הכר את הפורום 1#

../images/Emo103.gifהכר את הפורום 1#../images/Emo103.gif

בפינתנו זאת, המתייקמת אחת לשבוע, התארח מדי שבוע אחד מחברי הפורום
. תוכלו לשאול אותו שאלות כדי להכיר אותו טוב יותר
.
והיום תתארח אצלנו:
לובסטרית בהכחשה
אז למה אתם מחכים
שרשרו לכאן שאלות
.
סדר המתארחים
לובסטרית בהכחשה stillwater IkMfNiY clyps prongs3 mamalala Before The Dawn limors2 jony543
מי שרוצה להשתתף והוא אינו ברשימה שיפנה אליי ואני אוסיף אותו

../images/Emo90.gifשאלותיי../images/Emo89.gif../images/Emo85.gif

טוב בגלל שאת ראשונה
הנה השאלות: שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: תחביבים: ICQ: מסנג'ר: כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציןו אחרון שקיבלת: מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ליד מי אתה יושב? מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא: מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? שאלון חופר בטירוף!

דיי בוט ריצ' פור דהההההההה גאן

שם: רוני גיל: 15 וחצי מיקום: ראש העין *סיטי* כיתה: י'2 מין: נקבה, כמובן. תחביבים: כתיבה, מוזיקה, צילום, כל החרא הרגיל. ICQ: אין מסנג'ר: [email protected] כללי: מאכל אהוב: אוכל ^^ מאכל שנוא: פסיפלורה. מה עשית היום? אכלתי פנקייקים, שיחקתי הרבה מלחמה וצחקתי. מה עשית אתמול? אכלתי פנקייקים, שיחקתי הרבה מלחמה וטאקי, צחקתי ושרתי. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: ינון P: מתי התעוררת היום: 11:30 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: יהוני בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: יהוני איך היחיסים עם ההורים? בסדר בדרך כלל אחים: נוראי איך החדר שלך נראה? מבולגן ומלא בחזיות זרוקות על הרצפה. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? מעולם לא היה ורוד יותר. (כן, כל החברים שלי הומואים) האם הוא עבר שינויים? איזה? לא יודעת P: כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פולניה טובה יש לך אוייבים? לא נדמה לי. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אין לי אחד בראש עכשיו כמה חברים טובים יש לך? מספיק, אני מניחה יש חבר/ה? לא, בפעם השניה כמה היו? שוב, מספיק P: התנשקת? מתי בפעם הראשונה? עזבו אתכם משאלות כיתה ו', בחיי. בית ספר: מקצוע אהוב: ספרות, אמנות, לשון. מקצוע שנוא: אה, אני לא מתה על אנגלית בכלל. ציןו אחרון שקיבלת: 80 בבוחן במתמטיקה. (באמת!) מבחן אחרון שהתכוננת אליו: נראה לי שההוא במתמטיקה. ליד מי אתה יושב? ליהיא מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? ברור שמקושקש, לא ברור מה. עם מי הכי כייף לך ללמוד? לא כיף לי ללמוד. מגמה: כיתת אמנות. מורה אהוב: המורה לערבית, מלאה בהורמוניי הריון, כיףכיףכיף! מורה שנוא: המחנכת המרושעת. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אה, לא זוכרת :: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? אה, טוב, שאלת חפירות, מוסיף גם שאני בנוע"ל. אני לא חושבת שדבר אחד יכול לשמש כפתרון בחברה שלנו, ובגלל שיש כל כך הרבה מה לשנות, אין לי את הזכות להתלבט בין מעמד האמהות החד הוריות, לבין מצב הניסויים בבע"ח, למשל. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שמאלנית. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? שאלה שנויה במחלוקת, לא יודעת. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא זוכרת. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? משחק קלפים מטורף אל תוך הלילה עם שני אנשים טובים, צחקתי ובכיתי ונהנתי נורא. [הקוזיר הגדול] איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או משהו בסביבה יכול להיות נחמד. בנים: תארו את החברה המושלמת: - בנות: תארו את החבר המושלם: אני יודעת? נחמד, שיהיו לו תחומי ענין משותפים איתי, אינטיליגנט, לא קיטשי/בכיין. אני חושבת. ומראה טוב רק יוסיף. היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? בטח גרמניה. מרבה לטייל? לא ממש היית פעם בקרית שמונה? כן :: מה היית רוצה להיות בצבא? עוד לא חשבתי על זה. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? כנ"ל. אתה בן אדם מושפע חברתית? תלוי מאוד. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הפסדתי בסיבוב הראשון במלחמה ]; הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: "קוזיר", ולא מילה נוספת. בן אדם אחרון שראית: ינון. שדיברת איתו פנים מול פנים: ינון. ובטלפון/פלאפון: אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם כל מיני, חבל באמת שלא יוצא לפועל. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?בטח פחד מכל מיני דברים. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: אני חושבת שאני מגוונת, אבל עזבו תכונות, יש לי חזה גדול. הכי שונא: אה. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לבהות במסף המחשב כמו ילדה מוכה. חה.

למעלה