ואין לי את התמונה. חיפשתי תשאל בפורום
L lgmtk New member 4/5/05 #10 גם אלה מצד שמאל, אלו השלישייה בפרקי בחינות הצ'ונין ביער שתקפו את החבורה, אלה שעושה בונשינים מנפט (או שמן? בלע)... וממש מגניב כל התמונות
גם אלה מצד שמאל, אלו השלישייה בפרקי בחינות הצ'ונין ביער שתקפו את החבורה, אלה שעושה בונשינים מנפט (או שמן? בלע)... וממש מגניב כל התמונות
D drawer New member 4/5/05 #15 הולי שיט אין את זה בדאטהבאיו!! איפה אפשר לראות את זה? =X יש את זה בראוו??
H Hikaru New member 4/5/05 #19 ביום שישי הזה@! תקבלו את ה-10 דקות האלה מתורגמות לעברית או אנגלית לפי המצב רוח. חחחחח ^^
S Sunnaiko New member 4/5/05 #28 יאאאאאי! DDD: תודה! 3> אני את הסרט עצמו עוד לא ראיתי... עוד לא הצלחתי, אממ, להשיג אותו. :< אבל לונורא. בקרוב. ^_^
יאאאאאי! DDD: תודה! 3> אני את הסרט עצמו עוד לא ראיתי... עוד לא הצלחתי, אממ, להשיג אותו. :< אבל לונורא. בקרוב. ^_^
X xzibit nos New member 6/5/05 #38 תודה רבה לכם נשמות ^()^ תשלחו גם אתם את תאריכי יום ההולדת שלכם שגם אנחנו נוכל לברך אתכם. (עושה גגלינג עם סכינים).
תודה רבה לכם נשמות ^()^ תשלחו גם אתם את תאריכי יום ההולדת שלכם שגם אנחנו נוכל לברך אתכם. (עושה גגלינג עם סכינים).