היי שָׁי

rachelea

New member
../images/Emo102.gif היי שָׁי

קיבלתי את תוכניה י"ב של המטאטא. לא מוזר? כתבת כי התכנית הוצגה בפברואר. והרי רוב רובו של המופע מבוסס על שירי חנוכה. האין זו טעות? נראה לי שהמופע התקיים הדצמבר 1929 אלא אם הסימוכין שבידך מעידים אחרת. בכל אופן תודה רבה. זה קריא ומהנה.

שַׁי

New member
רחל, את צודקת. להלן התירוצים: ../images/Emo8.gif

א. מספרים אינם הצד החזק שלי. גם אם רשום 12, אני עלול לחשוב, שמדובר ב-2. לפעמים, אפשר אפילו לתפוס אותי, אומר ששתיים כפול חמש שווה שבע, או שתיים ועוד שלוש שווה שש. ב. הכאוס ששורר על השולחן שלי, טומן בחובו פתקים, תזכורות, גזירי-עיתון, עיתונים שלמים, שירים וכו' שגילם כמעט גיל גבורות. בתוך כך, אני משתדל שהרלוונטיים יהיו למעלה. תמונות מצורפות להדגמה. אכן צדקת, התוכנית היא מיום 31 בדצמבר 1929.

rachelea

New member
../images/Emo102.gif לפחות יש סדר בבלגאן...

שָׁי, א. בלגן מאורגן אצלך. טוב שאתה מוצא משהו וחסר שמישהו ייגע ויסדר את הסדר שלך. ב. הפתקית לאברהם מדברת על סביבון של מורי. אני מבינה שאתה מוסר לו מידע על האומן מורי (ואין בכוונתך להעביר לו סביבון כלשהו...(אה, אברהם, מה יהיה גורל הסביבון?). ג. הצעת לי בהזדמנות לשנות את הניק שלי ל"רחלאה". ככה, בקלי קלות? לא שמת לב כלל שהחיבור יוצר מילה חדשה. תשמיט ר' ותקבל......(חה...חה...חה...). ד. מחכה לקבל ממך מחמאה על מאמצי לנקד את שמך.

rachelea

New member
../images/Emo102.gif אגב מה ההבדל בין...

מה ההבדל בין מתמטיקאי לבין האומן? אם תשאל את שניהם כמה זה שתים ושתים, ישיב המתמטיקאי, ללא היסוס, "ארבע" והאומן יאמר במהירות: "עשרים ושתים".

שַׁי

New member
../images/Emo142.gif רחל

רחל, הסירי כל דאגה מליבך - אני לא סוחר בסביבונים של "בצלאל" מאחורי גבך
. אכן, הצעתי לאברהם למצוא עבורו מידע על האמן והסביבון, מאדם שמתעסק בתחום. (לא בתחום הסביבונים, בתחום יודאיקה!) השילוב של "רחלאה" דווקא מצא חן בעיני, שתי האמהות התנ"כיות שלנו. שם מקסים, אפשר גם לנקד אותו- רָחֵלֵאָה. למעשה, מרגע לרגע אני מחבב אותו יותר ויותר. אכן, הפלאת לנקד את השם שלי, אך בואי ונעמיד דברים על דיוקם: את השם שלי מנקדים בקמץ ולא בפתח
. לא נורא, עם הזמן... צפי לעדכון על המצאות או היעדרות סביבונים בחנות הג'אנק שלנו, בערד. שי.

בּני

New member
שי המצב אצלך טוב

אין לי מצלמה, אבל אצלי הבלאגן מתפרס על חדר שלם... למרות שלקראת המפגש ניקיתי קצת (השקית של אברהם
) עדיין הערמות חוגגות ולצעיר, או לשמחתי, הן רק הולכות וגדלות... בני

שַׁי

New member
בּני, לפחות אצלך המצב יותר פשוט -

לי יש גם אמא שרוצה שהכל יהיה נקי ומסודר. למשל, עכשיו היא מנסה לשחד אותי: מציעה לי תלוש של 100 ש"ח בסטימצקי, תמורת כך שאצמצם את ערימת העיתונים לחצי. קומבינטור כמוני לא נכנע כל-כך מהר, אני כבר מומחה בהעברה ממקום למקום כמויות של דברים. העיתונים פשוט יועתקו ממקומם הנוכחי למקום יותר מוצנע. רחוק מהעין - רחוק מהלב.

בּני

New member
אני לא בטוח...

לא שאני חס וחלילה מתלונן, אבל גם האשה יכולה לעשות צרות בעניין הבלאגן... ואולטימטומים שלה יכולים להיות הרבה יותר מסוכנים. הבעיה הכי גדולה שלנו היא שלעולם כמות הדברים הנכנסים גדולה מהיוצאים כך שבעצם אנחנו רודפים אחרי הזנב של עצמנו

חי חי חי,

אתם מדברים על בלאגן? התמונות של שי נראות כלקוחות מתוך מוזיאון הסדר בפולניה, ליד השולחנות שלי בבית, ובעיקר בעבודה... אני לא מתכוון להעלות תמונה, כי מעט ההערכה שיש פה כלפי תעלם מיד.

רוזן71

New member
../images/Emo6.gifכל השירשור הזה הרגיע אותי...

בס"ד. חשבתי שרק אני בלגניסט. ועל זה נאמר "צרת רבים חצי נחמה". רוזן.

למעלה