בואו נשחק

ShirShir

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

1. אף פעם לא יצאתי עם חייל/קצין. 2. הייתי בעברי הצעיר עם גבר בן 48. 3. אני בהיריון (והחבר שלי בחו"ל ולא יודע עדיין). 4. הייתי בחו"ל בפעם הראשונה בגיל 8.

נראה לי שהתשובה חייבת להיות...

3 (אם כי מה שבטוח אני הולכת לחפש ברכה מתאימה ברשת
). ואז הסיפור של 2 מעניין, בת כמה היית את?

ShirShir

New member
../images/Emo9.gifחמודה....רק ברכה? מה עם מתנה?../images/Emo8.gif

היום אני בת 23. ויותר מזה אני לא מגלה, נחכה לתגובות נוספות.

ShirShir

New member
צדקתן - 3 הוא שקר - תודה לאל../images/Emo70.gif

וגם... איך יכולתי להיכנס להיריון בחצי שנה הזו אם הוא בחו"ל?

../images/Emo6.gif את באמת רוצה שאני אספר לך איך

זה אפשרי? ולא תתחמקי כל כך בקלות. בת כמה היית כשניהלת רומן עם ה"קשיש"?

ShirShir

New member
אממ... תחסכי ממני. אני בחורה נאמנה!

וממרחק 15,000 ק"מ עוד לא עשו לי ילד
אבל אני כ"כ אוהבת אותו שאני מוכנה לנסות
היכרתי את ה"קשיש" לפני כשנתיים. זה היה קצר, מחמיא מאוד וזה נגמר מזמן.

Miss פטל

New member
וואו..אני חושבת ש 2 זה שקר..

בכל מקרה מ 2 ו 3, מה שנכון-שלא תשכחי לספר על זה!! וואו ואם את באמת בהריון-מזל טובבבב!!!

ענתי 10

New member
אני!!!

1. אני אוהבת לאכול בשר נא (אפילו כשאני מכינה שניצלים או קציצות אני נורא אוהבת לאכול כשזה לא מבושל) 2. אני שונאת כבר עוף. 3. הייתי פקידה פלוגתית בגבעתי 4. למדתי לנגן פסנתר במשך 14 שנה (מגיל 4)

אני מהמרת על 3

יש מאכלים שמבוססים על בשר/דג נא. אז זה לא כל כך מופרך. וכבד עוף-הרבה לא אוהבים. בעלי למשל מוכן רק כבד קצוץ ולא בשום צורת הכנה אחרת. ולא יודעת למה אבל מתאים לענת הקטע עם הפסנתר. ולא מתחבר לי הקטע של קרבי על ענת.

ענתי 10

New member
טוב, אני רואה שאף אחד לא מתעניין

יותר, אז קאסי, את צודקת ובגדול! לא יודעת מאיפה החוש הזה, אבל באמת יותר מתאים לי לנגן פסנתר מאשר להיות בקרבי. ואת השירות בצבאי שלי עשיתי כפקידה במשרד החוץ. ולגבי בשר נא - אוכל גם אוכלת! כולם אומרים שאני מטורפת, אבל אני כ"כ אוהבת שניצלים טריים! (לפני הטיגון כמובן). שלא לדבר על דגים נאים ופירות ים בכלל - זה אצלי תמיד בעדיפות ראשונה!

yupy9

New member
ממממ עכשיו תורי

1. יש מאחורי 6 שנות לימוד אקדמאיות אך אין לי אפילו לא תואר ראשון 2. שני האחים שלי עושים דוקטורט 3. התחתנתי בגיל 18.5 4. גובהי 1.59 מטר

yupy9

New member
../images/Emo45.gif

אכן... התחתנתי כמעט 10 שנים מאוחר יותר...

Miss פטל

New member
אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואו..כל כך קשה למצוא משהו מעניין!
1-אני מאמינה בעין הרע ולכן לא מספרת כ-ל-ו-ם (בדברים חשובים/מעניינים) לחברות שלי לפני הזמן, כדי שזה לא יהרס.
2-אני התחתנתי בגיל 17.
3- לא הסתפרתי מגיל 5.
4-אני פוחדת פחד מוות מעכבישים. אם אני אראה אחד בחדר שלי אני לא ארדם בלילה. ואם היה עכבשים במקום מסויים- אני מאותו הרגע תמיד אבדוק את אותו המקום כמה פעמים לוודא שהוא לא שם יותר(זה יכול להימשך שנים).

למעלה