החוליה החלשה Jagged pill

Jagged chaos

New member
../images/Emo103.gifהחוליה החלשה Jagged pill

הרבה זמן לא היה פה איזה משחק שיטחי...
והמשחק הזה הולך חזק עכשיו, בכל מקרה, יהיה אפשר לשחק אותו להרבה זמן אם נעשה את כל האלבומים. כל מקרה, כל סיבוב בוחרים שיר שרוצים לעיף ע"י סימונו בכותרת
bla bla bla|
ונותנים באותה הודעה חסינות לשיר אחר ע"י סימונו ב
bla bla bla 2
, השיר שמקבל חסינות לא יהיה מועמד להעפה בסיבוב הבא. זה משחק פטתי ולא אומר כלום..אבל נחמד קצת
סיבוב ראשון - Jagged Little Pill
All I Really Want
You Oughta Know
Perfect
Hand In My Pocket
Right Through You
Forgiven
You Learn
Head Over Feet
Mary Jane
Ironic
Not The Doctor
Wake Up
Your House

o0Invisible0o

New member
../images/Emo128.gifWake Up../images/Emo128.gif*סקילה המונית* נו בלה.

היה קשה לבחור..
ואממ..
Head Over Feet

AliceW

New member
HOF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

די! נמאס לי ממנו! אני דורשת להעיפו!
אוקי, אוקי,
Not The Doctor
(מצטערת, זה המקורי היחיד שאני לא מסוגלת לסבול
)
All I Really Want

AliceW

New member
כל הצפוניות של הכיתה

מבקשות ממני לנגן אותו כל הזמן, אז אני ממש על סף הקאה כשאני שומעת את השיר.. ודווקא דיי אהבתי אותו, הן הרסו לי אותו!

Jagged chaos

New member
הצפוניות של הכיתה?? ../images/Emo4.gif

צפוניות ששומעות head over feet?
...איפה? אצלי זה צפוניות ששומעות hands clean ..

AliceW

New member
אצלנו באשקלטאון

אפילו הצפוניות יודעות לבחור את ה"שירים היחידים שהן מכירות מאלאניס וממסחרות עד זוב דם"..אתה יודע

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

נו לפחות הן רוצות לשמוע משו של אלאניס.:|
חה. אני תמיד מבקשת מהדס במפגשי גילמור שתנגן.
טוב כן, אני אשתוק עכשיו.:X

Kill Bernard

New member
HOF לא ניתן להריסה! ../images/Emo6.gif

אפשר לנגן אותו אלפי פעמים, ועדיין..
ואז מה אם אנשים מטומטמים אוהבים אותו וטוחנים אותו? טיול שנתי של כיתה ט', שני ילדים מפגרים מהכיתה שלי שרו את YOK, טעו במילים, וכשתיקנתי אותם הם התווכחו איתי שאני טועה.
אנשים, אנשים..

Kill Bernard

New member
את צוחקת? שם גיליתי את הנחירה! ../images/Emo3.gif

והיה רעש באוטובוס והייתי צריכה לשמוע אלף פעמים שוב כדי לוודא שזה לא איזה רעש מהמנוע או משהו אחר. והאפשרות השניה של האנשים ההם הייתה השיר ההוא - לא קלה היא לא קלה דרכנו?
אני חושבת שYOK טיפה עדיף, אפילו כשיר טיול שנתי.

ronity3

New member
ערעור,../images/Emo88.gifזה שיר מדהיםםםםםםםםםם!

בתרגום חופשי (אז לא לסקול אותי..) אתה אוהב שלג רק אם חם, אתה אוהב גשם רק אם יבש, אין לך ערך סנטימנטלי לורד שנפלה על הרצפה, אין לך איזשהו תירוץ בסיסי לזה שאתה לוקח אותי כמובן מאיליו... כי הרבה יותר קל שלא... ..ויש ילד ערום, רועד ומפוחד, עם הראש בין הידיים, ויש ילדה לא מוערכת וחסרת סבלנות שמושיטה את ידה... אבל הרבה יותר קל שלא "מה שנותנים זה מה שמקבלים"- לא נכון לגביך (what goes around never comes around to you...אין לי שמץ איך מתרגמים ת'משפט הזה..) תתעורר!!! זה שיר מדהים על אטימות רגשית לסביבה... הייתי מורידה את מרי ג'יין. ד"א,יווווווווו פורם איילניס!!!
,איזה מאאאגנננניבבב אני חדשה פה,
אני חולה על איילניס, איזו מלכה
? כמה פסיכולוגיה יש לה בשירים...גם מוזיקה טובה וגם מלל עמוק!!!... אני מצטרפת:)

AlanisJunkie

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

מאיפה את? כמה? למה? מתי הכרת אותה? ספרי קצת על עצמך...
ואגב, איילניס? טוב, זה באמת חדש! :) ראיתי אנשים שכתבו "אלניס", "אלאניס", אבל "איילניס" - פשוט חצית פה את כן גבולות המקוריות!

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

מעוות לגמרי אם WAKE UP יהיה במקום האחרון כיבכול של הפורום הזה. וברוכה הבאה
ודרך אגב...למי את נותנת חסינות?

ronity3

New member
../images/Emo24.gifWOW איזה מאמים!

חן חן על קבלת הפנים המלבבת. אז אני רונית (באופן מפתיע:)),בת 24, מאיזור חיפה, לאיילניס אני שומרת אמונים עוד מימיי בי"ס העליזים... אני מאד אוהבת את הכתיבה (הגאונית יש לציין) של איילניס, יש לה המון פסיכולוגיה בשירים, למשל ב all i really want, הקטע שהיא שואלת אותו למה הוא לא יכול להתמודד עם שתיקות, ואז יש באמת הפוגה של כמה דק בשיר, ואז היא ממשיכה! אני חולה על הקטע הזה Why are you so petrified of silence? Here can you handle this?: Did you think about your bills, you ex, your deadlines Or when you think you're gonna die או בשיר joinning yo, שהיא כותבת שבגיל 4 ילדים מגלים את עצמם (זה בעקרון בגיל 2.5 , 3 אבל, לא נתפס לקטנות..) you and i we're like four year olds we want to know why and how come about everything we want to reveal ourselves at will and speak out minds קיצ, יש עליה..

למעלה