רון ארד

redredole

New member
../images/Emo102.gifרון ארד../images/Emo102.gif

היום הוא יום שבו תולים בלונים כחולים לזכרו של רון ארד שנעדר כבר 16 שנה, ולזכר כל שאר הנעדרים והשבויים. מצורף קישור שבו כולם מוזמנים לתלות בלון כחול.

magy

New member
../images/Emo102.gifכל כך הרבה שנים מבלי לדעת

מה עלה בגורלו......אין עינוי גדול מזה למשפחה .......אין........ זה גרוע ממות ..... וצבי טננבוים......רק אלוהים יודע מה קורה איתו...... כאב לב אמיתי.........קשה לתאר במילים כמה כואב......

../images/Emo102.gif לרון ארד../images/Emo102.gif

הכאב הגדול הזה הבושה הגדולה הזו על שהמדינה שלנו לא יכולה לעשות כלום או לא עושה מספיק ולאמא האולטימטיבית בתיה ארד שלא עמדה בזה ספור של צער וכאב

magy

New member
ראיון בערוץ המקומי, עם יעקב אורלנד

המנוח... על חיו ופועלו.... בחר המשורר לסיים את הראיון בהקראת השיר הבא : כשברקע שרה את השיר אורה זיטנר.... אני נושא עימי יעקב אורלנד / דוד זהבי אני נושא עימי את צער השתיקה, את נוף האלם ששרפנו אז מפחד הלא אמרת אליי, העיר כל כך ריקה, הלא אמרת אליי, נשתוק מעט ביחד. בחלוני קמלו כבר שושני הנוחם בחלוני נסתם חזון המרחבים, רק הרחובות עוד מחייכים במלוא הרוחב אל כל אשנב מוצת באור הערבים. בואי נצא שוב לחוצות אותם הלכנו, אל ספסלי האהובים בגן העיר, אולי נפגוש עוד בפנים אשר שכחנו, אולי נשמע עוד מחדש אותו השיר. בחלומות ההם על הספסל הקר בחלומות ההם נרדים את עברנו, עד שיום אחד, גבוה ומוכר יפול שוב בנשיקות על צווארנו.

שילה1

New member
../images/Emo102.gifלרון ארד../images/Emo102.gif

לבת ולאשתו..תהיינה חזקות!! כולנו יודעים מה עברתן,ומה אתן עוברות!

zahavush1

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif,,תרשי לי לתקנך

אלחנן טננבויים. ולא צבי פשוט הכרתי אותו היה חבר שלנו הרבה מאד שנים . באמת כאב לב עצום למשפחות לחברים ובאמת גרוע ממות החוסר ידע. כן יהה רצון וישובו בנים לגבולם.

magy

New member
צודקת......למה קפץ לי צבי?

תודה שתיקנת אותי.........

magy

New member
הבנתי למה טעיתי

צבי טננבוים היה המורה שלי למוסיקה בבית ספר יסודי........ לא סתם טועים.....

magy

New member
לא יצא לי לחשוב עליו בשנה האחרונה

התאמצתי......לא יצא לי........

למעלה