so OUT like daaaaaaa
N N o y 1 6 New member 9/5/07 #21 ../images/Emo6.gif פקאציות לשמה XD ממ..ואני חושבת IN גם כי הוא שליטע וגם השיר החדש של כוכב נולד 5 יפה
../images/Emo6.gif פקאציות לשמה XD ממ..ואני חושבת IN גם כי הוא שליטע וגם השיר החדש של כוכב נולד 5 יפה
A Alaithlos New member 9/5/07 #33 את יודעת שהיא גרה ממש קרוב אלי, כן? וכמובן במושב שלי. השנה ביום הזיכרון אחרי 3 שנים שהיא לא שרה (כי היא הייתה בצבא) היא שרה את "כמו צמח (פרח? ) בר". היה מהמם.
את יודעת שהיא גרה ממש קרוב אלי, כן? וכמובן במושב שלי. השנה ביום הזיכרון אחרי 3 שנים שהיא לא שרה (כי היא הייתה בצבא) היא שרה את "כמו צמח (פרח? ) בר". היה מהמם.
K kombinaizer New member 9/5/07 #26 ../images/Emo207.gif אם כבר עסקנו ב../images/Emo32.gif מה עם משחק החוליה החלשה?
A Alaithlos New member 9/5/07 #28 אם כבר עסקנו ב../images/Emo32.gif למה אתה נודניק? (וזה לא בהקשר לשום דבר אחר) בכנות, זה כבר פעם שלישית שאתה שואל כשהוא קצת מתעכב. היה הרבה אוף בפורום ולא היה נראה לי להכניס אותו כי לא היה לי כח להיכנס לפורום שעולה כ"כ לאט. מחר. אם יבוא לי.
אם כבר עסקנו ב../images/Emo32.gif למה אתה נודניק? (וזה לא בהקשר לשום דבר אחר) בכנות, זה כבר פעם שלישית שאתה שואל כשהוא קצת מתעכב. היה הרבה אוף בפורום ולא היה נראה לי להכניס אותו כי לא היה לי כח להיכנס לפורום שעולה כ"כ לאט. מחר. אם יבוא לי.
M McFreaKy New member 9/5/07 #29 אם כבר עסקנו ב../images/Emo32.gif... אז איך אתם מעדפים את שלכם, צלוי או מבושל? ברוטב מרינדה או חמוץ מתוק?
אם כבר עסקנו ב../images/Emo32.gif... אז איך אתם מעדפים את שלכם, צלוי או מבושל? ברוטב מרינדה או חמוץ מתוק?