הימורים

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
../images/Emo103.gifהימורים../images/Emo103.gif

TOP 20
כל ראשון יפתח השרשור הזה,עד הגמר הגדול שבו נדע גם מי האמריקן האיידול אבל חשוב יותר..מי מלך ההימורים
(וגם אולי יזכה בלילה עם מוטי או משהו) השרשור יסגר בימי שלישי בחצות.טכנית,רביעי. (נגיד שלישי בחמש בערב ,עשר בלילה אפשר להצביע) השבוע יעזבו אותו שתי בנים,ושתי בנות. בהצלחה

NP16

New member
שני..ורשימה נוחה וצפופה של המתמודדים:

דיוויד ארצ'ולטה,מייקל ג'ונס,ג'ייסון יאגר,לוק מנרד,ג'ייסון קסטרו,דני נוורייגה,רובי קריקו, צ'קיזי איזי,דיוויד קוק,דיוויד הרננדז. קריסטי לי קוק,ברוק וויט,קיידי מלאוי,אמנדה אוברמייר,אסיה אפרסון,סאישה מרקדו, קרלי סמיתסון,רמיאל מלאובאי,אלכס לשינגטון,אלאינה ויטקר.

Bleed for Me

New member
אויש לא שרשרתי נכון../images/Emo122.gif

אני אכתוב שוב במקום הנכון..סורי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif שוב ננסה

בנים: צ'אקיזי וג'ייסון ייגר בנות: אמנדה ונמנמ אלכסנדריה? קריסטי? רמיאל? קשה. נלך על אלכנסדריה.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo9.gif

זה נורא קשה לומר מי מהבנות תלך כי השנה הבנות ממש חזקות והקרב ביניהן צמוד. טוב אני אלך על אלכס ואמנדה. מהבנים (הופפולי) צ'אקיזי ולוק \ ג'ייסון יאגר.

NP16

New member
האמ תעשי אנדינדינו או משהו../images/Emo3.gif

צריך תשובה ברורה..

LeAnnDylan

Well-known member
מהמרת../images/Emo13.gif

עם כמה שקשה לי אני חושבת שזה בלתי נמנע שקריסטי
תעזוב השבוע. יחד איתה אני ממש מקווה שאלכס תעוף. מהבנים אני מהמרת על ג'יסון יגר וצ'קיזי

CarlyAI7

New member
מהמר...

ג'ייסון ייגר ולוק מהבנים. אלכס וקריסטי מהבנות.

archangel3

New member
הימור

ג'יסון ולוק (לצערי ג'קוזי ישרוד עוד איזה שבוע ככה) אלכס וקריסטי

yrutoo

New member
שלי:

בנים: ג'ייסון יאגר, דני נורייגה בנות: אמנדה אוברמייר, אלכס לשינגטון

yrutoo

New member
אממ..

התלבטתי בינו לבין צ'קיזי, אבל לא יודעת סביר להניח שהוא לא באמת יעוף, מה גם שתמיד אוהבים "להשתיק" את סיימון זה סתם ניחוש פרוע שכזה.. :) טוב נו,די שכנעתי את עצמי.. החלפתי לג'קוזי

Bleed for Me

New member
אני (שוב)

סורי
בנים
: ג'ייסון י וג'קוזי (נו צ'קיזי)
בנות
: אלכס וקריסטי

למעלה