max2k

New member
../images/Emo101.gif

הפסדתי את הפרק למה מיצ´ (אבא של דוסון) מת?

stardust15

New member
הפרק הזה היה לפני שבועיים

היי אני מניחה שכולם פה יודעים מי זה מיצ´ לא היית צריך לכתוב את זה
בקיצור מיצ´ נהג במכונית ואכל גלידה ואז הגלידה נפלה ומיצ´ רצה להרים אותה ואז הוא התכופף(בזמן הנהיגה
איזה
)ולא
והיתה לו תאונה *קטנה* והוא ממממממממתתתתתתתת

nas

New member
תעונה קטנה אז למה הוא מת!!!!

לפי דעתי כל הקטע מתומתם הם בכלל לא השקיעו בקטע הזה איזה בנאדם שפוי באמצע נסיעה ירים את הגלידה שלו זה דיי עלוב ואם זאת היית תעונה קטנה אז הוא לא היה מת

Die † dIE

New member
נכון זה היה באמת דפוק!

הם לא עשו את זה טוב! כשאמרו שאבא של דוסון ימות חשבתי מהתקף לב או משהו...... ואיך שהגלידה נפלה כזה בפתאומיות.... *פווווף* כזה! אוי אוי

nas

New member
צודקת

כמה זה כבר קורה שאנשים אוכלים גלידה במכונית וכמה זה קורה שלאנשים נופלת הגלידה איזה מיקריות עלוב עלוב ועוד פעם עלוב

stardust15

New member
גם אני חושבת ככה

אוף
כשכתבתי תאונה קטנה לא התכוונתי באמת קטנה
זה היה במרכאות
וגם אני חושבת הדרך שבה הם *המיתו* את מיצ´ היתה מטומטמת ופתטית לגמרי
ובכלל שמתם
כמה אנשים כבר מתו בסדרה הזאתי
אבי,סבא של ג´ן ועכשיו גם מיצ´
למה בכלל החליטו להרוג אותו

חכי,

עוד אף אחד לא מת מסמים. ובטח הרגו אותו כדי לתסבך את דוסון וכמובן כדי להראות שצריך להזהר בכביש.. ליימ כבר אמרנו?

shiri-d

New member
כמו שכבר כתבתי...

לפי מ ששמעתי... השחקן שמגלם את מיץ´ נפטר במציאות מדום
. אז לא היתה להם ברירה אלא גם להרוג אותו בסדרה... ומכיוון שהם עשו את בעזרת מחשב... קצת קשה לעשות מזה איזה סצנה מתוחכמת... תחשו על זה

stardust15

New member
הם לא עשו את זה בעזרת מחשב../images/Emo70.gif

הם לא עשו את זה בעזרת מחשב
זאת סצינה רגילה
השחקן לא מת(אחרת הוא לא יכול היה לשחק....) פשוט תקלטי כבר שהשחקן לא
מת
השחקן חי
!הדמות מתה
אוקיי
מובן
וחוץ מזה איפה בדיוק שמעת את זה שהוא מת מדום לב

nas

New member
מממממממממממהההההההה

אתם רצינים בקשר לזה זה לא נראה לי בגלל שזה בלתי אפשרי לעשות את זה במחשב וגם הוא נראה צעיר הוא לא נראה לי מת מדום לב זה סתם שטויות

stardust15

New member
אוקיי נכנסתי לאתר

אוקיי נכנסתי לאתר לפורום טלויזיה וראיתי שילדה אחת "מוגי13" כתבה את זה...אבל היא אפילו לא ראתה תפרק עצמו!!!אחותה בת התשע לא הקליטה לה והיא לא ראתה!!אז מאיפה המפגרת הזאת יודעת???חוץ מזה היא אמרה שהיא קראה את זה באתר של הסדרה וזה היה כתוב שם...אבלאולי היא קראה שהוא ימות בסדרה ולא שהוא מת בחיים האמיתיים!!וסתם הוסיפה תחלק הזה...בכל אופן איזשהו יואב אמר שזה נכון ושהם עשו תפרק בעזרת המחשב כמו שעשו בסופרנוס(כי אימא של טוני מתה אז הם היו צריכים להמית אותה גם בסדרה)אבלזה שעשו את זה בסופרנוס לא אומר שעשו את זה גם פה
וחוץ מזה זה לגיטימי שהשחקנית ששיחקה את אימא של טי´ תמות כי היא כבר היתה זקנה והכל ונס צודק ,זה שמשחק את מיצ´ היה עוד צעיר וזה לא נשמע הגיוני שהוא ימות מדום לב
ובכלל לא יודעת זה פשוט לא נכון וזהו
נקודה
סוף

או קיי כמה תשובות

השחקן שמגלם את מי´ץ לא מת מדום לב השחקן שמגלם את אבא של ג´ק ואנדי מת מדום לב השחקן שמגלם את מי´ץ עזב כי הוא רצה להשתתף בעוד סוגי ז´אנרים והוא מופיע עכשיו בכל מיני סדרות בערוץ AXN כמו אנדרומדה ווקר קונאן ועוד כל מיני אני לא זוכר

Luthien

New member
אני חושבת שהתבלבלת עם אבא של אנדי

וג´ק....... אם ג´ון ווסלי שיפ (אבא של דוסון) היה נפטר במציאות היו מציינים את זה בסדרה כמו שעשו עם אבא של אנדי וג´ק ובמקרה הזה לא אמרו כאן כלום....כנראה הוא רצה להפסיק לשחק בסדרה או היו לו בעיות עם הצוות או כל דבר........חוץ ממוות..... ד"א מישהו עשה את הפרסונליטי טסט שבאתר הרשמי? עשיתי כמה פעמים בשנה שעברה ויצא לי ג´ואי...איזה מאגניבה אני.......סתם סתם.......אני באמת מתוסבכת כמוה....

1Shir

New member
אפשר בבקשה לקבל את הכתובת של האתר

גם אני רוצה לעשות פרסונליטי טסט...

Luthien

New member
זה באתר הרשמי.....

יש שם את זה בצד......עכשיו יש שם גם מאה שאלות על כל העונות לכבוד הפרק ה-100 של הסדרה....ממליצה לכולכם לעשות את המבחן......לא זוכרת כמה יצא לי אבל זה היה לא רע :) משהו בסיבות ה-80....יש שם שאלות ממש קשות גם....והמון שאני לא יודעת מהעונה החמישית

BabyLove

New member
אמ............

לפעמים מכה בראש שזה לא נחשב לתאונה רצינית מאוד גורמת למוות ותאמינו לי שיש אנשים שעושים כאלו דברים בכביש!!! אז אל תפסלו כאלו דברים.....זה גם די מעודד אנשים לא לעשת את זה כי זה נראה מטומטם... נכנסתי קצת לרצינות...
חן

Luthien

New member
צודקת!

אז נכון.....אולי כולם חושבים שזו דרך מפגרת למות (איך שמיץ´ מת) אבל הם רצו לעשות את זה אמיתי, כל הקטע של הכדור גלידה שנפל והקטע של ההרמה שלו אלו שיקולים של הרגע....תחשבו מה אתם הייתם עושים במקום.......הם רצו לעשות את זה פשוט ואמיתי ולא מתוסבך יותר.....הם רצו לעשות דברים שיש סיכוי שיקרו בעיירה קטנה ולא דברים שיש סיכוי שיקרו רק בניו יורק וכדומה.....
קראתי באתר אחד (שהלוואי והייתה לי את הכתובת שלו עכשיו) שיכול להיות שדרוי יחזור לקראת סוף העונה........מתה לדעת אם זה נכון!

למעלה