החוליה החלשה

מה יא

New member
../images/Emo128.gifטד../images/Emo96.gif

מארשל המלך
דווקא היה יכול להיות מגניב עם דמויות משנה..

OKDeSign

New member
../images/Emo128.gif טד

סורי, למרות שלמדתי לחבב אותו יותר, הוא עדיין הכי מרגיז [רק אני חושבת שזה ברור שברני או לילי ינצחו?? XD]

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב חשבתי על כך הרבה! ו...

רובין. אבל חשוב להדגיש שאני אוהבת אותה מאוד מאוד

bep2cell

New member
../images/Emo128.gifלילי!

אני לא מצליח לבחור, אז בחרתי בלילי כי אף אחד פה לא בחר בה, וככה אני נמנע מלתרום להעפת דמויות אחרות. איך אפשר להעיף את מארשל? עם זה שהוא מאמין בנסי וביטי ובחייזרים והכל.. או את טד? הוא הרווק המסכן שרודף אחרי האישה המושלמת! או את רובין? היא עזבה את הבית בקנדה ועברה לחיות במדינה אחרת! וצריכה להתמודד עם טד שמנסה לגרום לה להתחתן, ועם כל האחרים שצוחקים על איך שהיא מבטאת את המילה about *יש לציין- although ראיתי את כל הפרקים עד החמישי של עונה 6, התחלתי לראות אותה מההתחלה, ועכשיו אני בסוף העונה השנייה. זאת ועוד, העונות הראשונות הרבה יותר טובות מהאחרונות. אבל זה כבר דיון לשרשור אחר...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאמממממ..

כן, אני מסכימה שהעונות הראשונות יותר טובות, אבל גם העונה השישית ממש ממש מעולה (לדעתי, בינתיים, יותר מה4-5. אבל זאת רק דעתי..
). למה הפסקת לראות? :) למרות שכן, זה דיון לשרשור אחר.

מה יא

New member
אני חושבת שכל העונות באותה רמה../images/Emo96.gif

בעונה של סטלה היתה איזה נפילה קטנה כי היא היתה מעצבנת. אבל זה אחד הדברים שעושים את התוכנית לטובה, שהיא שומרת על איכות לאורך כל הדרך.

bep2cell

New member
כן, אבל

פשוט חסרים לי קטעים מהעונות הראשונות, כל ה"suit up" וה "haaave you met ted?" וכל הדברים של בארני.. וסטלה באמת היתה מעצבנת וקצת הרסה את העונה הרביעית. למרות שהתחלתי לראות סקראבס, ושם היא ממש אחלה ולא הפסקתי לראות, פשוט לא יוצא לי תמיד....

משפטי מפתח של דמויות לא יכולים להישאר לאורך

כל הסדרה. תחשוב שבמשך 6 שנים הבנאדם מדבר בדיוק באותה צורה, עם אותם ביטויים וכו'. זה כבר הופך לגימיק וזה יותר מדי מתאמץ. גם אם זה מרגיש חסר, זה הגיוני ועדיף שזה ככה.

למעלה