אז מה שלומכם?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מתוסכלים מוואלה,

הוא לא שולח למורה שלי את העבודה שלי במורשת ואני לא רוצה שהיא תכעס עליי ;[. והמצלמה הדיגיטלית שלי נהרסה היום. אבל בסך הכל אני ממש טוב. אני נראה לי הכי הרבה שמחה בכל השנה עד עכשיו וזה גורם לי לעשות דברים ממש מפגרים ומצחיקים. ((נתן, תעשה לי ילד
~!)) אגב, הראשון שמנחש מה זה fuckpole, מקבל ממני צ'יבי מתנה
.

A K I R A

New member
כן! וואלה החליט שהוא לא נותן לי

להכנס לאי מייל!!!>< שימות! אני צריכה משם ססמה!!! >< =[

¥otamsh

New member
אממ... לא יודע...

הלכתי לאימון ניסיון של טאקוואנדו עם אורן...היה פשוט אדיר! אבל המצלמה שלי! נשרף פיקסל!!!!!! *הולך לבכות מתחת לפוך*.

A K I R A

New member
XDDDDDD

זה רק פיקסל אחד קטן ומסכן P: אל תיהיה עצוב בגללו יש לך עוד הרבה פיקסלים שיכולים להשרף D:

A K I R A

New member
מעולה!

הלכתי לת"א עם שני אחרי הבגרות וקניתי בובה של איצקיגו *__* ממש חמודה! ומרוב שהשתעממנו מלחכות לאוטובוס שיבוא, זרקנו לכביש שקיות רסק תפוחי עץ (שקיבלנו ממקדונלדס בארוחת ילדים) וצפינו איך מכוניות מועכות את השקיות וכל הרסק משפריץ החוצה!!!! XDDDDD אוי זה היה גדול! אבל דווקא את השקיות שלי כל המכוניות פספסו >< עד שדחפתי אותה קצת P: ממליצה בחום לנסות את זה!!! XD ומחר אין בצפר! D:

ashkeloni

New member
הרגע התעוררתי

אחרי שהלכתי לישון לפני שעתיים ומשהו... מוזר

Galmon

New member
נחמד למדי~ D:

למרות שהתעוררתי היום בחמש בבוקר כדי להכין עבודה למסע בפולין שהתעצלתי לעשות... ^___^; אבל מחר~~~ מחר! מחר ביום רביעי אני נוסע למוזיאון ישראל בירושליים~~~ יחד עם הכיתה~ ונחשו במה אנחנו עומדים להתרכז??? כן! בתערוכה חדשה של אומנות יפן המודרנית! XDDDD יש שמה ביתן אנימה לפי השמועות~ 3; אם מישהו יהיה בסביבבה שיקפוץ לבקר~ XDD

Galmon

New member
לא סגרו.... ><;;;

אם המורות שלי אומרות שאנחנו נלך לראות את התערוכה הזאת אז אנחנו הולכים לראות את התערוכה הזאת!!! *o*

Galmon

New member
אז תבוא~ ../images/Emo8.gif

אשקלון זה שתי דקות מירושליים, לא? D: כנראה שלא.... O_O;

lgmtk

New member
יותר שתי שעות מאשר שתי דקות :(

וזה עולה מלא כסף כניסה למוזיאון :O

Adi Chan

New member
זה שעה../images/Emo9.gif

ואנחנו היום נוסעים למוזיאון תלאביב