דיון

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifדיון../images/Emo88.gif../images/Emo13.gif

איך הייתם מעדיפים שיכירו לנו את האמא? ז"א, בסוף-סוף הסדרה, בסצנה האחרונה (אולי אפילו בלי לראות את הפרצוף שלה..?) או שנכיר אותה בקרוב והיא כן תשתתף בפרקים ותהייה חלק מהסדרה ? סתם מחשבה שעלתה לי...כי אישית אני לא סגורה על עצמי ורציתי לדעת מה אתם חושבים
D:

or19951

New member
הייתי רוצה שכן נכיר אותה

בתכלס, אם הסדרה תגמר ב"וככה פגשתי את אמא שלכם" זה יהיה מעצבן, סתם חיכינו כל הסדרה ושמענו פרטים לא חשובים? אני ארצה שהיא תשאר לכמה עונות, שנראה אותם אחרי החתונה ועם הילדה הבכורה. הרי בטוח יהיה כמה דרמות מעניינות. הכי אני ארצה שישלבו כל מיני פרטים קטנים מהעבר שיהיו חשובים, ככה לא יצא שסתם יש פרקים שלא יהיו קשורים לסיום. (לדוגמה משהו עם האננס, או העובדה שמארשלילי משתמשים באותה מברשת שיניים ושבעתיד זה יהפוך למשהו משמעותי)

Ayelet 363

New member
אני לא בטוחה

אני מאוד רוצה לפגוש את האמא, אבל אני לא בטוחה איך הסדרה תהיה עם נפגוש אותה והיא תמשיך בכל זאת, ואני לא רוצה שהסדרה תיגמר.

elad218

New member
מבחינתי אין שאלה בכלל–התשובה היא בקרוב

אם טד חושב שכל הסיפורים שהוא מספר עד עכשיו רלוונטיים לסיפור של איך שהוא פגש את האמא נראה לי די מובן מאליו שכל התקופה שבה הם יחד לפחות עד החתונה היא גם חלק מהסיפור. זה לא שהם הכירו ונגמר, אין עוד מה להגיד; מבחור רומנטי (וחופר
) כמו טד אני מצפה לספר לנו די בהרחבה על תחילת הקשר, הרגע שבו הוא הבין שהיא ה-אחת, הרגע שבו הוא החליט להציע לה נישואין, איך הוא עשה את זה וכו' (זו רשימה בלתי נגמרת ממש, אבל הבנתם את הרעיון). מה, הדברים האלה לא חשובים? הם בטח יותר חשובים מאשר מערכת היחסים הסתמית שלו עם זואי, שנאלצנו לשמוע עליה בפירוט מעיק במשך עונה שלמה. בקיצור, אני מקווה שנכיר את האמא לכל המאוחר בפרק הסיום של עונה שבע. להראות לנו אותה לרגע בסצנה האחרונה של פרק הסיום וזהו (בלי הפנים אפילו? מה?!) נשמע לי כמו רעיון נוראי, מהסיבה שכבר ציינתי – טד במשך שמונה עונות חופר וחופר וחופר ומברבר ומברבר ומברבר על דברים שאין להם שום קשר לאיך שהוא פגש את האמא ובחלק הכי חשוב (החלק שכל שמונה העונות האלה הן בעיקר בילד-אפ לקראתו, למקרה ששכחנו) הוא פתאום מחליט לחסוך בפרטים ולהשאיר אותנו עם סוף כל כך פתוח? לא מסתדר לי, ובעיקר יעצבן אותי אם זה יקרה. אני מצפה שהסדרה תסתיים בחתונה של טד והאמא, עם סוף אמיתי, קתרזיס כמו שצריך והכל. שישאיר טעם טוב. * וואו, רק בקריאה חוזרת הבנתי שזו הייתה חפירה רצינית, אבל גם מסתבר שאין לי שום דבר להוריד, אז... מצטער

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif בפרק סיום של עונה 7

הרי ראינו כבר שהוא פוגש אותה בחתונה של בארני וכו'. מה שכן, אני חושבת (ואפילו קצת מקווה) שזה יהיה הפרק האחרון. די, נו, הוא כבר צריך להכיר אותה! א. זה לא יהיה להקדים את המאוחר, טד לוקח הכל לאט נורא. ב. הסדרה מתדרדרת ברמות, שיעלו בחזרה את הרמה או שיסגרו את הסדרה, זה פשוט נהיה מאכזב ותפל נורא בעיניי. ג. לא קוראים לתוכנית "איך התחתנתי עם אימא" או "איך ידעתי שאימא שלכם היא האחת", נכון? לסדרה קוראים "איך פגשתי את אימא" ולכן מבחינתי, ברגע שהוא אומר "וככה פגשתי את אימא שלכם" ובלי לצחוק עליהם, שם הסדרה יכולה להיגמר, כי בסך הכל ה-שאלה ה-גדולה של התוכנית כולה מקבלת תשובה, לא שם זה אמור להיגמר? ומצד שני, הוא רק פוגש אותה בחתונה של בארני שבפני עצמה, אני מניחה, תהיה פרק סיום עונה גדול וגרנדיוזי וכו', לכן יש להם עד הפרק הנ"ל להצחיק אותי כמו בעונות הקודמות ולהראות לי שבסוף הוא יהיה עם נורה המון זמן ואז יבין שכל מה שהוא רוצה בחיים זה את רובין והם יתחתנו כמו בקיטש של פרינדס כשרוס ואמילי נפרדים בגלל שהוא רוצה להיות עם רייצ'ל
... אני גם רואה לחלוטין איך הם אומרים ששם הוא פגש את האימא וממשיכים בסיפור עד שהוא באמת יפגוש אותה, כמו בסיינט פאדי ש"מסתבר שאימא שלכם הייתה שם וגנבתי לה את המטרייה מוחעחעחע". שיפסיקו עם המשחקים האלה ויחליטו מה הם רוצים מהרמהר או שאני אחפור לכם עוד יותר או פשוט אפסיק לראות את הסדרה הארורה. מיותר מיותר מיותר.

elad218

New member
לגבי ג' ../images/Emo58.gif

לסדרה גם לא קוראים "איך יצאתי עם בחורות אחרות לפני אמא שלכם" או "איך מארשל ולילי התלבטו בנוגע ללהביא ילד" או "איך בארני שכב עם כל העולם לפני שהכרתי את אמא שלכם". ובכל זאת... אני חושב שאם הסדרה הייתה באמת מה שאומר השם שלה – רק איך שהוא פגש את האמא – היא הייתה נמשכת קצת פחות משמונה עונות ויותר בכיוון של עשר שניות; "סיפרתי לכם איך פגשתי את אמא שלכם? אחלה סיפור. בחתונה של בארני". קשה לנסות להיצמד לשם של הסדרה כשברור שהיא כבר ממש לא נאמנה אליו וגולשת למקומות אחרים לגמרי. חוץ מזה, טד תמיד זורק לנו רמיזות בנוגע לאיך שמערכת היחסים שלו עם האמא התחילה. למשל שהוא לא חיכה שלושה ימים כדי להתקשר אליה, שהיא אהבה את בדיחת ה-shellfish שלו בדייט הראשון וכו'... אז זה מעניין לראות. הוא גם מתאר אותה כל כך מושלמת יחסית לבחורות אחרות שהוא יצא איתן, לא יודע מה איתכם, אני מסוקרן. וקשה לי להאמין שהם יבטלו את הסדרה מיוזמתם לפני עונה שמונה, כי לדעתם העונה האחרונה בכלל הייתה הטובה ביותר עד כה: http://www.youtube.com/watch?v=OYERAcbU0xI&feature=showob אולי הבעיה היא אצלנו?

or19951

New member
../images/Emo58.gif

אולי מבחינתם היא הכי טובה בגלל שהיא הייתה יותר "דרמטית" ו"עמוקה" (במרכאות כמובן). אתם יודעים, בגלל הארקדיאן הארור הזה והקטע עם אבארני

elad218

New member
למה במרכאות? ../images/Emo13.gif וכן, ברור שזו הסיבה...

אבל אני לא חושב שזו סיבה פחות טובה מכל סיבה אחרת. כל אחד ומה שעושה לו את זה. האמת שלמרות שלא נהניתי בכלל (אבל ב-כ-ל-ל) מרוב המחצית השנייה של העונה הזו, אני לא יכול אפילו לחשוב על להפסיק לראות "איך פגשתי"... אני כל כך מאוהב בסדרה הזו מהעונות הראשונות שאני אמשיך איתה גם עד עונה עשר, תקרטע ככל שתקרטע.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif הבעיה דפנטלי אצלם.

אני לא אוהבת את העונה הזאת בכלל. זה כבר לא מקרטעת. החמישית הייתה מקרטעת, השישית איומה. היו בה קטעים בודדים בהם באמת צחקתי כמו שאני אוהבת לצחוק מהסדרה הזאת. לא יעזור כמה שהיא בית בשבילי, זה לא אותו דבר.

למעלה