ 4. עטפתי 3 ספרים >> ...מתוך איזה מאה ...~.~ 5. אני שונאת לקרוא פיקים במחשב >>..... אני שונאת לקרוא דברים שלא נגמרים במחשב T.T

Silver Fox

New member
3 שעות אפס?!?! ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

.______________. בהצלחה עם האורתודנט. אני מזדהה עם הכאב.

an none

New member
אני אמשיך...

טוב אז ככה....... רגע אבל שהצטרפתי לפה הבאתי עובדות!!!! טוב לאמשנה נזרום...... XD 1. המורה המחנכת שלי מתנהגת כאילו אני בת שלוש 2. השנה אני סופסוף אנגן על משהו....אם תראו מישהי בקון הבא לבושה בבגדים של יו משאמן קינג עם גיטרה.....((נקווה))זאת אני 3. אני מתעסקת בכישופים רוחות ודברים כאלה 4. החלום שלי הוא להיות אדישה 5. ואני דתייה -------------------------אל תהיו בהלם אני לא דוסית אני רק שומרת שבת והולכת לבי"ס דתי דיץ' אני עדיין אחותך **פאפי פייס** ואל תציקו לי בגלל זה, לפני 8 שנים אני הייתי נורמלית ((הכל בגלל ההורים)) אהה ואני עושה את כל הדברים ששומרות דת לא עושות עובדה שאני מתעסקת בכשפים
וחברה שלי היא מדיום ((היא לומדת...
))

an none

New member
אההה ויש לי 3 כלבים

זכר-בונגו זכר-צ'יף נקבה- נלה נלה המליטה את השניים האחרים אפילו אם בונגו שחור!!! XD

tom58

New member
תעשי כל מה שאני עושה ואת תהיה אדישה

או לפי השמעות את יכולה כם לחכות את עמרי...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני מתחיל להעביר שיעורים

לאור הביקוש הרבה מעוניינת? :O

an none

New member
כע! כע .... ברור

*קורנת מאושר ,שמחה* כלומר *כע למי אכפת*

למעלה