../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif בפרק סיום של עונה 7
הרי ראינו כבר שהוא פוגש אותה בחתונה של בארני וכו'. מה שכן, אני חושבת (ואפילו קצת מקווה) שזה יהיה הפרק האחרון. די, נו, הוא כבר צריך להכיר אותה! א. זה לא יהיה להקדים את המאוחר, טד לוקח הכל לאט נורא. ב. הסדרה מתדרדרת ברמות, שיעלו בחזרה את הרמה או שיסגרו את הסדרה, זה פשוט נהיה מאכזב ותפל נורא בעיניי. ג. לא קוראים לתוכנית "איך התחתנתי עם אימא" או "איך ידעתי שאימא שלכם היא האחת", נכון? לסדרה קוראים "איך
פגשתי את אימא" ולכן מבחינתי, ברגע שהוא אומר "וככה פגשתי את אימא שלכם" ובלי לצחוק עליהם, שם הסדרה יכולה להיגמר, כי בסך הכל ה-שאלה ה-גדולה של התוכנית כולה מקבלת תשובה, לא שם זה אמור להיגמר? ומצד שני, הוא רק
פוגש אותה בחתונה של בארני שבפני עצמה, אני מניחה, תהיה פרק סיום עונה גדול וגרנדיוזי וכו', לכן יש להם עד הפרק הנ"ל להצחיק אותי כמו בעונות הקודמות ולהראות לי שבסוף הוא יהיה עם נורה המון זמן ואז יבין שכל מה שהוא רוצה בחיים זה את רובין והם יתחתנו כמו בקיטש של פרינדס כשרוס ואמילי נפרדים בגלל שהוא רוצה להיות עם רייצ'ל
... אני גם רואה לחלוטין איך הם אומרים ששם הוא פגש את האימא וממשיכים בסיפור עד שהוא באמת יפגוש אותה, כמו בסיינט פאדי ש"מסתבר שאימא שלכם הייתה שם וגנבתי לה את המטרייה מוחעחעחע". שיפסיקו עם המשחקים האלה ויחליטו מה הם רוצים מהרמהר או שאני אחפור לכם עוד יותר או פשוט אפסיק לראות את הסדרה הארורה. מיותר מיותר מיותר.