ofrikit

New member
../images/Emo102.gif

היום זה יום השנה ה-17 לחטיפתו של רון ארד...

Lorelai

New member
המקסימום של התווים שאפשר לכתוב

בתוכן של ההודעה (כמה של
) לא מספיק.

the xecutioner

New member
כי מדינה

שלא מזיזה אצבע כדי להחזיר אליה חייל שנשבה בשביל להגן עליה, היא מבחינתי מדינה של מטומטמים ואם אתה ממש רוצה להכנס לזה יש גם את האספקטים של הולכת המשפחה שלו שולל, ואפשרות השיחרור של דיראני תמורת טננבוים שבכלל נכנס שם לעסקים פרטיים מפוקפקים וכו' וכו'... רק תגיד לי ואנחנו נעשה מזה שירשור פלצות :)

שרשור פלצת!

אני מסכים איתך ברוב הדברים. אפשרות השחרור של דיראני תמורת טננבוים ושלושת גופות החיילים (שכחת אותם...) זה אסור. אסור לשחרר את האדם עם "הכי הרבה רון על הידיים" (כדברי משפחתו)בלי לפחות מידע על רון. אני חושב שזה לא בסדר שלא מגלים לנו את נסיבות שהייתו של טננבוים בלבנון. אני חושב ששחרורו של חייל חשוב הרבה יותר משחרורו של אזרח שהיה שם כאזרח. אני לא מסכים על הקטע של הלא מזיזה אצבע. אני לא בטוח שהאיראנים עצמם יודעים איפה רון. אם הם היו יודעים הם היו אומרים ממזמן כי הוא קלף מיקוח ענק... אגב, המשפחה של רון עושה עבודה מצויינת להשאיר את רון בדיון הציבורי. הוא עדין תופס כותרות. כל הכבוד להם. ואופיר, עם כל הכבוד, לי יותר "מזיז" רון ארד מאשר הבןאדם מכפר הס שנפטר.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חפי, עם כל הכבוד

לא אכפת לי מה "מזיז" לך. ועצם העובדה שהשתמשת במילה "מזיז" מראה כמה אתה ילד קטן ומעפן. אה וכשתהיה מנהל אתה מוזמן למחוק כל הודעה שלי.

אוי אני כזה ידעתי שאת תטפלי לפרט

השולי והלא חשוב הזה. כתבתי מזיז כי לא מצאתי מילה אחרת. ובכוונה השתמשתי בסוגריים כדי שזה יהיה במשמעות יותר "רצינית"(גם לזה לא מצאתי מילה יותר טובה...). אז תלמדי דקדוק או משו. ואת ילדה קטנה כי בחרת להיטפל דווקא לפרט השולי במקום להתייחס לתוכן ההודעה. ואני לא דיברתי על מחיקת ההודעה בכלל. אני דיברתי על שיש לך מוסר כפול כלפיך. ורק השרשורי "זכרון" (מילה אחרת לשרשור רון ארד אני לא מוצא...) ש"מזיזים" לך הס לך מלכתוב משו חוץ מנר\בלון.

the xecutioner

New member
תקשיב בנאדם

לגבי הדיון הציבורי - תראה, זה יפה מאוד שהמשפחה שלו העלתה עכשיו את הנושא לדיון הציבורי, אבל אחי - 17 שנה מאוחר מדי... המדינה הזאת הוליכה אותם שולל בנוגע לזה, והם סתמו ת'פה וישבו בשקט כמו ילדים טובים.. עד שהם ראו שלמדינה הזאת לא באמת אכפת ממה שהולך שם, ועכשיו הם נזכרים להזכיר לכולם כמה זה לא בסדר.. מאוחר מדי, פשוט מאוחר מדי. לגבי שהותו של טננבוים בלבנון - בית המשפט העליון הוציא צו איסור פירסום על נסיבת הימצאותו שם (האמת שעכשיו עירערו על זה וגם המדינה הסירה את התנגדותה לפירסום הנסיבות, אבל עוד לא קרה עם זה שומדבר), מה שאומר שהוא היה שם בנסיבות מפוקפקות מאוד - ההימור שלי הוא שזה או סמים או נשים או הימורים, אבל זאת לא הנקודה - מה שאני מנסה לומר כאן, שהמדינה הזאת מוכנה לשחרר את מי שפיקח על השבי של רון ארד ויודע הכי הרבה על כל הנושא. בלי קשר ל"תמורת מה משחררים אותו" - עצם זה שמשחררים בנאדם כזה מהכלא מוטעה בעיניי. מצידי שירקב שם עד יומו האחרון, לא שמרחמים עליו כאן יותר מדי, הוא מוחזק בכלא הצבאי הסודי של מדינת ישראל והבנתי שדיי משפילים ומענים אותו שם.. אבל שיהיה, מגיע לחלאות כמוהו. בכל מקרה, עצם העניין של שיחרור אדם כזה, שהוא פושע נתעב, וכמו שאמרת קלף המיקוח מרכזי (ובעצם היחיד) בהחזרתו של חייל שבוי של מדינת ישראל, ועוד תמורת אזרח אידיוט שלקח על עצמו סיכון מטומטם ונכנס למדינה ש-אמממ לא בדיוק מחלקת לנו סוכריות טופי בנסיבות מפוקפקות - הופך את המדינה הזאת למדינה של מטומטמים. בעיניי. וזו רק דוגמא קטנה מיני רבים של מחדלים פוליטיים/צבאיים של מדינת ישראל. אולי קצת איבדתי את הפואנטה שלי בין השורות, אבל תשתדל להבין :)

אמממ אני באותה דיעה...

הצגת את זה כאילו התנגדתי... ושמע הם כן הצליחו להשאיר את רון ארד בכותרות... הם לא ישבו בשקט הם עשו עבודה טובה מאוד. קח לדוגמה את שלושת החטופים מהר דב (אגב, שמעת על תיאוריית הקונספירציה שהם היו איפה שהם היו כי הם סחרו בסמים עם הלבנונים?) שחודשיים אחרי המקרה (שעוד לא פירסמו שהם "הרוגים") הם לא היו בדיון הציבורי...

the xecutioner

New member
מה אותה דיעה?

כל הרעיון היה שנתווכח :) ודרך אגב, מה שהם עשו 17 שנה זה ממש ממש ממש לא להשאיר את רון ארד בכותרות... יום אחד בשנה שאחד מתוך חמישה אנשים שם בלון מסכן על האוטו זה לא כותרת במיוחד... מתי בפעם האחרונה פתחת עיתון וראית שכתוב שם על רון ארד, לפני השבועות האחרונים? להעלות נושא לדיון ציבורי זה עסק מאוד קשה, ועוד יותר קשה להשאיר אותו שם (אתה מדבר איתי על חודשיים? זה המוווון), אנחנו כנראה לא בדיוק מבינים אחד את השני בהגדרת מה הוא נושא בדיון ציבורי.. דיון ציבורי זה מה שעשתה הצרודה ההיא עם האימהות החד-הוריות, דיון ציבורי זה מה שמשפחת ארד עושה עכשיו, ולא עשתה אף פעם לפני כן. ואולי אם הם היו עושים את זה 15 שנה קודם הדברים היום היו נראים אחרת... אני זוכר סיפור מלפני כמה שנים (אני אשאל את אמא לגבי הפרטים המלאים) שאיזה חייל נשבה בלבנון או משהו כזה, ואמא שלו עשתה מזה בלגאן עצוםםםם ולא הורידה את הנושא מהכותרות, ובסופו של דבר החזירו את הילד שלה הביתה תמורת כמה אלפי אסירים בטחוניים (דבר שמעולם לא נעשה בישראל, לא עד אז ולא אחר כך), מסקנה: לדיון הציבורי יש השפעה גדולה מאוד על מה שקורה במדינה.

באמת קצת מאכזב...

גם יום אחד בשנה שאנשים תולים בלונים ודגלים זה יפה מאוד. על שלושת החיילים החטופים לא שמעו בקושי... ובעניין החייל היה לפני הרבה שנים (אבא שלי לא ידע במדוייק..בערך 10 או יותר) שחרור אסירים תמורת גופות של חיילים וחיילים. והיה גם חילופים תמורת הגופות של חללי אסון השייטת כך שזה לא היה המקרה היחיד... לדיון ציבורי יש השפעה גדולה מאוד.... כמה חיכיתי שהפורום יתגלגל לפוליטיקה. כל שרשור מעכשיו.

the xecutioner

New member
בטח ש

יום אחד בשנה שאנשים תולים בלונים ודגלים (?) זה יפה מאוד, גם לראות על מכונית פעם במיליון שנה איזה סטיקר של "רון ארד לחופש נולד" זה יפה, אבל זה לא נקרא נושא שבדיון הציבורי וזה לא מה שידחוף ממשלה לדון בעניין כזה או אחר.

למעלה