יש לי שאלה

מיוני

New member
../images/Emo102.gifיש לי שאלה

קודם כל אני חדשה ודבר שני איך זה שנגיף היה בכל העולם ולא הראו אף אחד ואיך השבט נפגש אני עצמי מסתכלת בערוץ 1 וראיתי כבר את זה פעם אתם יודעים אם יהיה בזאפ את העונה ה-4????

אור2

New member
אז קודם כל ברוכה הבאה

בקשר לעונה הרביעית נראה לי שהיא תהיה אחרי העונה השלישית שהתחילה לפני כמה ימים.

THEchosen1

New member
כן את צודקת ...

אני יודעת בוודאות שאחרי העונה ה-3 תשודר העונה ה-4 , נראה לי ברצף .. וברוכה הבאה !!!

מיוני

New member
../images/Emo16.gif אתן בטוחות????

ברור שהעונה הרביעית אבל האם זה יהיה מיד בדיוק כמו כל שאר העונות? שממש לא הבדילו ביניהם לא היה בינהם קשר ויש לי שאלהבעצם שתים האחת יש אתר ישראלי בעברית לשבט?? והשניה יש ספר שמסופר בו על כל העונות בעברית?? ושאלה אחרונה חביבה אני ראיתי את העונה השלישית עד הסוף ששודרה לראשונה בזאפ והפרק האחרון היה שהשומר החביא פצצה בקניון וברי מתחפש לזוט ואומר לשומר להפסיק ובשניה האחרונה השומר מפסיק את הפצצה אז זה באמת הפרק האחרון? אוף כמה שאלות יש לי פתאום צצה לי עוד אחת נקווה שאחרונה לפני בערך חודש היתי פה סבתור אורחת ואמרו שברי לא ישחק בעונה הבאה זה נכון????? טוב זהו אני מחכה לתשובות אתם יכולים לשלוח לי תשובות לאימיל [email protected]

AngeL WomaN

New member
הנה תשובות!

לצערי לא..העונה לא תשודר מיד כמו כל העונות..כנראה תהיה הפסקה. יש אתר ישראלי לשבט שכרגע נמצא בבניה למרות שמפסיקים את הבניה כרגע האתר מתוחזק בידי חבר הפורום עידו B. לצערנו אין דבר בעברית על הסדרה, כאילו המפיקים לא מודעים לקהל העצום הישראלי! כן זה הפרק האחרון של העונה ה-3 אבל יהיו פרקים רבים בעונות הבאות..כמובן! בריי ישחק בפרקים הראשונים של הסדרה ואז יעלם..הוא יהפוך לרע אם אינני טועה..

מיוני

New member
אוקי תודה

ולא הגיוני שוא יעשה רע כי שום דבר לא גרם לו להצטרף לנבחרים גם שאמבר ודני מתו דני מתה???

למעלה