אההה? דבר ראשון- לא דבר שני, מה הקשר קראתי כבר יותר מחצי מהספר באנגלית!
צ צו צאנג New member 18/10/03 #23 אההה?../images/Emo12.gif דבר ראשון- לא דבר שני, מה הקשר קראתי כבר יותר מחצי מהספר באנגלית!
C Charmed Gal New member 18/10/03 #27 קראת 35 עמודים?../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif תיפשה
M Magical me New member 18/10/03 #32 קראתי 100 ע"מ ליום,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif כשהגבלתי את עצמי
S SaberTooth New member 18/10/03 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif את רואה, אפילו גל אומר שאת תיפשה
C Charmed Gal New member 18/10/03 #26 סליחה?! *אפילו* גל?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif למה גל הוא איזה תיפש שלא יודע כלום?! (דליה - שתקי! ) אתם שניכם תיפשים! אבל אתה יותר!
סליחה?! *אפילו* גל?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif למה גל הוא איזה תיפש שלא יודע כלום?! (דליה - שתקי! ) אתם שניכם תיפשים! אבל אתה יותר!
צ צו צאנג New member 18/10/03 #29 ../images/Emo2.gif (גו גל../images/Emo70.gifואני לא תיפשה) אתה חקיייין וחקיין עלוב! יא וואנבי אני צב חייקן! ואת עוג אומר שאתה מקורי... ממש בעעעע אני חייבת את הסרט טריפל אקס למה לאנשים אין אותו על המחשב....
../images/Emo2.gif (גו גל../images/Emo70.gifואני לא תיפשה) אתה חקיייין וחקיין עלוב! יא וואנבי אני צב חייקן! ואת עוג אומר שאתה מקורי... ממש בעעעע אני חייבת את הסרט טריפל אקס למה לאנשים אין אותו על המחשב....
S SaberTooth New member 18/10/03 #31 את סתם תיפשה... ../images/Emo13.gif וכל מה שאת אומרת זה גיבוב של שטויות...
C Charmed Gal New member 18/10/03 #33 וכל מה שאתה אומר סוטה.../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif אני החוליה החזקה בין שלושתנו. אני ערפד קוטל מפתחי ומכושף ^_____________________________^
וכל מה שאתה אומר סוטה.../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif אני החוליה החזקה בין שלושתנו. אני ערפד קוטל מפתחי ומכושף ^_____________________________^
S SaberTooth New member 18/10/03 #34 אתה סתם באפי פריק... ../images/Emo3.gif ואתה לא יכול להיות גם מפתח וגם קוטל ><
C Charmed Gal New member 18/10/03 #35 Watch me. ../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif עובדה, אני שניהם! ננה בננה!!! ואני באפי פריק גאה(בהיות באפי פריק, לא מה שאתם רוצים )
Watch me. ../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif עובדה, אני שניהם! ננה בננה!!! ואני באפי פריק גאה(בהיות באפי פריק, לא מה שאתם רוצים )
צ צו צאנג New member 19/10/03 #36 הוא נסכם את זה ככה- גל תיפש, והוא אבססי לבאפי... (אבל יותר מידי ) תום תיפש.... הרבה יותר מגל... או ממני, כי אני לא תיפשה והוא ארמ... אובססיבי לאנדרומדה בצורה שמוגדרת כחולנית... כי מה לעזאזל אובססיבי לאנדרומדה וכל השירשור מתחיל לעצבן אותי כמה נחמד...
הוא נסכם את זה ככה- גל תיפש, והוא אבססי לבאפי... (אבל יותר מידי ) תום תיפש.... הרבה יותר מגל... או ממני, כי אני לא תיפשה והוא ארמ... אובססיבי לאנדרומדה בצורה שמוגדרת כחולנית... כי מה לעזאזל אובססיבי לאנדרומדה וכל השירשור מתחיל לעצבן אותי כמה נחמד...
S SaberTooth New member 19/10/03 #38 איך...../images/Emo35.gif איך מישהו שאובססיבי לאנדרומדה, בכל דרגה, יכול להיות תיפש